АПРИЛчета 2013 - тема 3

• 32 356
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • София
barbaletka, какво направи ти с диетата? ефект?
Махнах всички млечни за 2 седмици - никакъв положителен ефект нямаше, започна да ака през ден. След това реших пак да започна да ям и след 3 дни се изака 4 пъти, като единия беше само слуз и пак спрях млечните. Сега мисля пак по малко да си хапвам, да видим.

Имаме нова група във ФБ, който иска да се присъедини, да пише ЛС на мен или на prada_87 Peace

Групата е направена от мен и който иска да се присъедини писах на повечето да ми пишат на мен! 2 групи ли са направени.

# 106
barbaletka, какво направи ти с диетата? ефект?
Махнах всички млечни за 2 седмици - никакъв положителен ефект нямаше, започна да ака през ден. След това реших пак да започна да ям и след 3 дни се изака 4 пъти, като единия беше само слуз и пак спрях млечните. Сега мисля пак по малко да си хапвам, да видим.

Имаме нова група във ФБ, който иска да се присъедини, да пише ЛС на мен или на prada_87 Peace
защо нова група?

# 107
Групата е направена от мен и който иска да се присъедини писах на повечето да ми пишат на мен! 2 групи ли са направени.
Не разбрах, че си направила група. Ами значи вече си имаме много ФБ групи - тъкмо да няма сърдити Crazy

Защото някои сме изтрити от съществуващата, а нови членове вече не добавяте Peace

# 108
  • София
Не разбрах, че си направила група. Ами значи вече си имаме много ФБ групи - тъкмо да няма сърдити Crazy

Ами аз малко по назад писах, че съм я направила и да ми пишат на лични хората, които искат да бъдат добавени в нея.

# 109
  • Велико Търново
Здравейте мамчета, чета ви, но не съм писала до сега...обикновено изчитам 2-3 страници наведнъж и дори да поискам да се включа темичката вече е приключила Simple Smile, но в някои моменти ми бяхте доста полезни  Hug Та...Калоян се роди на 24.04 - 3850 гр., 50 см. Изцяло на кърма сме. Добре си наддава. На консултацията миналия месец беше 7450 гр., ще видим другата седмица колко сме пораснали. Иначе се върти много, "коремните преси" Simple Smile са му любими  Laughing а има и голям гъдел. А не знам при вас как е, но много напира да седи на крака  #Crazy.
Мен лудите вече много ме хващат... понякога така ми се иска да го оставя за 2-3 часа на някого и да изляза сама  ooooh!, но няма на кого.
Да не ви досадя, приключвам. Надявам се вече да се включвам по-честичко.
 newsm51 

# 110
И моето обича да се усеща на крака, даже прави "крачки"  Joy
Също и все едно плува на сухо, така мести ръце и крака като е по коремче, ама не стига никъде  Laughing
Днес става на  4 месеца.

# 111
  • Велико Търново
 Mr. Green Да, опитва се да "крачи", таткото направо си го разхожда  Laughing
Опитва се и да пълзи...мести се, но като вдигне глава смъква дупето, а като вдигне дупето - смъква главата Simple Smile не му идва на ум да вдигне и двете едновременно, а може и да не му стига силата  Joy влачи се като малко червейче по корем   hahaha

# 112
Да се отчета, ние бяхме на ортопед, гледаха ни на ехограф  и прочие. всичко е наред!  Party

Вече няколко пъти ми дават ред на разни места като съм с малчо. На опашката за тока веднъж и вчера, за да получа една пратка в пощата, където все са супер намусени, като го видяха и прередихме всички.  Whistling Crazy Crazy

Отивам да върша домакинска работа. ooooh!

Ео честито четеримесечие!  bouquet

Последна редакция: вт, 20 авг 2013, 11:54 от Шаварче

# 113
Благодаря  Hug
Направих му едно колажче - мама, тати и аз  Mr. Green
[/img]

# 114
Аз в групи във фейса нямам намерение да се включвам, поне за сега съм на това мнение......
Малката определено иска да се изправя и да крачи, за разлика от батко си, той си беше направо мързелив , в сравнение с нея/ още не иска да яде сам/. Спеше си често, стоеше си в количката...нямах особени грижи, а малката кокошка Laughing, ако е будна на вън не иска в количката. Днес дремна само 1 час, и после 3 часа на вън само клюкареше в моите ръце или на баба си, геройски заспа чак в къщи Mr. Green Още не се обръща, дупето тежи. Всички се чудят колко е пухкава, а е само на кърма. Когато спим и яде, се сещам как обяснявате, че ви е неудобно в легнало положение да се кърмите? Защо? Малката хиена, имам чувството, че гърдите ми няма как да останат скрити за нея, като хрътка е, открива веднага целта и захапва лакомо, яде бързо и шумно Joy

# 115
Днес не ходихме на ваксина, че таткото е хремав Rolling Eyes

Моето овне само в легнала поза иска да яде от известно време. Всеки с претенции в нашата къща Twisted Evil

Еовин, честита месечинка! Не вижда снимката.

# 116
Пу, да, сега забелязах.
Ей я.

# 117
Супер е! Simple Smile

# 118
barbaletka, дано минат скоро проблемите с коремчето!
Еовин, готино Simple Smile.

ani27,  а и към другите мами, колко са пухкави бебоците? Моят само на кърма е 8 400 някъде, 69 на около 4 и половина  Rolling Eyes На мен много ми се вижда, но не изглежда дебел маминия.. Педиатърът ни каза, че  си е супер щом е естествено хранене  Sunglasses

# 119
Eo, честита месечинка Simple Smile А снимката е много готина Simple Smile Аз имам една бебешка снимка, на която съм 1:1 с моя бебок - същите бузи, същия "умен" поглед и същия перчем (като гребен на петел)Grinning
За пухкавите бебета - моят беше 7кг, 67см миналия месец (3м); след седмица е пак на консултация и ще видим колко е пораснал  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт