Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 974
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Кокона, пробвай в магазина на ул. Цар Освободител, за който бях писала предната страница / мисля /, там шият комплекти по поръчка, избираш си техен плат - имат много весели детски десени.

# 361
 renaya вече ти е обяснила hixxy на единия гледат очното налягане , а на другия и аз не знам какво и после с една леща то  е най - неприятното очните дъна и слагат капки да ти се свият заниците

# 362
само при очни проблеми ли се ходи при очен преди раждане? Rolling Eyes

# 363
Днес ще пробвам да си запиша час за очен Simple Smile Аз спален комплект си взех от колхозния там ми ги ушиха на място за 2 дни  чисто бял ранфорс 24 лв. Зад х-л Тюлип / Бизнес хотела / не съм сигурна дали все още така се казва хотела,, има едно магазинче с избор на различни детски десени шие се на място, после има разнообразие от десени и на подлеза на ЖП гарата но за съжаление там не шият .

# 364
То контракции след раждане има винаги, нормално или секцио, няма значение. Слава Богу, моите бяха неболезнени. Когато малкия засука ме беше страх, че ще ме заболи, но пак нищо. Но съм чувала за доста болезнени контракции при засукването на бебето.
За спални комплекти, аз взех един на Лорели, но не ми харесва материята. От подлеза на гарата купих много хубав плат с апликацийки. Свекърва ми уши комплекта. Излезе ми 22-23лв мисля. Купих 2.5м. Стигна за долен чаршаф, 2 калъфки за възглавничка, горен плик - голям, остана плат за едно малко чаршафче за люлка. Видях, че на Цар Освободител имат страхотни платове, но ги продават по-скъпо от подлеза, но пък там нямат такова разнообразие. В подлеза на гарата мисля 1м = 7.90лв, а с този на Цар Освободител 1м = 9,90лв. Може и да бъркам.
Мимс, срещата не се осъществи поради лошото време. Всъщност предполагам никой не е ходил, или?  Rolling Eyes

# 365
Днес ще пробвам да си запиша час за очен Simple Smile Аз спален комплект си взех от колхозния там ми ги ушиха на място за 2 дни  чисто бял ранфорс 24 лв. Зад х-л Тюлип / Бизнес хотела / не съм сигурна дали все още така се казва хотела,, има едно магазинче с избор на различни детски десени шие се на място, после има разнообразие от десени и на подлеза на ЖП гарата но за съжаление там не шият .
Шият  в подлеза на ЖП гара, но не там където продават платове, а точно срещу платовете има малко магазинче и там жената шие. Аз си дадох един бархет да го обканти, но шие и спални комплекти, пердета и т.н.  bouquet
А този магазин зад Голдън Тюлип къде точно се намира? По еднопосочната, която идва от Македонския дом ли?

# 366
 Sonderzeichen те са две улици едната идва от Македонският дом, а другата от към училището Димчо Дебелянов и там където се съберат зад хотела там е магазина / не знам дали успях да обясня / имат и сайт www.nina-ood.com

# 367
  • UK
А като си вземете плата и си го ушите, пак не излиза ли на същата цена на комплекта newsm78 като на готовите? Аз май, не виждам разлика,  а и нещо не ми се занимава с обикаляне на магазините, сега пък за платове, че после за шев Crazy голям мързел съм станала явно ooooh!
Благодаря ви за съветите   bouquet но аз ще се ориентирам към готовите комплекти сякаш Crazy

# 368
Кокона, ако има кой да ти ги ушие, няма да излезе на същата цена, защото по-евтините комплекти не са с кой знае какво качество, поне моят купения е от доста рехаво хасе, долният чаршаф е твърд, стои като колосан, а това което купих е супер като материя и ми излезе на цената на готовия комплект, но пак казвам, на мен свекърва ми ги уши, не знам колко вземат за шев.

# 369
Sonderzeichen те са две улици едната идва от Македонският дом, а другата от към училището Димчо Дебелянов и там където се съберат зад хотела там е магазина / не знам дали успях да обясня / имат и сайт www.nina-ood.com

Разбрах те, благодаря:)  bouquet

# 370
Здравейте момичета!Имаме си момиченце Никол  baby_neutral Роди се на 7.10.2013 в 00:30 часа,3450г, 52см.Вече сме си вкъщи живи,здрави и много,много щастливи! Heart Eyes

# 371
  • UK
Здравейте момичета!Имаме си момиченце Никол  baby_neutral Роди се на 7.10.2013 в 00:30 часа,3450г, 52см.Вече сме си вкъщи живи,здрави и много,много щастливи! Heart Eyes

Честита рожба, да растете здрави и щастливи Hug  bouquet
Момичета Hug  bouquet благодаря ви за съветите и препоръките, но аз нямам, кой да ми ги шие и ако ползвам за целта и шивашки услуги съвсем няма да ми излязат сметките, че аз всичко имам по 2 да купувам Heart Eyes

# 372
lovely baby честита принцеса! Да е жива, здрава и много щастлива и да радва мама и татко!

# 373
lovely baby честито   ylinfant тъкмо преди няколко дена си мислех за тебе и се чудех какво става да ти е живо и здраво малкото момиченце и много да те радва Simple Smile

# 374
Честита Никол!

Общи условия

Активация на акаунт