Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 977
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
първите няколко дни след секциото са болезнини,но ако ти сложат обезболяващи няма да ги усетиш,а след това до пълното пребиране на матката са слаби болките, като при менструациа поне при мен така беше сега втория път..а първия път като раждах баткото знам с какви болки бях и как припадах неискам да се сещам Praynig..нищо не ми сложиха

# 346
Аз болки не съм имала в матката след секциото. Сложиха ми обезболяващо само след операцията и това е.

# 347
не може да си нямала,при контрахирането на маткатаима има контракции които са болезнени или не болезнени

# 348
Ами неболезнени съм имала значи

# 349
  • UK
Аз болки не съм имала в матката след секциото. Сложиха ми обезболяващо само след операцията и това е.

Sonderzeichen
а, какво обезболяващо ти слагаха, ако знаеш де Wink? Да си поискам, ако не ми сложат Rolling Eyes

# 350

Sonderzeichen
а, какво обезболяващо ти слагаха, ако знаеш де Wink? Да си поискам, ако не ми сложат Rolling Eyes

Слагат дори и да не искаш  Wink..обезболяващо де

# 351
Момичета, как мина днес срещата ?

# 352

Sonderzeichen

Нямам идея - след операцията бях малко неориентирана  Mr. Green , а сестрата дойде и още в първите минути след настаняване в стаята ми пусна система и каза, че е обезболяващо. После като изтече едната, сложи и втора и това е. Сутринта вече след секциото, като ме вдигнаха на 8мия час и ме питаха дали искам инжекция аналгин, но аз отказах.

# 353
Момичета предстои ми очен преглед преди раждането, може ли да ми препоръчата офталмолог който работи със ЗК?

# 354
Kroella
аз не съм секцио по желание Crazy Малко се дразня Rolling Eyes на подобни заключения: какво изпускат жените, които ще са секцио... Rolling Eyes

Хайде преценките, дали с операция или нормално да оставим на лекарите, все пак Naughty

Мила писах "с операция ако има защо".Никога не съм омаловажавала решението на лекарите.Моята кума роди и двете си деца със секцио,защото не искаше да изпитва болка,решението тук беше изцяло нейно,за това говорех.Но всеки решава сам за себе си,просто казвах ,че това е уникално преживяване.

# 355
renaya мога да ти препоръчам д-р Петришка и д-р Славова   от Очна клиника Света Петка . Аз бях при Славова като си правех и аз преглед по време на бременност. Работят със ЗК , но се заплаща още 12лв за едни други апарати който не поема ЗК

# 356
Благодаря vesito 90, а как протича прегледа разширяват ли зеници ?

# 357
renaya моите ги разширяваха като бях на преглед, слагат те на 2 апарата (незнам какво точно изследват) и след като ти разширят зениците ти проверяват дъната с една леща

# 358
  • UK
Искам да попитам мамите, какви спални комплекти и откъде , взехте за легълцата на бебенцата си?  bouquet

# 359
Искам да попитам мамите, какви спални комплекти и откъде , взехте за легълцата на бебенцата си?  bouquet
Привет! Аз взех комплект от 3 части-долен чаршаф, калъфка за възглавничка и горен плик от Мадара. Купих 2 вида-памучни(22лв) и памук§сатен(29лв). За сега са качествени. Олекотена завивка(юрганче-15лв) си купих днес от Джъмбо, както и дебело одеалце-20лв.

Общи условия

Активация на акаунт