Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 13

• 48 004
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Е браво Джул- това се казва новина.Честито сърчице и успешна бременност до края!
Момичета,дано са повече хубавите новини,а неуспелите сега горе главата- следващия път ще стане Praynig Laughing

# 526
Честито и от мен Джул. Джудото ще се случи, а ти почивай, за да му помогнеш.

# 527
Момичета, миналия месец  правих ЦС. Днес е 34 от МЦ и още не ми е дошло. По принцип е 32-34 дни. Може ли да е от ЦС закъснението?

Честито и от мен Джул !!!! Аз се извинявам, момичета, но малко да си побутна питането  Praynig

# 528
Момичета, миналия месец  правих ЦС. Днес е 34 от МЦ и още не ми е дошло. По принцип е 32-34 дни. Може ли да е от ЦС закъснението?
Досега не ми се е случвало, защо не звъннеш на спешния? newsm78

# 529
  • София/Стара Загора
Честито и от мен Джул....знам какво неописуемо щастие е да чуеш туптящото сърце.... пожелавам ти всичко до край да се развива много добре и да се радвате на едно прекрасно бебче...

# 530
  • София
Благодаря Ви,момичета,страхотни сте Hug Hug Hug

За ЖК може и да не съм разбрала,бъдещето ще покаже

# 531
  • София
Идвам с добрите новини-имаме си силно тупкащо сърчице newsm44!Няма друго подобно преживяваме,пожелавам го на всички Hug Hug HugВикнахме и таткото да гледа hahahaнаправо бяхме като по филмите.Перси каза,когато имам зацапване да пия Но шпа,включи ми Неупоген през ден,Фраксито през ден и Медрола през ден,всичко друго си е по старата схема.Никакви разходки и много пазене,другата седмица ме иска пак на преглед.Ами щастлива съм  
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Хубаво да го изсмучете и да напълните коремчетата с бременелски вирусчета Hug Hug Hug
jul_j , ЕДНО ГОЛЯМО ЧЕСТИТО! Много се радвам за теб!  Hug Лека и безпроблемна до края и много се пази!   bouquet За ЖК се запиши при Сигридов - много е добър. За др. лекари нямам информация.

# 532
Ето инфото от фейсбук страницата на клиниката: https://www.facebook.com/notes/%D0%B8%D0%BD-%D0%B2%D0%B8%D1%82%D … 5/699799996700998

# 533
  • София
Идвам с добрите новини-имаме си силно тупкащо сърчице newsm44!Няма друго подобно преживяваме,пожелавам го на всички Hug Hug HugВикнахме и таткото да гледа hahahaнаправо бяхме като по филмите.Перси каза,когато имам зацапване да пия Но шпа,включи ми Неупоген през ден,Фраксито през ден и Медрола през ден,всичко друго си е по старата схема.Никакви разходки и много пазене,другата седмица ме иска пак на преглед.Ами щастлива съм  
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Хубаво да го изсмучете и да напълните коремчетата с бременелски вирусчета Hug Hug Hug
jul_j , ЕДНО ГОЛЯМО ЧЕСТИТО! Много се радвам за теб!  Hug Лека и безпроблемна до края и много се пази!   bouquet За ЖК се запиши при Сигридов - много е добър. За др. лекари нямам информация.

Благодаря,мила, и стискам палци Тройката да донесе и на теб такъв късмет newsm10  love001 preggo

# 534
  • София
Джулкааа Hug Hug Hug Hug много се радвам, страхотна новина Hug Hug
И се радвам, че е едничко- по-натам ще разбереш защо Laughing Laughing Laughing
Дано да изкараш най-леката бременност Hug

# 535
Да, пакетите за ЖК хич не са лоши. Ние сме давали по 40 лева за преглед. А те не са били по малко от 10.
А другите изследвания сме ги правили в поликлиниката безплатно, ама като удариш чертата е даже и по евтино, пък и доста по удобно.
И сега видях, че новите доктори ще водят женската консултация. Интересно тогава Михова и Сигридов какво ще правят  newsm78

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 10:28 от sigma

# 536
Джул, много се радвам, успех до края Hug Hug Hug Hug
На мен днес ми дойде, остава да звънна и за час, стискайте палци да ме вчестят скоро Praynig

# 537
  • София
Интересно тогава Михова и Сигридов какво ще правят  newsm78
ми каквото и до сега. Те според мен нямат време за ЖК изобщо.

# 538
е те нали това правят-мерят бебетата, оглеждат ги, коментират разни изследвания.
ако трябва да се прави ЖК плюс техните прегледи-първо е безсмислено и второ доста скъпо  newsm78

# 539
  • София
те и сега правят много работи, например снимки, на операции присъстват, не е само бебета да мерят.

Общи условия

Активация на акаунт