Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 124

• 49 418
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Имало е някаква вариация на Биг Брадър преди няколко години Mr. Green

http://www.theguardian.com/world/2009/sep/10/turkey-fake-big-brother-rescue

# 256
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 hahaha hahaha hahaha hahaha смях!

# 257
Laughing Laughing Laughing добре де, тогава що продължават да я канят да пише сценарии, щом ги опропастява..

нещо връзкарка ли ? Mr. Green Mr. Green
....
Hug Що бе!?! Не сте прави за мацката със "сълзите"  Grinning А какви сцени беше извъртяла  hahaha

# 258
Е така един път да нагъзи и Чучулигов, пък после може да спират работа  Joy

# 259
  • ÇapulcuLand

Знам, че имат Сървайвър, но за ББ, не знам. Гери да каже.

нямат ББ; чак такива реалитита не си позволяват да правят и най-разпуснатите телевизии Naughty Дават го повече на семейни реалитита. Е, Сървайвъра е изключение   Mr. Green

Това, че Чучулигата доникъде няма да стигне с тази сценаристка, е от ясно по-ясно ooooh! Я по-добре да започнем да се обзалагаме до коя серия ще ги оставят в ефир  Money

# 260
Сега видях, че урагана Санди е минал и отнесъл "Колибата", за която нищо се не чу повече  newsm78

# 261
# 262

ела, душо, да те сгнявим  Joy ше нервираме фенките на мъжа ти  Mr. Green

# 263
by @ kasmet  hahaha

# 264
ииииии... красавиците без зверовете   Grinning

# 265
Мацката ще трябва да пренапише романа, щото иначе ще видим Бурак по-малко и от Ийит в Сон. Доколкото си спомням Кямран се явява в началото и в края на историята и по принцип той е само причина героинята да тръгне да странства.. нямам думи просто.

той Бурак приключи ли с Века, щото ако не е може да си снима там другия сезон, а в "Чучулигата " евентуално в първа и финална серия  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

виж, за пашата знам, че е приключил окончателно там, ама и за Чучулиг е дъртичък вече  Joy Joy
/майтапя се с него, ама много го харесвам, особено  в 'Ловен сезон'/

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 23:35 от lor

# 266
Колко му е да ги хване на акорд  hahaha hahaha hahaha и двете дизита.
Май приключи с ВВ, но не е невъзможно да се завърне на бял кон и с удължен мустак  Wink

# 267
  • ÇapulcuLand
Колко му е и първата да е и последна серия  Mr. Green Така няма да ни дилеми, ни акорди  Whistling

# 268
 ooooh!  ooooh!  Mr. Green май само с това от творческите изяви на Ийит ще си останем, което е споменал в онтервюто си от 2012 в " блузката розе" Heart Eyes

" ... повратна точка за мен бе „Мелодия на сърцето“. Също и „Езел“ заради това, че донесе един различен сценарий и начин на разказване на историята. ... А после повратна точка ми е „Сон“ заради фикцията си. И филмът „ Клуб на губещите“ бе много специален в живота ми. И „Любовта обича съвпаденията“ ми бе благоволение от живота."

спомени ... спомени ... Cry

# 269
като не може Биг Брадър, аз съм съгласна в един Сървайвър да ги изгледам наште Laughing

Mr. Green

тъкмо ще се вталят някои, дето позаформиха шкембета hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт