Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 124

• 49 414
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Сакън, да не ми пишете липса Wink, поне за един лош да се присламча
Тоя левент, пак по вестниците, коса-кръв, проби, ей не оставят човека....Ами как не ,лесно ли му беше със СексимволКая и аз да бях,сигурно и аз щях да прогледам СД-та Mr. Green

http://www.televizyongazetesi.com/cagatay-ulusoya-hic-yakismiyor … 3198#.UgqyRW1AI3o

# 211

Ох  , Ники   Hug чак сън не ме хваща

http://www.youtube.com/watch?v=P0j14GrB-u8

# 212
Изказването на Орхан Памук ми прилича повече на надяване, отколкото на реален факт. В големите градове е така, обаче Турция голяма и Ердо си има своите безкомпромисни поддръжници. Вместо да се дърпат напред тези хора, сега им показаха, че са прави, и че трябва те да дръпнат модерните в правия път.

# 213
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ох, толкова опити имам в желанието си да харесам Памук, но не и не. Винаги ме полъхва някаква нечистоплътност от него, не знам защо, не мога да си го обясня. А в това интервю и комплекси съзрях на няколко места...  Rolling Eyes А пък финалът ме уби - Аз не искам да обяснявам Турция на никого по журналистически начин.

Оф! Ми, обясни по стругарофрезистки тогава  ooooh!
Щял да се опита да обяснява поетично... Кога? Той светът те чака да го снесеш, г-н литературно величие. Светът няма други грижи и проблеми, само турските. Стои и чака да ти дойде музата.  ooooh! Кой, ако не ти, да обясни в точния момент и максимално ясно какво става в родината ти?! Няма да ти угасне ореолът, не бой се!

# 214
Да пожелаем здраве и успех в живота му на едно "лОшО" момче Heart Eyes

# 215
Петане Hug, да ти е жив и здрав и много да те радва във всяко отношение! Heart Eyes
Скрит текст:
и не само теб! Sunglasses
  bouquet  bouquet  bouquet

# 216
Защо е добре да се проваляме Heart Eyes

http://vbox7.com/play:2da228583b -  с бг-субтитри

# 217
Честито да му е на Берк!  Heart Eyes

а ся малко проза  Laughing

http://offnews.bg/index.php/231087/barekov-kam-erdogan-ne-zloupo … vneliev-i-borisov

Бареков към Ердоган: Не злоупотребявайте с ниското ниво на Плевнелиев и Борисов

... Използвам това обръщение към Вас, за да заклеймя насилието, което вашето правителство употреби срещу мирните демонстранти на площад “Таксим” и да Ви напомня, че Вашата държава продължава да дължи обезщетение от порядъка на 10 млрд. златни лева към българските бежанци от Одринска Тракия от 1925 г.

Благодаря Ви за вниманието.

Дудука се заиграва опасно  Joy Дали да не го вземем в нашата тема  newsm78 Пловдивчанките да съдействат, моля!  Joy Нищо, че е непоносим  Mr. Green ние ще го вкараме в пътя. Току виж сме станали национални героини.  hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=wwK5iCBa3sg  а това е Роско  Joy той пък друга песен пее   Mr. Green пред същата публика иначе  Wink

# 218
Виц до Вица ги нареди, лакуна Grinning

А коментарите под клипа ме разболяха  Close

Честит рожден ден, Берк (ако четеш Laughing  Laughing ). Аз пък му пожелавам много главни роли Heart Eyes
Не че и в неГлавните не го харесвам - напротив.

Дебна из темите и социалките за снимки на Сарпчето с чалма. Но е рано май...

бтв, masters-а е наличен вече

И един многословен ремикс на една готина песен:

# 219
Привет, милички!
Отскачам бързо и инкогнито, само за да ви зарадвам, че Мастерса е активен!:))
До после!

# 220
Обичам те, обичам те, обичам те!   Hug Heart Eyes Hug     bouquet   
Е това се казва новина! ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!

втори ден мисля и премислям как да се справя с положението  ooooh! направо подскочих от радост  Crazy

за теб!  Hug

Крис, и за теб. Сега видях, че и ти си писала... Просто от вълнение ми се премрежи погледът Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 16:56 от lacunababe

# 221
Това се казва добър хабер! Айде, честито, още имаме сцена за изява, сега остава да осигурим и изявите.  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 222
Blanka, Лакун, и да не ги осигурите - хиляди благодарности за всичко преведено до сега. Открихте нов свят пред мен  Laughing

То... тъпо така само с едни голи благодарности. Бих ви черпила с удоволствие при първа възможност  bouquet

# 223
Никакви благодарности, още по-малко черпавки  Naughty Нали се прави за общия кеф  Hug Иначе с удоволствие бих се видяла с всяка една от вас  Heart Eyes Дано някой ден ни се случи това щастие!

отивам да си събирам резюметата на торентите, че да не се налага да се пишат наново някой ден  Praynig пу пу!

ей, Барека се скара на Ердо и веднага ни върнаха турските филми  Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
чудя се аз откъде ми е познато това име Мехмет Али Алабора, чудя се и освен че станах на чуденка друго не ми се случи... а то кво било - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=62059 Eve Donus 2006  ooooh! мале, че съм заспа!  Embarassed

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 18:14 от lacunababe

# 224
Ех, най- сетне да поседна спокойно с вас! Чета ви и си казвам, че този гьол с тези патки си е САМО кодово название- свежо, умничко, забавно!!! Патките са навярно някакви мутанти, генното инженерство нещо е прецакало плиткия ум на ортодоксалната патка с високо IQ!
Сладурани сте ми! Какво друго да кажа!

Да дам и аз моят дан по темите:
Цигуларчето все в този тренд го лъсвате, никакви ПР акции няма!
И зъбите даже му показахте!
Не знам дали си струва да ви предложа топлата ми връзка със заболекари, та да го пооправим за пред гьола. Дали се намира патица-фенка от Пловдив, която да го призове и приюти ? Там ще го натиснем дружно... дали си струва да се зорим???

Мурат и него сте го лъснали като неандерталски индивид.. много натуралистично, чак стряскащо.. отвсякъде космени израстъци.. виж за него няма кахъри- има да режат косми за анализи на воля.

Великият магистрат е в дълбока нелегалност, но върлият фенски клуб, като Гюро Михайлов, е застанал с пушката пред празната каса и го дебне! Машалла!

Много компромисни сте ми станали - щом и Дюдюка ви измиля, та да го прибирате! Сакън!
Момчето партия на крака вдига, рейтинг гони, напъни сега като борец за честта на пагона извират - ту към ББ, ту към Ердо! ОЛМАЗ! Втори, като Болен, идва множко, degil mi?

Чаги пак е приклещен.. отидоха тези приливи и отливи май, в които ще се изявява. Има си той фенки, но дали да не го вземем под отчет??

Бали бей гледам, че сте фокусирали... да видим изявите му .... струва ми се, че е доста голям длъжник на изпреварилата го слава с тази роля.

Берк ми е обещаващ, харесах в в Сускуните, не съм го гледала в друга роля..

А Кен що сте го оставили на такъв рахат в Барселона ???? Никой не го зове .. дали да не се напъна аз???

Общи условия

Активация на акаунт