KARADAYI с Кенан Имирзалъоулу - Тема 10

• 65 938
  • 713
  •   1
Отговори
# 165
*helen* Hug за вкус е трудно да се спори. Хора разни, вкусове също. Можеш да не харесваш някого, но да не признаваш очевидни неща е малко като диагноза.  ooooh!

Да не признаваш очевидното, е доста разпространено явление.

# 166
Да не признаваш очевидното, е доста разпространено явление.

ValentinaPHug заприличва на епидемия.  Joy Joy Joy

# 167

Тук има отзиви за участието на Кенан във филма , посветен на Ердоган. Май не са много ласкави? newsm78

http://www.turkiyede.com/magazin/kenan-imirzalioglu-basbakanin-b … html#.Uh_AYdLIUba

# 168

Тук има отзиви за участието на Кенан във филма , посветен на Ердоган. Май не са много ласкави? newsm78

http://www.turkiyede.com/magazin/kenan-imirzalioglu-basbakanin-belgeselinde-oynamis-h28737.html#.Uh_AYdLIUba

Ето някои от коментарите:

"Какъв човек си ти бе, страх те е да кажеш за наркотиците..."

"Преди поне малко те обичах/харесвах, след парка "Гези", но сега разбрах, че си подлизурко (друга е думата, ама е... Sick, но това е смисъла) ..."  ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy

"Каквото било, било.. За Кенан Ъшък и Кенан Имирзалъолу съм доста изненадан. Язък"

"Аджун Илъджалъ, Ажда Пекан, Кенан Ъшък и без това не са хора  Shocked, а с Кенан Имирзалъолу приключвам на момента..."

"Според мен Кенан Имирзалъолу  само ме изненада..."

"............" Кенан И. ме изненада. Да не ги заплашват с нещо?"

"Не съм знаел, че Кенан е подкрепял Тайип, знаех си, че се притеснява, че е хванат с наркотици"

"Кенан И., и ти ли го направи. Синко, защо се страхуваш толкова много от Тайип, парите по ценни ли са от свободата?"

Иначе в статия по-горе пише, че хората са реагирали много силно на новината, че известните ще разказват за живота на Ердоан... Било усилено коментирано навсякъде. Хората, които обичали и харесвали Кенан недоумявали защо той ще участва в такова нещо...

Абе тез хора кво полудяха - къде е потвърдено, че Кенан ще участва, аз не видях думичка да е казал...  Crossing Arms Какво го обиждат и плюят, много знаят за какво става дума  ooooh! А и тая статия не се знае колко е "чиста"  Crossing Arms ooooh!

# 169
Добро утро. Hug Hug Hug

Хел,  Hug към материала има видео и казва няколко думи. Peace

Приятен ден.   bouquet

# 170
Здравейте, хулигани!  Hug
*helen* , във видеото си участва нашият хубостник.  Mr. Green Не разбирам какво говори, но щом така са му насъбрали - те си знаят.  Peace Според мен Ердоан ги е хванал здраво за ***** и нашият се е огънал.  Sad Може алтернативата да е била слънце на квадратчета?!  newsm78 Човещина!  Peace

# 171

Хел,  Hug към материала има видео и казва няколко думи. Peace

Да, вярно, не съм видяла.....  ooooh!

Ами не го чух много добре, но казва, че Ердоан се е обърнал лично към него, предполагал от хиляди хора. "Първо спрях, помислих, засрамих се, после се показах/съгласих"

Еми явно с това изказване е ядосал хората  Whistling

# 172
Хел, мерси.  bouquet

Ясно, малко прибързват с реакциите си, ама хайде. Peace ooooh!

Освен това интервюто е взето след последния епизод на първи сезон на КД, когато едва ли е знаел, че ще бъде уличен в употребата на наркотици. ooooh!

# 173

Освен това интервюто е взето след последния епизод на първи сезон на КД, когато едва ли е знаел, че ще бъде уличен в употребата на наркотици. ooooh!

Е, за това говорим, значи...  Peace Наистина може да не е искал човека, ама...  Tired

# 174
# 175
# 176

Hug

В общи линии пише, че очакването на първата серия от новия сезон е голямо, любитството било голямо също... На 9-ти септември, в понеделник вечерта ще бъде излъчен първи епизод от новия сезон.
Кенан И., Бергюзар Корел и Четин Текиндор в главните роли продължават да вълнуват зрителите, а новото рекламно видео на сезона е спиращо дъха.

Новият сезон щял да започне много изненадващо.

Махир Кара, с кървящи ръце, откарващ прокурора Тургут в болница. Няма да се чака изобщо за да видим голяма изненада още в първия епизод.

Ще има много неочаквани събития и изненади, такава информация е подадена.
Карадайъ се е доказал вече като филм, който е на върха в гледаното време и е прочут в социалните мрежи

Това е в най-общия смисъл  Wink Нищо ново  Peace

# 177

Скрит текст:
В общи линии пише, че очакването на първата серия от новия сезон е голямо, любитството било голямо също... На 9-ти септември, в понеделник вечерта ще бъде излъчен първи епизод от новия сезон.
Кенан И., Бергюзар Корел и Четин Текиндор в главните роли продължават да вълнуват зрителите, а новото рекламно видео на сезона е спиращо дъха.

Новият сезон щял да започне много изненадващо.

Махир Кара, с кървящи ръце, откарващ прокурора Тургут в болница. Няма да се чака изобщо за да видим голяма изненада още в първия епизод.

Ще има много неочаквани събития и изненади, такава информация е подадена.
Карадайъ се е доказал вече като филм, който е на върха в гледаното време и е прочут в социалните мрежи

Това е в най-общия смисъл  Wink

Много благодаря!   bouquet

# 178
Добро утро.  Hug Hug Hug

Heart Eyes

Хубав ден.  bouquet

# 179
Добро утро!  Grinning
*helen* Hug благодаря и аз за превода.
Ще има изненади, разбрах, а дано да има и приятни изненади!
Като напр. на Фериде и Орхан да им дойде акъла в главата, а на Махир да му дадат дъх да си поеме.

Общи условия

Активация на акаунт