Измина първата година, палува августовската дружина

• 29 650
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте и от мен  Tired
Спи ми се, малката снощи, дори и за час не се отпусна да заспи, ама зъбчо е факт, сега е сополива, но и 4тия на брой е на път  ooooh!
Сега гони една каручка с конче  Laughing
Месечинке, как те разбирам  Sad много ми става мъчно така като чета, защото уж, децата сплотявали, ама... Блонди, понякога човек, колкото и да се опитва да го дава лежерно не става  Confused Има си и хора, които са по-чувствителни и когато ти се пили на главата, че не правиш еди-кое-си както трябва... ми не става! То си се трупа, трупа и в един момент избухваш. Месечинке, ние сме също така, все се заяждаме за щяло и нещяло, когато си е у нас  Tired Казва ми, че само съм крещяла, ми как да не крещя, ти се радвай, че крещя и нямам пушка, щот' ако имах  #2gunfire
Коралче, ми аз наистина много говоря на малката, даже тя обожава едни книжки с рисунки да й говоря кой какво прави  Heart Eyes и тя като папагалче само повтаря  Heart Eyes Сега като й свърши яденето и казва "няма"  Grinning Иначе на площадката и аз мълча като пън  Blush
Екзо, вие ли си избрахте халките или свеки? По принцип аз също вярвам в лоша енергия и когато нещо не е дадено от сърце, носи негативна енергия  Confused А, защо не си купите вие? Аз исках да ги сменим, пак, за 3 път, със сребърни, че не искам златни, ама ММ каза, че нямало кога да я носи  Crossing Arms
Рошле, моята се тръшка само при смяна на памперса, иначе не, гледам да я имитирам тогава  Whistling и аз почвам да се тръшкам  Blush спира на секундата и веднага и отвличам вниманието с някоя играчка  Whistling
А, методите на Карп са за деца след 9 месеца до 4 години. Аз видях много полза от тях и смятам да прилагам някои неща и занапред. Е, случва се и да избухна и да реагирам не както трябва, ама човещинка  Blush
Тефи, дано да не е това, за което се опасяваш, милото Яворче  Confused Hug
Лино, много кофти така, но щом сте добре сега  Hug Hug Hug айде, включвай се по-често, липсваш  Hug
Муки, приятно прекарване  Hug

# 661
Момичета,как ви разбирам за семейните дразги  hug На мен ми олеква като помрънкам и видя и други гледни точки.Затова споделянето е добър отдушник,някой да те изслуша,независимо дали си прав или крив,просто да мълчи и слуша,без съвети  Hug
Месечинка,ти май си казвала че и преди сте си били така.Ние сме същите- много емоционални,а аз съм зло от класа и съм способна от 10 извора вода да извадя и да натяквам за минали неща само за да си излея натрупаното,той пък е дразнител и не разбира като му се говори човешки- все с мрънкане и скандал стават нещата. И честно да си призная не мисля че ще се промени и тия моменти няма да спрат...просто трябва да се научим на някаква търпимост.
Сега например съм толкова спокойна че нищо не може да ме бутне,но друг път от най-малкото става ужасия  Mr. Green
Споделяй винаги когато имаш нужда  Hug

# 662
Коралче, не е мирясала Денислава, но научи братята й да я шамарят (както тя ги шамари) и те пък се дообразоваха и я скубят и щипят яко. Ама така й се пада, не си правя труда да съм между шамарите. Те цял живот ще се карат и изпотрепват, ако им се впечатлявам може и в лудница да вляза скоро.

Днес сме без детска кухня и не успях навреме с обяда, наложи се да хапнат каша, а яденето остава за след като се наспят.

# 663
Привет,момичета,домъчня ми за вас,та да се разпиша.Чета ви,ама не смогвам да се включа напоследък.
Тефи,и на мен ми се струва късно за лактозна непоносимост,дано не е това.Аз пък забелязвам,че винаги като дам кисело мляко на Велито й излизат едни ситни пъпчици около устата и на другия ден изчезват,мислех си и аз да не е някаква алергия,но педи каза,че ако е задължително ще има слуз и пъпките ще са повече и навсякъде.
Рошле,и ние сме от тръшкащите се-като не стане на нейната нещо пищи,блъска,сяда на земята,днес даже ме ухапа Grinning.Това винаги много съм го мразела като гледам как се инатят и тръшкат по магазините децата и как се червят майките,е дойде ми до главата Laughing.В такива моменти гледам да не й обръщам внимание и като й омръзне спира.
Блонди,честити кътници!Ние сме доста назад,само с три зъба и се чудя време ли е вече да купувам четка и паста newsm78.Вие откога почнахте да миете зъбите?
Месечинке,хич не се тревожи за скандалите,моите наблюдения са,че в повечето семейства е така-напрегнатото ежедневие,липсата на сън и разнообразие допринасят много.И ние сме така,драчим се доста по-често,като ни се събере много се навикваме едно хубаво,разтоварваме отрицателната енергия и после пак  се обичаме LaughingВсичко си е в реда на нещата,понякога скандалите действат разтоварващо и оздравително в една връзка,стига да не са ежедневие.Една приятелка все ми повтаря-"радвай се,че се карате,значи ви пука един за друг,като си станете безразлични и няма за какво да се сдърпате,тогава е на зле работата".И наистина-споделяй,винаги олеква Hug
Ние сме добре,Велито пълзи из цялата къща,стъпва все по -стабилно,обаче я е страх да се пусне,винаги иска с две ръце да я държа.Станала е малка хуна,пипа навсякъде,много бърбори и се мъчи да повтаря всичко,което й кажа,като попивателна е и е много забавна.
Вчера ви четох,че давате овесени ядки и да не остана назад й дадох снощи.Така о*ра положението,че от сутринта само на мивката стоим,4 пъти досега я сменям Laughing
И да се оплача-нашата сага с количката продължава,оказиона не работи,количката е вътре,пуснах я самостоятелно в продавалника,обаждат ми се хора да я купуват-аз не мога да си я взема.Ни телефон вдига тоя,ни оказиона отваря и се чудя какво да правя.Мислех жалба да подам в полицията,ама едва ли някой ще ми обърне внимание и май ще пия една студена вода Sad
Айде,хубав ден от мен  bouquet

