Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 746
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • varna
Боби, както писах има доста Шихо магазини във Варна, но не във всички има такова разнообразие. На пазара магазинът, който е е по-скоро не за бельо. Този до Планет клуб има само бельо, аз от там си взех и нощници за болницата по 5.90 ли , 5,60 ли ........ нещо такова.
Не е вярно това, там са два един до друг залепени, единият е за китайските боклуци, а другият е само за бельо и бански  Peace

# 76
 #Crazy ще скивам какво има,само ММ да е свободен да не му изкочи нещо,че милия само ходи напред назад работи и след работа да изкарва парички,чак го съжалявам Sad

# 77
Боби, както писах има доста Шихо магазини във Варна, но не във всички има такова разнообразие. На пазара магазинът, който е е по-скоро не за бельо. Този до Планет клуб има само бельо, аз от там си взех и нощници за болницата по 5.90 ли , 5,60 ли ........ нещо такова.
Не е вярно това, там са два един до друг залепени, единият е за китайските боклуци, а другият е само за бельо и бански  Peace
Права си, не е вярно:) Грешно съм подала информацията, магазинът, който е след Шихо - всичко по левче, има бельо:)

# 78
  • UK

Планет клуб, който е на гарата ли, имате впредвид? Че не се и сещам, къде там до него има и магазини за белъо Crazy
А в това Шихо има специален сутиен за кърмене, така ли, да разбирам или си избираш някакъв просто newsm78

# 79
Въпрос към Бени - ГРАО е в общината на центъра някъде, а социалните са по адрес на л.к. нали така беше? Декларацията на място ли се попълва и освен акта за раждане на Ема и бележката от ГРАО друго трябва ли ми?

ГРАО не се ли издава от кметството по л.к., тъй като зет ми ходи до кметството във Вл-во  newsm78 Декларацията може и на място, може и вкъщи. И ти трябва лична карта за справка. Поне така знам аз. Извинявам се ако подавам грешна информация   bouquet

# 80
Грао е от кметството по лична карта.Копие на Акта за раждане,оригинал на Акта за раждане и молба декларация,удостоверение за банкова сметка и бележката от ГРАО за броя деца и лична карта.

# 81

Планет клуб, който е на гарата ли, имате впредвид? Че не се и сещам, къде там до него има и магазини за белъо Crazy
А в това Шихо има специален сутиен за кърмене, така ли, да разбирам или си избираш някакъв просто newsm78

Планет клуб е само един във Варна, тръгваш от него нагоре - посока Валентина и веднага като тръгнеш нагоре в лява страна има Шихо. И да - има специални сутиени за кърмене.

# 82
момичета аз си купих сутиени,но нито от едно от тези места Simple Smile,понеже като тръгвахме с моя той ми предложи да минем през едно магазинче малко,и то взе че там имаше,не са точно за кърмачки,но са без банели,без подплънки,малко тип бюстиенце,мисля че ще ми бъдат удобни  Wink

# 83
Аз не мога да се нарадвам на новите бодита на момчетата.Много красиви има.Подсигурила съм се вече до 12 месеца с бодита.

# 84
Аз не мога да се нарадвам на новите бодита на момчетата.Много красиви има.Подсигурила съм се вече до 12 месеца с бодита.
Да са ти живи и здрави момченцата. Пу-пу  Hug

# 85
  • UK

Поръчва ги от сайтовете ли  Hug  Heart Eyes

Sonderzeichen  bouquet

# 86
Дам поръчвах.ще ви ги снимам да ги видите тези дни.

# 87
  • UK
Дам поръчвах.ще ви ги снимам да ги видите тези дни.
  bouquet
По-натам, ако поръчваш ще се включа и аз можем да си разделим доставката Hug  bouquet

# 88
За мамите, на които им предстои раждане: в аптеката срещу Окръжна (която много вече коментирахме Simple Smile ) лигнинът е 2.50лв., еднократните чаршафи - 5 лв./10 бр. и превръзките за родилки- 3 лв./ 30 бр.

Благодаря на момичетата, които дадоха информация за магазините Шихо  bouquet От този на Червения площад  си взех две нощници за болницата, а от другия - на Колхозния пазар - два сутиена за кърмачки  Grinning

За поръчка от сайтовете и аз ще се включа, но по-нататък. Сега имам доста дрешки и ще изчакам да се ориентирам Crazy

# 89
здравейте  Да се похваля имам си момченце. Роди се на 14 август , 9.25 сутринта , секцио планово, 3 килограма, име Сашо.  Grinning  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт