Аз спален комплект си взех от колхозния там ми ги ушиха на място за 2 дни чисто бял ранфорс 24 лв. Зад х-л Тюлип / Бизнес хотела / не съм сигурна дали все още така се казва хотела,, има едно магазинче с избор на различни детски десени шие се на място, после има разнообразие от десени и на подлеза на ЖП гарата но за съжаление там не шият .
Аз спален комплект си взех от колхозния там ми ги ушиха на място за 2 дни чисто бял ранфорс 24 лв. Зад х-л Тюлип / Бизнес хотела / не съм сигурна дали все още така се казва хотела,, има едно магазинче с избор на различни детски десени шие се на място, после има разнообразие от десени и на подлеза на ЖП гарата но за съжаление там не шият .
като на готовите? Аз май, не виждам разлика, а и нещо не ми се занимава с обикаляне на магазините, сега пък за платове, че после за шев
голям мързел съм станала явно 
но аз ще се ориентирам към готовите комплекти сякаш
Роди се на 7.10.2013 в 00:30 часа,3450г, 52см.Вече сме си вкъщи живи,здрави и много,много щастливи! 

благодаря ви за съветите и препоръките, но аз нямам, кой да ми ги шие и ако ползвам за целта и шивашки услуги съвсем няма да ми излязат сметките, че аз всичко имам по 2 да купувам
Препоръчани теми