В момента сме в провинцията при родителите ми, таткото го няма, за това спя сама с децата, когато се приберем в Сф ще видим как ще се случат нещата. Принципно спим таткото, баткото и аз, като малката е приходяща, но тя вече се научи да спи при нас и дълбоко се съмнявам, че ще иска да се върне в креватчето си. Ще го мислим.
Не съм голям почитател на ТВ, гледам, но рядко, т.е. мога спокойно да живея без ТВ, но без нет ми е по-трудно. Баткото гледа само определени детски филмчета-Колите, Мики маус, Франклин, Мечо Пух....не му разрешавам да гледа всичко, особено агресивни филмчета.
Не мога да спя на пуснат телевизор. Спим на нощна лампа, но на най-слабата светлина. Не мисля, че по това се ориентира малката, тя просто усети ли гърдата и няма нужда от светлина.
В новата група във фейса се съмнявам, че ще се включа, не обичам показността, дори в профила си имам ограничение кой може да вижда снимките.
(морков и картоф на Hipp).Прие го много добре и явно много му харесва ,защото мрънка когато свърши.Сега давам по около 4-5 лъжички и дохранвам с АМ.Не мисля,че му е рано,а и все пак е изцяло на АМ,а за такива бебета се препоръчва по-ранното захранване.Сокчета не съм дала,скоро няма и да дам.
и там освен, че хората са дружелюбни и отзивчиви, определено много хора пишат коментари, за разлика от нашата тема. Нямам идея защо така се получи, след като родихме.... ако мога бих направила групичка във фейса, но нямам идея как става. така че ако някой знае и има желание и аз бих се присъединила. 

Захраних с круша. другата седмица сме на круша и слива.Пасирам я сама-сега е раят на пресните плодове и зеленчуци-през ум не ми минава да му давам купешки пюрета. Той яде 2 лъжички при това, хич не е изгодно. Даже мисля аз да си направя малко бурканчета. 
Аз почти не гледам, ама те се работят, аз все ги гася.
забелязах, че малчо се заглежда от сега, ама избягвам-загасям го. пеем песнички играем по цял ден, не искам да го правя зомби. бях го оставила на сестрата на мъжа ми за няколко часа, а тя му пуснала baby Tv, е вече избягвам тя да го гледа, ако ми се налага.