Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 917
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
стиляната , виждам, че си в 13та седмица, моята лична лекарка ми каза, че точно тогава се вижда най-добре, защото бебето после се свива Simple Smile На мен тогава ми казаха, надявам се в 20та седмица да ми потвърдят, защото и аз мислех, че е много рано.
Относно раждането и аз не съм до никъде. Меня си мнението постоянно, къде, как, при кого...
нещо ново научих пак:че бебето се свива  за тва не може да се определи пола newsm78  bouquet,като отида при моята ще я помоля да ми каже пола Sunglasses,аз ше се побъркам с тва раждане #2gunfire,а пък от една страна се чудя защо го мислим толкова newsm78

# 496
Еми да , аз съм се примирила, че ще разбера чак като излезе Grinning

Val_T , мерси много. Аз намерих курсове само в Училището за родители на Чаталджа, а там занятието е 35лв. Не е много скъпо, но не знам дали има смисъл.

Относно количките, аз съм се насочила към тези с 4 колела, големи, с една цяла дръжка, да са с малки габарити при сгъване, относително лека, висока, да има кош за новородено, седалка и кош за кола. При мен чуденката е дали да е с помпащи или силиконови колела. Какво мислите?

# 497
Здравейте Simple Smile
понеже повечкото тук май вече  сте родили бебчетата си и искам да ви попитам за детските колички
кой са по-удобни и практични
тези с три колелета
или
тези с четири
Определено искам количката да е с големи колелета, но се чудя за бройката им Simple Smile
Благодаря ви предварително

Бих те посъветвала да си избереш количка с хубави амортисьори. И аз като Val_T съм с Cangaroo Drift с е доста трудно с нея. Отделно гумите ако са големи е още един плюс и лично аз не бих си взела помпащи че се пукат много. А колкото до триколка или с 4 и двете са ми удобни Simple Smile

# 498
# 499
  • Варна
Здравейте, мамчета Simple Smile
Случайно намерих темата и се включвам веднага. Аз съм с термин 9ти юни, за сега пола е спорен. Балев в 13та седмица каза 90% момче, Славчев в 18та - 90% момиче. Тези проценти за нищо ги нямат  Joy Както и да е аз съм склонна да вярвам на Балев. На ЖК се записах при д-р Славчев в Окръжна, за сега съм доволна, не е много приказлив, особено ако съм сама (без мъжа ми), но нямам оплаквания.
Това е от мен за сега, бременността ми върви добре, оценявам я като лека. Сега съм на вълна колички, вие към каква сте се насочили?
Също се интересувам и от курсове за раждането и кърменето. Има ли смисъл от тях? Вие къде сте ходили?

Здравей Лидка, на мен в 12г.с. Георгиев от АГ ми каза мъж, после след 2 седмици някъде инцидентно отидох при него и пак потвърди. Балев каза същото в 19г.с. Надявам се да не излезе момиче, че съм се настроила вече  Laughing
Понеже все още ходя на работа и нямам никакво време да се почувствам бременна, не съм ходила още на лекциите на 9 месеца, но смятам другия месец да пробвам. Много ми е интересно, детенцето ще ми е първо и се чувствам много неподготвена, имам нужда от обяснения и насоки  Simple Smile

# 500

Val_T , мерси много. Аз намерих курсове само в Училището за родители на Чаталджа, а там занятието е 35лв. Не е много скъпо, но не знам дали има смисъл.

Относно количките, аз съм се насочила към тези с 4 колела, големи, с една цяла дръжка, да са с малки габарити при сгъване, относително лека, висока, да има кош за новородено, седалка и кош за кола. При мен чуденката е дали да е с помпащи или силиконови колела. Какво мислите?

http://www.mallvarna.com/bg/events/1952/%D0%A1-9-%D0%BC%D0%B5%D1 … Capella-Play.html

# 501

http://www.mallvarna.com/bg/events/1952/%D0%A1-9-%D0%BC%D0%B5%D1 … Capella-Play.html

http://www.mamsandme.bg/sabitia-i-novini/sabitia/page-385/view/2 … darStart=20140122

Това са бъдещите лекции в Mall Varna и Mam's and me center!

# 502
Лидка, при Балев бях в началото на 20 седмина и позна пола. В 18 г.с. лекарката ми, която ми водеше консултациите, също даде такова предположение. Изчакай на следващите прегледи ще се разбере Simple Smile Каквото и да е, живо и здраво да е!
Стиляната, аз също харесах Лумината, но в крайна сметка взех Перфекта, тя е една идея по-лека от Лумина. Дават я 11,9кг. Но като сложиш бебе и чанта, а ако я товариш с покупки, сметни още доста килограми отгоре. Лумина мисля беше около 13кг. И двете можеш да ги разгледаш в Хипо Ленд. Поне преди ги имаха.

# 503
Лидка, при Балев бях в началото на 20 седмина и позна пола. В 18 г.с. лекарката ми, която ми водеше консултациите, също даде такова предположение. Изчакай на следващите прегледи ще се разбере Simple Smile Каквото и да е, живо и здраво да е!
Стиляната, аз също харесах Лумината, но в крайна сметка взех Перфекта, тя е една идея по-лека от Лумина. Дават я 11,9кг. Но като сложиш бебе и чанта, а ако я товариш с покупки, сметни още доста килограми отгоре. Лумина мисля беше около 13кг. И двете можеш да ги разгледаш в Хипо Ленд. Поне преди ги имаха.
да и перфекта също харесах,но по нататък ще ги гледам на място,събирам мнения и от мои познати мамита и общо взето много се чудя

# 504
а знаете ли дали има курсове организирани от трудовата борса?за бременни нещо развлекателно поучително??или май са мираж #Crazy newsm78

# 505
стиляната  не знам дали трудавата борса организира ,но списание 9 месеца да всеки четвървък от 10 часа в Мол Варна на 3 етаж в Капела плей център вмного са интересни и освен това всеки път раздават безплатни подаръчета от сорта на мостри на мустела, себа мед ,нук бейби крема и други .Аз тази седмица щях да ходя ама малката е болна и се рзмина

# 506
стиляната  не знам дали трудавата борса организира ,но списание 9 месеца да всеки четвървък от 10 часа в Мол Варна на 3 етаж в Капела плей център вмного са интересни и освен това всеки път раздават безплатни подаръчета от сорта на мостри на мустела, себа мед ,нук бейби крема и други .Аз тази седмица щях да ходя ама малката е болна и се рзмина
безплатни ли са

# 507
Da bezplatni  sa

# 508
оо супер,предполагам записването става на място или в сйата на списание 9месеца

# 509
Stava vav facebook stranicata na 9 meseca Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт