Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 13

• 47 935
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Аз да да си побутна въпроса :

Спрях аспирина преди пункцията.Да го почвам ли пак или да изчакам трансфера?

Да питам как процедират в Надежда при трансфер - трябва ли да е пълен мехура?
С това чакане до трансфера,ако го напълня предварително може да се пръсна newsm78

# 661
Синя фея 1,не започвай никакви лекарства ,ако не са ти казали.на мен ми изписаха аспирин протект след трансфера и то за 2-ри ден след трансфера.За трансферра да - трябва да си с пълен мехур,но не прекалявай,че докато те вкарат минава доста време и е неприятно да стоис с пълен мехур.Съветвам те като отидеш в клиниката за трансфер тогава да започнеш с пиенето на вода и според мен не повече от 700-800мл.
Успех миличка!

# 662
  • София
за водата аз пия 2 чаши точно преди да тръгна натам, с чакането тъкмо се напълва колкото си трябва, без да ми пречи  Rolling Eyes

# 663
  • София
момичета днес започнах стимулация с менопур някой знае ли колко струва една ампула

27 лв. УСПЕХ!

# 664
Благодаря за отговорите  bouquet
Трансфера в стая 7 ли е или горе на  втория етаж?

# 665
На втория етаж  Peace

# 666
  • София
Благодаря за отговорите  bouquet
Трансфера в стая 7 ли е или горе на  втория етаж?
в стаята за пункции Peace

# 667
Чета ви отскоро мили момичета и имам въпрос - сами ли си купувате медикаментите за стимулацията?

# 668
  • София
Чета ви отскоро мили момичета и имам въпрос - сами ли си купувате медикаментите за стимулацията?

здравей- не по принцип в клиниката си дават всичко. На мен поне ми дадоха абсолютно всички лекарства за стимулацията.

# 669
Момичета, трябва да подам документи за втори опит по фонда- по мъжки фактор сме и Силвия ми каза, че ми трябва документ от уролог и да й занеса и старите спермограми, защото първия път документите ги подадох от друга клиника. Има ли уролог в клиниката и колко ще ми струва издаването на този документ? Трябва ли да запазвам час или не?

# 670
здравейте момичета,аз бях на дълъг протокол и отново неуспешен.След трансфера (2,07) ми дойде на  8-9.07 вървя ми доста до към 27,29.07 и от тогава до сега днес е 4.09 не ми идва цикъла.
Опитах да запиша час за август ,но неуспешно чак за средата на септември, а започнах да се  притеснявам вече.Нормално ли е?

# 671
  • София
Втория цикъл след дълъг протокол винаги се бави. На мен ми дойде на 45-тия ден. Това е заради блокажа. Чувала съм за жени, на които им идва на 60-тия ден.
Ще ти дойде, не се безпокой!

# 672
  • Благоевград
момичета днес започнах стимулация с менопур някой знае ли колко струва една ампула

27 лв. УСПЕХ!
                                                                                                                                                        Благодаря за отговора.Искам да питам още нещо.Колко горе долу пари излиза ин витро опита със стимулация с менопур

# 673

27 лв. УСПЕХ!
                                                                                                                                                        Благодаря за отговора.Искам да питам още нещо.Колко горе долу пари излиза ин витро опита със стимулация с менопур
Зависи как нарастват фукитата и от резултатите на хормоните.Аз имах само 4 по 300 менопур

# 674
  • Благоевград

27 лв. УСПЕХ!
Зависи как нарастват фукитата и от резултатите на хормоните.Аз имах само 4 по 300 менопур
колко ти струваше цялата процедура пункция трансфер всичко

Общи условия

Активация на акаунт