Подсъзнанието може всичко 58 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 79 532
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Grinning Grinning  Grinning
Изобщо не съм се усетила. Аз лично не виждам негативни мисли без значение от думата. Търся, по-скоро виждам хубавите неща навсякъде и само защото някой е казал, че дадено нещо не е правилно или хубаво, аз не разсъждавам така, а както си го чувствам отвътре и за това не ми прави така впечатление.
Благодаря за сайта. Друг беше онзи, но и този свърши работа. Написах си писамцето и така Simple Smile

# 706
Още преди да отворя очи,
знам, че денят ми ще бъде успешен.
Вадя си списъка пълен с мечти
и се заемам да правя отметки.
Не мога без Слънце- отмятам и хоп -
дори да го няма, ще си нарисувам.
Това му харесвам на този живот,
че винаги можеш да тръгнеш от нула...
И винаги можеш да яхнеш мига,
дъждовния ден да превърнеш в надежда.
С усмивка в сърцето прегръщам света
и всички дела с лекота се подреждат!

Катерина Кайтазова

Лежерна, усмихната, добра и спокойна неделя, прекрасници!!!  smile3525

# 707
  • в огледалото на живота
Още преди да отворя очи,
знам, че денят ми ще бъде успешен.
Вадя си списъка пълен с мечти
и се заемам да правя отметки.
Не мога без Слънце- отмятам и хоп -
дори да го няма, ще си нарисувам.
Това му харесвам на този живот,
че винаги можеш да тръгнеш от нула...
И винаги можеш да яхнеш мига,
дъждовния ден да превърнеш в надежда.
С усмивка в сърцето прегръщам света
и всички дела с лекота се подреждат!

Катерина Кайтазова

Лежерна, усмихната, добра и спокойна неделя, прекрасници!!!  smile3525
Прекрасно е,благодаря за споделеното  Hug

# 708
Добро утро, феи Simple Smile
опитвам се да намеря в електронен вариант книгата на Дипак Чопра и Рудолф Танзи "Свръхмозъкът", но търсенето ми не се увенчава с успех. Срещали ли сте я някъде?
Слънчев и много позитивен ден!   bouquet

# 709
Слънчев и приятен ден, момичета!

verano azul , благодаря за информацията за Панаира на книгата, защото тъкмо щях да попитам някой знае ли кога ще е.

# 710
...опитвам се да намеря в електронен вариант книгата на Дипак Чопра и Рудолф Танзи "Свръхмозъкът", но търсенето ми не се увенчава с успех. Срещали ли сте я някъде?
До колкото виждам е издадена на 28.10.2013 г. - топла е още и е рано да е налична и в е-вариант.  Peace

# 711
Момичета( и момчета ), живеем в толкова загадъчна вселена, пълна с чудеса. Животът е пълен с изненади и наистина трябва да сме благодарни, че нещата са толкова многопластови. Понякога наистина онемявам от многообразието на живота. Ние, хората, някак нямаме  нужните сетива да усетим всичко. Но по някакъв неведом начин знаем, че то е там и просто трябва да узреем за него. Simple Smile

# 712
Но по някакъв неведом начин знаем, че то е там и просто трябва да узреем за него. Simple Smile

Както Павел Вежинов казва в един от своите романи:

"Най-безнадеждно на тоя свят е да убеждаваш хората в нещо...Всеки трябва да стига до своята истина сам, за да повярва в нея. "

# 713
"Най-безнадеждно на тоя свят е да убеждаваш хората в нещо...Всеки трябва да стига до своята истина сам, за да повярва в нея. "
newsm10 smile3521

# 714
Новината от представянето на "Абсолютна свобода" - авторката подготвя втора книга, която да бъде изцяло практическа, а в списания Осем и на страницата си във фейсбук ще отговаря на конкретни въпроси.

Неказано от нея, а мой извод е следното: Ако животът ти е непоносим, няма смисъл да бягаш в пространството - в друг град, държава или сред други хора. Трябва просто да се обърнеш към собствената си същност и с поглед навътре да промениш това, което не ти харесва. А как по-точно да стане това - това вече е цяла философия.

Не съжалявам, че отидох.  Peace

# 715
Не съжалявам, че отидох.  Peace
Убедена бях и много се радвам!  Hug

# 716
Момичета аз този уикенд попътувах, запознах се с нови хора и се заредих с положителни емоции. Много съм доволна. Успешна седмица на всички и да ни се случват само добри неща. Peace

# 717
...
Неказано от нея, а мой извод е следното: Ако животът ти е непоносим, няма смисъл да бягаш в пространството - в друг град, държава или сред други хора. Трябва просто да се обърнеш към собствената си същност и с поглед навътре да промениш това, което не ти харесва. А как по-точно да стане това - това вече е цяла философия.

... Peace
Това е и моят път. За мен обаче не е философия, а просто съсредоточване в себе си и припознаване със себе си, намиране, ако съм се изгубила, чуване на себе си, ако съм заглушила вътрешния си глас, съобразяване със себе си, защото аз нямам друга връзка, друг антена, приемаща и отдаваща информация навън, освен себе си... Усещанията ми са на първо място -индикатор за крачките във вярната за мен посока са. Мислите идват в последствие, за да обяснят, оцветят и онагледят забравеното за разума.
Прекрасен ден ви желая, момичета! Simple Smile

# 718

А аз с болднатото не съм съвсем съгласна  Mr. Green
Да, признавам, че по едно време и аз мислех така. Че е достатъчно да се обърнеш към себе си и там ще намериш всички отговори.
Това е и така, и не е така.
Ще намериш (евентуално!) отговори на въпросите, които те терзаят в момента. Но ако нищо не променяш като обстоятелства, няма ли да зациклиш в един момент?  Thinking
Чисто пространственото преместване в друг град/държава променя страшно много неща. Най-малкото ще те постави в нови (променени) условия, което автоматично ще постави пред теб нови въпроси, ще общуваш с нови хора, ще разшириш мирогледа си, ще се промениш и, вероятно, израстнеш  Wink
Дори съвсем не е нужно животът ти да е "непоносим", за да търсиш промяна, нови възможности, по-добро и растеж  Hug

# 719
 mijjjka, права си.  Grinning Но обстоятелствата, ако ще ги променяш, не трябва да е на сляпо. Затова и не е необходимо да бягаш, да променяш, преди да осъзнаеш какво и защо... Те, това е същината според мен.

Общи условия

Активация на акаунт