Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 927
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Някой може ли да ми каже нещо повече за д-р Живко Жеков newsm78

# 481
Здравейте момичета  wavey
Да се присъединя и аз кум темата  Wink
Имам момиченце почти на 5г., и очаквам отново девойка през пролетта  Laughing
Весело посрещане на празниците  Tada

# 482
beba_km честито Simple Smile
да се похваля и аз-сакчето е закрепено вече,имаме добри сърдечни тонове,с 2 думи всичко е наред  newsm44
весели празници на всички бремелинки  bouquet

# 483
  • Варна
Момичета , вярно ли е че АГ Варна имат нови цени  за раждане с избор на екип . Ако някой знае да сподели

# 484
  • Варна
здравейте! записвам се да ви следя Simple Smile и аз съм бъдеща мама от Варна  Simple Smile

# 485
пантерка1 не знам дали са нови , но виж в сайта им . Това което аз ще плащам е спрямо сайта им не знам за други
PISSSanka добре дошла

# 486
 Минавам да каза Здрасти!Очаквам през пролетта младежа и съм от Варна,така че ще ми е интересно да съм тук Grinning

# 487
хайде нямаме ли вече бебчета за началото на годината newsm78 wavey  bouquet

# 488
  • Варна
Момичета , вярно ли е че АГ Варна имат нови цени  за раждане с избор на екип . Ако някой знае да сподели

580 лв е нормалното раждане аз родих ден преди да вдигнат таксата

# 489
Здравейте, мамчета Simple Smile
Случайно намерих темата и се включвам веднага. Аз съм с термин 9ти юни, за сега пола е спорен. Балев в 13та седмица каза 90% момче, Славчев в 18та - 90% момиче. Тези проценти за нищо ги нямат  Joy Както и да е аз съм склонна да вярвам на Балев. На ЖК се записах при д-р Славчев в Окръжна, за сега съм доволна, не е много приказлив, особено ако съм сама (без мъжа ми), но нямам оплаквания.
Това е от мен за сега, бременността ми върви добре, оценявам я като лека. Сега съм на вълна колички, вие към каква сте се насочили?
Също се интересувам и от курсове за раждането и кърменето. Има ли смисъл от тях? Вие къде сте ходили?

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 11:21 от Lidkata

# 490
аз не се наемам все още да разбера пола newsm78,за количка си избрах Чиполино Лумина но все още не съм тръгнала по магазините на оглед,сега съм на тема израждащ лекар и болница newsm78

# 491
стиляната , виждам, че си в 13та седмица, моята лична лекарка ми каза, че точно тогава се вижда най-добре, защото бебето после се свива Simple Smile На мен тогава ми казаха, надявам се в 20та седмица да ми потвърдят, защото и аз мислех, че е много рано.
Относно раждането и аз не съм до никъде. Меня си мнението постоянно, къде, как, при кого...

# 492
Здравейте Simple Smile
понеже повечкото тук май вече  сте родили бебчетата си и искам да ви попитам за детските колички
кой са по-удобни и практични
тези с три колелета
или
тези с четири
Определено искам количката да е с големи колелета, но се чудя за бройката им Simple Smile
Благодаря ви предварително

# 493
Здравейте Simple Smile
понеже повечкото тук май вече  сте родили бебчетата си и искам да ви попитам за детските колички
кой са по-удобни и практични
тези с три колелета
или
тези с четири
Определено искам количката да е с големи колелета, но се чудя за бройката им Simple Smile
Благодаря ви предварително
Привет! Определено не вземай количка с двойни колела-много са неудобни. Аз имам на Cangoroo Drift 3 в 1, но не съм много доволна и от нея. Трудно я сгъвам и амортисьорите и не са от най-добрите. Мъжът ми я избира и за него е удобна, но за мен не. Ако имам друго бебе ще се насоча към Muum Matrix.

# 494
Здравейте, мамчета Simple Smile
Случайно намерих темата и се включвам веднага. Аз съм с термин 9ти юни, за сега пола е спорен. Балев в 13та седмица каза 90% момче, Славчев в 18та - 90% момиче. Тези проценти за нищо ги нямат  Joy Както и да е аз съм склонна да вярвам на Балев. На ЖК се записах при д-р Славчев в Окръжна, за сега съм доволна, не е много приказлив, особено ако съм сама (без мъжа ми), но нямам оплаквания.
Това е от мен за сега, бременността ми върви добре, оценявам я като лека. Сега съм на вълна колички, вие към каква сте се насочили?
Също се интересувам и от курсове за раждането и кърменето. Има ли смисъл от тях? Вие къде сте ходили?
Привет! На лекции ходих в Майчин дом, бяха безплатни. Сега не виждам такива в сайта им. В Мол Варна също има, както и в Мam's and me center'.

Общи условия

Активация на акаунт