Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 963
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
lovely baby Честито да ви е жива и здрава и много да ви радва

# 376
Благодаря Simple SmileИскам само да попитам мамите с малки бебчета как се спрявят с нощното будуване,ако имат такова...защото ние като стане 3/4 се будим храня я и не иска да заспи до към 7/8.Даже днес заспа чак в 11 сутринта...цяла нощ сме се дондуркали...приспивам я и както я сложа в креватчето се събужда и всичко наново.Едни ме съветват да не я храня ноща,други обратното.Тепърва свикваме една с друга и ни е още трудно,но все пак не са ми излишни съвети от вече минали този период мами  Praynig Rolling Eyes

# 377
 lovely baby относно нощното хранене тя е малка и трябва да я храниш нощем тя трябва да има от 7 до 10 хранения на денонощие.И аз имах такива проблеми но ги реших като усетя че се размърдва малката е взимам слагам я на гърдата и тя спи и суче и аз спя но не знам дали ти я кърмиш както и през деня не я оставай да реве и тогава да започнеш да я храниш като усетиш че е гладна е храни  по принцип малките бебета само спят и се хранят и в повечето случай се събуждат само защото са гладни или подмокрени.Ако кърмиш за вечерните хранения е много удобна позата когато си легнала.Моята дъщеря и още и още се събужда да яде вечер и си я кърмя легнала даже и през деня ако имам възможност пак я кърмя легнала.Надявам се да съм ти била полезна .Ако имаш време пиши как е минало раждането и къде си родила.Успех  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 378
Благодаря Simple SmileИскам само да попитам мамите с малки бебчета как се спрявят с нощното будуване,ако имат такова...защото ние като стане 3/4 се будим храня я и не иска да заспи до към 7/8.Даже днес заспа чак в 11 сутринта...цяла нощ сме се дондуркали...приспивам я и както я сложа в креватчето се събужда и всичко наново.Едни ме съветват да не я храня ноща,други обратното.Тепърва свикваме една с друга и ни е още трудно,но все пак не са ми излишни съвети от вече минали този период мами  Praynig Rolling Eyes
Твърде рано ви е още за изграден график на хранения. Ние бяхме така в началото. Не мисля, че трябва да има 7-8-9 хранения в денонощие. Ние се храним 5-6 пъти в денонощие.
Детето само ще си покаже дали ще има нужда от нощно хранене или не. Нищо няма да можеш да направиш сега, за да промениш това. .............. малко търпение само, след 3тата седмица започват малко да влизат в релси - поне при нас беше така.

Успех:)
П.П.Защо не пишете в темата за родилите от Варна?  Mr. Green  bouquet

# 379
Наш бебо го мъчат колики сега и поревава доста следобедите, но с дондуркане се успокоява. Иначе изпробвахме 3 вида капки за колики и чай от копър на Хип. Вечер като го изкъпем към 21:00 и се напапка, спинка чак до към 3:00-4:00. После трудно заспива, но и на нас много ни се спи, за да го дондуркаме и си го вземаме в нашето легло и така се успокоява и спинка до 6:00-7:00.

# 380
Ние сме на 4 месеца и малко и още си се храним нощем към 3-4.Не се кърмим но като усетя че промрънква правя млякото и бързо давам.Друго което мога да предложа е ако можеш да си играеш вечер с него.Да говориш пееш т.е занимаваш по някакъв начин за да може да спи после повечко.Поне при моите действа и спят по добре.Но моите никога не са люляни,приспивани,дондуркани и прочие.Другото ако храниш от шише направо храни в леглото така не е нужно да местиш детето.

# 381
Здравейте, къде трябва да подам документи за еднократна помощ при раждане? Живея в района на Техникумите, Победа? Къде е офиса на дирекция СП?

# 382
Здравейте, къде трябва да подам документи за еднократна помощ при раждане? Живея в района на Техникумите, Победа? Къде е офиса на дирекция СП?
Привет!Ние живеем в кв.Левски и се водим район Приморски. Подадох документи на ул."Цар Асен" 43. Може да видиш и тук : http://www.moreto.net/varna-gid2.php?n=13101
 Необходими документи

Еднократната помощ при раждане на дете се отпуска въз основа на подадена молба-декларация по образец, утвърден от министъра на труда и социалната политика, в дирекция "Социално подпомагане" по постоянен адрес.

Към молба-декларацията се прилагат следните документи:

- оригинално удостоверение за раждане на детето, за което се иска помощта;
- копия от удостоверенията за раждане на всички деца, родени от майката;
- удостоверение от служба ГРАО за родените от майката деца;
- лична карта (за справка).

# 383
  • UK
Привет!Ние живеем в кв.Левски и се водим район Приморски. Подадох документи на ул."Цар Асен" 43. Може да видиш и тук : http://www.moreto.net/varna-gid2.php?n=13101
 Необходими документи

Еднократната помощ при раждане на дете се отпуска въз основа на подадена молба-декларация по образец, утвърден от министъра на труда и социалната политика, в дирекция "Социално подпомагане" по постоянен адрес.

Извинявам се за въпроса Rolling Eyes но тези документи, майката лично ли ги подава или счетоводителят от ф-та, в която същата работи?

# 384
майката ги подава

# 385
 Необходими документи

Извинявам се за въпроса Rolling Eyes но тези документи, майката лично ли ги подава или счетоводителят от ф-та, в която същата работи?
Може и бащата. При мен мъжът ми ги подаде. Акта за раждане на детето остава там 2 седмици.

# 386
Може и бащата да ги подаде, но майката трябва да се е подписала.

# 387
  • UK
Може и бащата да ги подаде, но майката трябва да се е подписала.

Супер, благодаря ви за отговорите   bouquet

# 388
kokona20, кога да очакваме събитието? Казаха ли пола на бебчетата?

# 389
  • UK
kokona20, кога да очакваме събитието? Казаха ли пола на бебчетата?

Около 15-19 декември, даааа 2 момиченца чакаме Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт