Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 124

• 49 409
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Изводът какъв е: Даваш положителна проба и bitti! Снимаш дизи и въртиш ергени!
Другите, с тези плодове и зеленчуци да му мислят!

# 241
  • ÇapulcuLand
Искането на адвоката на Алабора за охрана е било уважено. Меметчо ще го охраняват цивилни от жандармерията  ooooh!

# 242
Що пък да не се черпим пък!  Crossing Arms
Още по-добре - в ресторанта на най-висока надморска височина в Стамбула, пу-пу, дано стане.  Praynig

Тази Чучулига ми е много съмнителна. Чия роля ще играе Бали бей, някой знае ли?  newsm78

Гери, ти си самостоятелна информационна агенция  Hug

# 243
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Burak Özçivit - Kamran  Peace това ще е амплоато на Чучулигов  Laughing

И на мен ми е съмнително това дизи. Кастът никак не ме кефи  Rolling Eyes Да видим какво ще предложат. Поне да бяха осъвременили малко положението  Laughing

# 244
Имам подозрения, че тая Чучулига ще е базирана на книгата толкова, колкото Сускунларите бяха базирани на Слийпърс

# 245
  • ÇapulcuLand
Бланче, то поне да съобщавах нещо весело, а то само черна хроника  Tired С такива новини всеки ден ще трябва да се черпим; пък, ако ще е на надморската височина, на която предлагаш, може да се окаже не много безопасно в това ни състояние   Thinking

# 246
Имам подозрения, че тая Чучулига ще е базирана на книгата толкова, колкото Сускунларите бяха базирани на Слийпърс

И аз имам някакви такива подозрения  Laughing Отделно, че въобще не се справят с едновремешните сюжетчета. Фахрие вече сърба попарата, с кой акъл прави втори опит, не знам  Rolling Eyes

# 247
  • София
 Hug

Чучулигата е обречена ако тази която ще пише сценария - Sevgi Yılmaz, е същата сценаристка  която пишеше този на Esir Şehrin Gözyaşları с Ийит и Седеф.

Сега се разрових по подробно и видях, че е същата http://www.webtr.de/calikusunun-senaristi-belli-oldu.html  Confused прави сте да се съмнявате, дано го бъде дизито, поне до 6-ти епизод  Mr. Green

# 248
добра вечер, патета... Hug

да ви кажа - нашето гьолче ми е направо като едно тихо пристанище след лудницата през деня Grinning

гледам, че мистър Чучулигов сте обсъждали ...аз пък нещо, да си призная, мис Чучулига не харесвам твърде. нек'во безлична ми иде. не съм я гледала в прословутия 'Листопад', обаче отсега ми е съмнителен крайния продукт на авантюрата...

първо изборът на актьор, толкова противоположен на описания в книгата като визия ме накара да помисля, че ще е някаква съвременна версия. обаче както разбирам, май ще е в в ретро вариант. и с таз девойка ...кой знае какво ще се получи. е, да речем, че от супер талант ще го докарат Wink)))

Вале, радвам се, че ти харесва "Островът..."
пък за лошия - аз там снимка бях сложила в скритото поле май

Ники, нямало да има втори сезон, официално била опровергана информацията.
явно феновете са искали още, ама руските продуценти и режисьори май правят продължения само на криминалетата.
виж, ако бяха турските им колеги - с един остров, барем 5 сезона щяха да отнесат hahaha hahaha hahaha hahaha

# 249
Hug

Чучулигата е обречена ако тази която ще пише сценария - Sevgi Yılmaz, е същата сценаристка  която пишеше този на Esir Şehrin Gözyaşları с Ийит и Седеф.

Сега се разрових по подробно и видях, че е същата http://www.webtr.de/calikusunun-senaristi-belli-oldu.html  Confused прави сте да се съмнявате, дано го бъде дизито, поне до 6-ти епизод  Mr. Green

zarani, ясна е значи работата...
то поне дано да е по-добра, работейки по книга, макар че - не че не може и една хубава книга да бъде окепазена в лош сценарий Mr. Green Mr. Green

# 250
Някой питаше за Кенан  Cry

Новините/ слуховете от днес са, че обмислял да не се връща от Барселона, скъсал е с новото гадже и са му повишили надницата на епизод с 15 000. Така ще взима по 65 000 тл на серия.

Скрит текст:
тез слухове веднага са вдигнали градуса на напрежението в част от темите /за Каванч/ , щото даже има май обидени, че не бил номер едно по заплащане Mr. Green Mr. Green

# 251
Hug

Чучулигата е обречена ако тази която ще пише сценария - Sevgi Yılmaz, е същата сценаристка  която пишеше този на Esir Şehrin Gцzyaşları с Ийит и Седеф.

Сега се разрових по подробно и видях, че е същата http://www.webtr.de/calikusunun-senaristi-belli-oldu.html  Confused прави сте да се съмнявате, дано го бъде дизито, поне до 6-ти епизод  Mr. Green

zarani, ясна е значи работата...
то поне дано да е по-добра, работейки по книга, макар че - не че не може и една хубава книга да бъде окепазена в лош сценарий Mr. Green Mr. Green

Е тя пък в Сълзите е работила по великата им любовна легенда, значи същата бира  Mr. Green

zarani, мерси за инфото    bouquet  много интересно, наистина. на тази мома не само нашият сериал й е дърво, преди него има други опропастени.  Rolling Eyes

Фенките на Киво да не се тръшкат, а да садят трева, орехи, фъстъци и кайсии Simple Smile Все от нещо ще му вдигнат хонорара и на него  Mr. Green

# 252

zarani, мерси за инфото    bouquet  много интересно, наистина. на тази мома не само нашият сериал й е дърво, преди него има други опропастени.  Rolling Eyes

Laughing Laughing Laughing добре де, тогава що продължават да я канят да пише сценарии, щом ги опропастява..

нещо връзкарка ли ? Mr. Green Mr. Green

аз пък от вчера съм се размечтала по идеята на Бланчето - един Биг Брадър с наш'те любимци

има ли ББ в Търция ? Mr. Green Mr. Green

# 253
А, това вече не знам  Laughing Таят надежда хората  hahaha Все някога ще се справи  Mr. Green

Знам, че имат Сървайвър, но за ББ, не знам. Гери да каже.

# 254
Мацката ще трябва да пренапише романа, щото иначе ще видим Бурак по-малко и от Ийит в Сон. Доколкото си спомням Кямран се явява в началото и в края на историята и по принцип той е само причина героинята да тръгне да странства.. нямам думи просто.

Общи условия

Активация на акаунт