ani27, нашия батко тъкмо се научи да спи в неговото легло, и малкият се настани при нас
Обаче големият като вижда, също иска и понякога ми е криво, че му отказваме, но става ужасно тясно
Обаче големият като вижда, също иска и понякога ми е криво, че му отказваме, но става ужасно тясно
В първите 3-4 месеца си спеше в легълцето, взимах го за едно хранене през нощта и пак го връщах. От месец насам сложа ли го вечер в неговото легло започва един писък все едно го слагам на жарава. Пробвах да го пренасям,когато е заспал дълбоко и пак се усеща, че е там и започва да се гърчи, да пищи... И сега спи при нас,гушкаме се и така... Кога ли ще се отучи не знам. И много странна промяна, в началото си искаше в леглото ,сега не. Какво стана много ми е чудно

Като хапне, обикновено си се връща в кошарата, че и на нея и тясно явно 

Мисля другата седмица вече да я започвам, дано пак е се завърти някое вирусче
- преди 10.30 не заспива, а по-често чак към 11.30 заспива и ние с баща й омаломощени сядаме да вечеряме
. Някой път баща й заспива преди нея, а пое веднъж на седмица прехвърляме 12 ч. Сутрин става към 8 ч, ако се е излъгала да заспи към 10-11 ч. става по-рано. Както и да и смятам съня повече от 12-13 ч. не се събират за денонощие, а уж бебетата спели по 15 часа! 
И ние към вашата група. Ако имаме късмет зверчето
заспива към 22ч. и ядем семейно с мъжа ми, ако не - спането е към 23ч. и вечеряме на смени, единият яде, а другият забавлява бебка, която като сурикат надига глава от кошарта и търси приятели за игра