Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 13

• 47 980
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • София
спираш лекарствата и след 4-5 дни си с цикъл.
звънкай сега, че и без това дават часове за след дълго време.

# 481
  • Sofia
Момичета, можете ли да ми кажете актуални цени за 1) спермограма и 2) спермограма + Крюгер в клиниката? Не намирам ценоразпис в сайта им.
Laughing Laughing Laughing да не се нареждате на опашката за второ Laughing

мдаааа  Mr. Green

# 482
ivankaka, аз в момента имам силно бяло течение, абсурдно е да ме пуснат на ЦС без микробиология според мен, все пак може да има бактерии и да се разнесат по тръбите. Но това за овулацията е вярно така ли - трябва да се направи ЦС преди нея? Ами опитите за бебе - те пречат ли на ЦС?

# 483
  • София/Стара Загора
Mishoko, Много съжалявам за резултата, но преболедувай го и с вяра пристъпи към следващия опит. Знам как се чувстваш, защото имам един мисед и много проляти сълзи, но все още - надежда.
По отношение на документити за фонда: преди да подадеш новите документи трябва да се финализира предишния, а това изисква малко време. Затова трябва да се свържеш със Силвия и понежя тя дава набора документи, ще ти каже и кога най-рано можеш да подадеш новите.
Горе главата и не се отчайвай.

# 484
  • София
ivankaka, аз в момента имам силно бяло течение, абсурдно е да ме пуснат на ЦС без микробиология според мен, все пак може да има бактерии и да се разнесат по тръбите. Но това за овулацията е вярно така ли - трябва да се направи ЦС преди нея? Ами опитите за бебе - те пречат ли на ЦС?
ами при това положение какво има да се чудиш-отлагай я, и да ти кажа, че микробиологията изобщо не е най-важната за ЦС, много по-важно е да имаш изследване за хламидии, мико и уреаплазми, защото те са страшните и поразяват горната част на системата, ако се разнесе от ЦС.
П.С. Лекуването на бактериите може да отнеме време, така, че да се наложи да поотложиш още опита.

# 485
Искам да знам за следващия месец дали задължително трябва да е преди овулацията. На теб правили ли са ти излседване за хламидии, мико и уреаплазми? А на мен дори и нищо да ми няма, мисля, че е недопустимо да правиш такова изследване без преди това да си направил микробиология на пациента.

# 486
  • София
Искам да знам за следващия месец дали задължително трябва да е преди овулацията. На теб правили ли са ти излседване за хламидии, мико и уреаплазми?
да, правила съм такова изследване и то не веднъж.
ЦС се прави до 10-11 ден на МЦ.
А на мен дори и нищо да ми няма, мисля, че е недопустимо да правиш такова изследване без преди това да си направил микробиология на пациента.
недопустимо, но факт Mr. Green

# 487
Надин, д-р Персенска не ти ли каза какво да пиеш или ще разчита сама да се махне кистата? Трансфер ще правиш ли скоро?  Hug

Бамбарадамбара, благодаря за отговора.
Bell, точно това ме притеснява, че само констатира, но не ми каза нищо и не предписа нищо.
Чудя се дали се е разсеяла, що ли. Ако поискам пак преглед, ще го приеме ли като недоверие или нахалство.
Трансфер се уговорихме, че ще правя след още една пункция, така че това ми предстои.

# 488
Момичета от както го пия този Трисенвекс имам постояно течение точно като при овулация ама доста по обилно.От днес имам и болки и тежест в яйчниците пия го от пет дена.Дали е нормално?Моля ако някоя от вас го е пила и има опит с това лекарство да помага.Даже се замислям дали да не се обадя на спешния............... ама ще изчакам.

# 489
ПКК за жената и вирусологията преди пункциятя поема ли се от фонда/здр.каса

# 490
ПКК за жената и вирусологията преди пункциятя поема ли се от фонда/здр.каса
ПКК може да ти пусне личния лекар, без протромбиново време и фибриноген, които също се изискват. Вирусологията не минава по ЗК за съжаление. Най-евтино е в момента в лаборатория Рамус- около 100лв за двамата за всичко, ако си от София.

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 10:03 от BettyBoop

# 491
  • София
Привет момичета, може ли някой да ми каже има ли друг телефон, различен от посочения на сайта на клиниката, на който мога да се свържа със Силвия Стефанова и ако отида към 18,30 - 19,00ч. има ли шанс да я заваря на работа  newsm78
Извинете ме, но още не знам порядките в клиниката - тепърва ще се уча  Crazy

# 492
Момичета, този месец ми слагаха РВМС и на 26.08.2013 ми беше биопсията, но незнайно защо днес ми дойде на 18 ден?! Дали може да е от РВМС?

# 493
Привет момичета, може ли някой да ми каже има ли друг телефон, различен от посочения на сайта на клиниката, на който мога да се свържа със Силвия Стефанова и ако отида към 18,30 - 19,00ч. има ли шанс да я заваря на работа  newsm78
Извинете ме, но още не знам порядките в клиниката - тепърва ще се уча  Crazy

не е сигурно, макар и да съм я засичала  по това време... трудно ще се свържеш с нея по тел, но аз утре съм на преглед и ако искаш мога да питам нещо, ако те интересува

# 494
  • София
Момичета, този месец ми слагаха РВМС и на 26.08.2013 ми беше биопсията, но незнайно защо днес ми дойде на 18 ден?! Дали може да е от РВМС?
а сигурна ли си, че е цикъл? След биопсия аз имах кървене чак до следващия цикъл...

Общи условия

Активация на акаунт