Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 13

• 47 950
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Според мен ЖК-то няма да е с такива задълбочени прегледи, всеки път с ФМ.

# 541
е тогава излиза Киро на кирия  newsm78

# 542
  • София
абе то да няма проблеми, пък сумите не са чааак толкова огромни  Rolling Eyes
на мен например проследяването ми излезе там някъде, ама повече просто не беше нужно.

# 543
  • София
абе то да няма проблеми, пък сумите не са чааак толкова огромни  Rolling Eyes
newsm10
на фона на това, което плащаме, за да забременееме, направо ми се вижда нищожно.

# 544
Здравейте! Интересува ме цената на хистероскопията, ако някоя от вас скоро е правила в клиниката , ще помоля да пише! Hug
Здравей!
Цената по здр.каса е 330 лв.

Честито на Джул  bouquet ще поема от прашеца,че др.седмица живот и здраве ще е трансфера. Сега съм кокошчица-ярка с 9 яйчица. Laughing

ЖК не е ли по здр.каса?

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 11:53 от Синя фея 1

# 545
абе то да няма проблеми, пък сумите не са чааак толкова огромни  Rolling Eyes
newsm10
на фона на това, което плащаме, за да забременееме, направо ми се вижда нищожно.
и аз това си помислих, тази сума я даваме сега само за един месец- примерно  Laughing (да не кажа за ден  #Crazy)

# 546
  • София
засега установявам, че и сумите за отглеждането на едно бебе са доста по-малки от дадените за процедури  Confused

# 547
Според мен ЖК-то няма да е с такива задълбочени прегледи, всеки път с ФМ.
Аз пък мисля,че ще е точно обраното,ЖК-то ще е изчерпателно и задълбочено.Предполагам,че много жени ще се възползват,такива които са пациентки на клиниката.Все пак повечето са с проблемни бременности,близнашки ,на които е нужно да се обърне повече внимание.Явно  Михова и

# 548
  • София
Светле, аз съм чувала, че прегледите и сега са доста задълбочени, ама може и да бъркам.
Иначе в пакета не е споменато да е включена ФМ Peace

# 549
Така е,наистина са задълбочени.До сега имах 4 прегледа и съм доволна.
А може би не искат да изпускат пациенти  Mr. Green .Все пак е добре да се предлага и такава услуга който иска-играе.

# 550
  • София
А може би не искат да изпускат пациенти  Mr. Green
да, а и според мен е с цел и другите лекари, дето водят ражданията, да правят и прегледи.

# 551
Това за ЖК е много хубаво, но ако Михова и Сигридов го водят. Когато бях бременна и предлагаха такъв пакет с удоволствие бих се възползвала, а не да се занимавам с тъпите доктори във Варна. Така и така се следях в София. Много съм доволна от Михова, всеки преглед беше ФМ, за което съм и страшно благодарна. Горещо я препоръчвам на бъдещите майки.

# 552
Аз искам, живот и здраве, да ходя на ЖК при д-р Сигридов. Той ми прави цветната снимка и ми направи много добро впечатление. Беше страшно внимателен, а и толкова нахилена рядко излизам от лекарски кабинет.

# 553
  • София
Документ за смяна на клиниката (дето вчера рИвах) - издаден! Mr. Green Благодарение на (до вчера) непознатата за мен puppii  Hug

# 554
Най-накрая успях да си запиша час.
Според базата данни на 1-ви април тази година са ми правили пункция, а аз няма такива спомени  Laughing
Чак се замислих дали не ми се губи някой-друг месец.

Общи условия

Активация на акаунт