Валко се къпе с мен под душа, не знам колко време, бързо го оправям. На него му е забавно под душа
много хубава новина, но така като мисля, май няма да е априлче или греша
(м/у другото тя вече се беше поуспокоила след панадола) та за сега спираме пюретата за 2-3 дни, да видим дали е от тях, тя каза ако е от тях, ще пробваме с каши, но аз ще й кажа, че бих искала да си изчакам поне 5 мес и половина, за да захраня отново с каквото и да било, каша или пюре, но пюретата вече ще си ги правя аз. днес вадя пюрето и ММ ме пита ама то защо е като жилирано
ами да, такова е едно, а уж едно от най-хубавите.... иначе пък Поли си го харесва и си го папка
но днес честно да ви кажа ме побърка, откъде да знам, че са колики, реших, че й е топло преобличах колко пъти (то и времето едно шантаво...), после реших, че не може да се наспи, защото едни деца много викаха, после реших, че просто така си мрънка, но като започна да реве и да се дере - изпаднах в пълен ужас. явно милото много я боляло и изпъваше крачета, а аз си мисля, че не иска да стоя на едно място, какво ли не правих-обикалях, подскачах, люшках, друсах, е не и не..... оо и на всичкото отгоре ноктенцата са й пораснали и така ме е надрала, все едно съм се била с дива котка
хайде оттеглям се в почивка, че идея си нямам кога ще реши, че е гладна
картоф на хранене, въведох и морков.
, а ти с купено пюре ли е захранваш,може и да си казала ,но съм пропуснала
всеки различно... аз сега съм объркана и не знам след няколко дни да започвам ли каши или да изчакам 1 месец