Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 13

• 47 929
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Има ли девойки да са били днес в клиниката,пак ли е натоварено ooooh!от регистратура не вдигат на02/ 4417973  цял след обяд Rolling Eyes

# 646
Миналата седмица и по-предната беше ужас - сутрешния график приключваше в 17 часа, при положение, че в 15 часа трябва да започне следобедния. Предполагам, че ситуацията продължава да е такава.

# 647
Потвърждавам, че е лудница, а и тези от регистратурата много ми се разхождат по нервите тези дни и лично виждам, как не си вдигат тел., въпреки че звъни, а и нас не обслужват, ами си седят и симулират работа отзад. Благодаря за отговорите за ПКК, ще си ги пусна в Пловдив. Не знам, защо, но тук цената е наполовина  newsm78

# 648
Днес влезнах с 2 часа закъснение, бяха ми пуснали смс, че закъснението е 30 мин.
Предполагам, че ще е така поне докато Шефкетова се върне от отпуск - нали сега поемат и нейните пациенти.

# 649
  • София
Този въпрос с претоварените лекари според мен е наложително да го решат!
Мисля, че в някои моменти изобщо не са адекватни, заради многото пациенти, нито помнят кой с какъв проблем е, а когато и пропуснат да запишат настава катастрофа.
Мен лично този конвейр много ме дразни!

# 650
  • Благоевград
момичета днес започнах стимулация с менопур някой знае ли колко струва една ампула

# 651
Спрях аспирина преди пункцията.Да го почвам ли пак или да изчакам трансфера?

# 652
Извинете,момичета,имате ли някаква представа в момента колсо се чака за първоначален преглед за д-р Стаменов и д-р Персенска,тоест за кога записват.Замислих се дали да не си дам един алтернативен вариант за след време,но се зачудих дали ще съм все още в репродуктивна възраст,като ми дойде часът.Шегувам се,наистина искам просно да се ориентирам.
Благодаря предварително.  bouquet

# 653
Извинете,момичета,имате ли някаква представа в момента колсо се чака за първоначален преглед за д-р Стаменов и д-р Персенска,тоест за кога записват.Замислих се дали да не си дам един алтернативен вариант за след време,но се зачудих дали ще съм все още в репродуктивна възраст,като ми дойде часът.Шегувам се,наистина искам просно да се ориентирам.
за д-р Шефкетова дават най-рано час,за ноември 2014 г.(инфото ми е от позната,която се е обаждала за час преди месец).

# 654
Преди около  две седмици за Стаменов записваха час за декември 2014.

# 655
  • гр. София
Днес записах час за лапаро за другата седмица. Някой може ли по подробно да ми обясни какво предстои, както и всичко свързано с изследвания, направления и болнични листи, епикризи и коментар от лапарото. Нова пациентка съм и не са ми ясни много от нещата в клиниката. Може и на лични.
Благодаря предварително.   bouquet

# 656

Преди около  две седмици за Стаменов записваха час за декември 2014.

всъщност може би е ставало въпрос точно за Стаменов за ноември 2014 newsm78

Вили най добре се обади и питай...взимаш най близкия час независимо за кой и след това си действаш при когото си искаш Peace

# 657
Ами ако е за ноември значи е нормално като за там.Как така да действам после  newsm78 мога ли даси запиша час за д-р Шефкетова и след 1 преглед да се прехвърля на д-р Стаменов.

# 658
Ами ако е за ноември значи е нормално като за там.Как така да действам после  newsm78 мога ли даси запиша час за д-р Шефкетова и след 1 преглед да се прехвърля на д-р Стаменов.
можеш,важно е да станеш веднъж пациентка на клиниката и след това можеш да си запишеш час при когото поискаш.всички са много добри и работят в екип.

# 659
Ванче и мен супер яко ме дразни този конвейр. Сигурна съм, че има много пропуски затова. Те са хора не машини.

Общи условия

Активация на акаунт