Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 13

• 47 876
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Момичета, за имунологични изследвания гладна и жадна ли трябва да бъда и мога ли да ги пусна по - късно да не е сутрин ?

# 721
Не е нужно да си гладна и жадна, нито да ги пускаш сутринта  Peace

# 722
Проблем с публикацията  newsm78,ще се повторя
Генетичните и имунологичните изследвания не се правят на гладно  Naughty  Запиши си час,мисля,че са до17ч.

# 723
Момичета,имам питанка-на кой ден след поставяне на лекарство PBMC се прави контролната биопсия?Доки пропусна да ми каже кога да си запиша час!Каза само:" Запиши си час за биопсия" и излезе от кабинета.Нищо повече!От регистратурата не ми записаха час,искат доктора да каже кога,за кой ден. Пробвах да му звънна да го питам-включи се гласова поща  Crossing Arms
Как да се свържа с него?!!!Утрогестан трябва ли да си слагам?! newsm78 Нещо много е разсеян доки напоследък!Преди да се спука фоликула ми каза,че ще трябва да пия антибиотик след като се спука,сега не  спомена нищо за антибиотик.На някоя от вас изписвал ли е антибиотик и за какво всъщност го изписва?! newsm78
daine, на мен поставянето на лекарството - РВМС беше в понеделник и в четвъртък ми беше контролната биопсия. При първата биопсия слагах утрогестан, а при втората, когато ми слагаха РВМС не ми казаха да слагам и не съм слагала. За антибиотик нищо не съм чула.

# 724
Ние кандидатстваме по тубарен фактор, нищо допълнително или ново не са ни искали.
Синя фея, бг-надежда - чудесни новини, момичета, дано са такива до края.
Бъти, аз с автобус 60 пътувам - най-лесно е, вече съм го утъпкала маршрута. Ако искаш подробности, мога да ти обясня на лични  Peace
Аз днес направих вливка на имуновенина, направих реакция с много силно втрисане, която успяха да овладеят бързо, за щастие. Фоликулите вече са станали 5, което за моят единствен, изтерзан от ендометриоза яйчник, е направо чудесно  Mr. Green
Браво моме, много се радвам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 725
Момичета, записах си час за консултация след неуспешното инвитро както ми казаха като започне да ми свършва МЦ. Дойде ми на 30.08., поприключи, запазих си час за 11.09., обаче от вчера пак започна много леко да се усилва, в смисъл докато само ми цапаше тъмнокафяво, отново се появи кръв в малко по-голямо количество и продължава да цапа тъмнокафяво. Незнам ако продължи така какво да правя, да си отменя часа ли или да пътувам до София все пак. Как протича тази консултация, преглеждат ли те с ехо или само се коментират евентуалните причини за неуспеха и се назначават изследвания? Вече съм в голяма чуденка newsm78
И колко време отнема подновяването на документите за втори опит от Силвия, трябва ли да и кажа да ми подготви документите и като отида да са готови и да ги взема или на място ми ги прави и ми ги дава, че да преценя колко време ще изкарам пак в София, да не стане така, че да не успее да ги подготви и да трябва пак да ходя след няколко седмици?

# 726
Моите документи ги подготви за 20 минути, можех още същия ден да отида да ги подам, но вече беше късно.
Не мисля, че е проблем със зацапване да направи преглед + коментар.

# 727
Отивай мишоко, не губи време. По скоро ще коментирате неуспеха отколкото да те преглежда. Може би ще ти назначи нови изследвания.

# 728
ekiki,благодаря ти! Hug Миналата година,когато правих второто ин витро си записвах всичко в един тефтер,днес го потърсих и видях,че на 7 май са ми сложили лекарството PBMC и на 10 май е била контролната биопсия. Значи на третия ден е биопсията,точно както ти  казваш Simple Smile А за утрогестана изобщо не ми е казал дали да си слагам,нито преди нито след лекарството.Утре ще звънна да си запиша час. Peace
P.S. mishoko,мен не ме е преглеждал след неуспешния опит,по-скоро ми тегли едно конско,ама така ми се накара ви казвам,като чу че се отказвам  да се боря...изобщо не мислех да продължавам!Но ей ме на-пак съм на фронта с нови сили!Прегръщам ви и дано всички да имаме късмет! Hug

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 22:38 от daine

# 729
Момичета, ще правя генетични изследвания и ми казаха, че трябва добре да съм се нахранила добре преди това. И сега взех да се притеснявам дали взимат повече кръв, отколкото примерно при изследване на хормони. Ставало ли му е на някой лошо от това изследване?

# 730
  • София
чак много не вземат, поне не толкова че да ти стане зле.
на първите бременни изследвания обаче ми източиха 5-6 епруветки  ooooh!
и там оцелях.

# 731
  • гр. София
За цитогенетичното изследване се точи една епруветка.  Peace

# 732
Пате, нали ме знаеш мен с моите прилошавания при взимане на кръв - за генетичните не ми стана зле, така че - спок  Peace

# 733
Аз като цяло нямам проблеми. Понякога по 2-3 пъти в месеца давам кръв. Но нали е все на гладно и малко след това ми става зле. Може би защото и кръвното ми е ниско. Благодаря ви Hug
Моме, много ти се радвам на фоликулите!

# 734
Оооооохххххххх успокоих се Hug Значи и за 2 дена мога да свърша работа. Часът ми е към 6 вечерта, аз към 3ч. съм в София значи може и да успея в четвъртък да се завлека до фонда.
Абе де да знам за консултацията, казаха ми чист ден  от МЦ та затова питам. Няма да се отказвам след първи опит я, да си тегля въжето и да си късам вените Laughing А и още нещо, тъй като за следващият опит ще чакам фонда дали евент. нови изследвания трябва да ги правя сега, при вас как са процедирали, да се подготвя финансово, че много я закъсахме този месец? Ясно е, че всеки случай е индивидуален, ама при мен уж всичко е наред, само генетични нямам направени и съм голяма мъка на стимулация явно, съпружето има само спермограми, които са ок- в смисъл не е зле, плувците имат някакви минимални отклонения, за които дори казаха, че даже не са проблем да забременея нормално, ама не искат бе..мързеливци.Laughing
Моме мноооооооооого добре се справя яйчника ти, то той работи по-добре и от моите два Party Praynig

Общи условия

Активация на акаунт