# 664
Сега се сещам какво беше измъдрил Андрей Слабаков  Laughing Може и да съм го цитирала и друг път  Embarassed
Питаха го каква е рецептата за успешен брак и отговора беше - СКАН-ДА-ЛИ! Всеки ден ,за добро утро,за добър ден,за каквото се сети човек- че си пуснал телевизора,че не си го пуснал,че ти се излиза,че не ти се излиза,каквото му е на душата човек да го излиза ежедневно,че натрупало ли се ставало бомба и като избухне не се знае колко големи ще са щетите.
Това по спомен.Колко е прав не знам,нито колко му е успешен брака,но ми хареса как го каза  Wink

# 665
Много е прав Слабаков,за нашето семейство е точно така.Премълчаването и преглъщането не води до нищо добро при нас-трупаме напрежение,натягаме се и в един момент избухваме за някаква тъпотия.В крайна сметка не избягваме скандала,а просто го отлагаме.Затова-право куме,в очи,казваме си всичко на момента като се издразним взаимно,нищо неизказано не оставяме,без лоши чувства.Дори и да се скараме,бързо ни минава и вече предпочитам един скандал пред това да си правим напук,да си мълчим и да се надуваме.

# 666
И за нашето е прав  Mr. Green
Ама аз като си казвам съм мрънкала и почнах да премълчава  Laughing Пак ще взема да си казвам ако ще и да му идва като мрънкане  Crazy

# 667
Коралче, Румен,така му казваме в къщи е прахосмукачка робот. Преди време ги коментирахме Peace
Вчера писах, че сме еднозъби и хоп днеска избило още едно зъбче Laughing
Джулката за сега не се тръшка, но от опит с каката знам, че повече игнор в тези моменти действа много добре.
Месечинке, ти зодия скорпион ли беше?  
Ние пък, ако не съм аз да го зачопля ММ, никога няма да се скараме. Много е спокоен и уравновесен, никога не го дразня, а мен пък точно това ме дразни-все да е съгласен с мен Mr. Green И от време на време импровизирам малки скандалчета, така де както казва и Слабаков , трябва и малко сол в манджата.

# 668
привет,

с тези детски площадки човек до центъра не може да отиде Wink пак ще сменяме дневната ни програма така като гледам... Крис вече окончателно си спи по веднъж на ден за по 2-3 часа, следобед към 13-14 до към 16-15 и съм като блокирана... или трябва много рано сутринта да тичам до центъра за прясна рибка и вкусни плодове и зеленчуци или следобяд трябва да търся в супермаркетите, а тук най-прясната рибка е на пазара, както и в БГ де, нищо ново... Simple Smile обаче се отепах да ям ципура, тук 1 брой прясна ципура ти излиза около 5 лева за 1/2 кило, мммммм... Wink
а и да ви се оплача, тези хърватки са като вейки, е честно аз хем отслабнах и приличам на човек горе долу пак съм най-дебелата на площадката, а има няколко майки на едногодишни, които все едно деца не са раждали, направо не е истина Simple Smile) само ме амбицират да ги догоня и аз Simple Smile
днес едно двугодишно момиченце се заигра с криси и баба му много се ядоса, защото Криси не може да ходи, обаче момиченцето от зор да си играе с Криси започна да пълзи по площадката и бабата само я вдига и обяснява как тя била голяма и можела да ходи и не трябвало да пълзи, чисти я с мокри кърпички, е не и не, детето му се пълзеше и най=накрая си я пробра ...Wink
тук майчинството е 1 година и повечето майки си гледат децата само 1 година, после идват бабите и дядовците да помагат за следващата година и след това на градина, а ако няма налични баби, директно на градина.

Калисто, а да сетих се, това ще ми е първата голяма покупка като се върна на работа - директно първата заплата я давам за тази джаджа, дано да стигне де хехехе  hahaha всъщност колебая се между нея и нов компютър, но за компютъра се надявам родата да се събере и за 30тата годишнина да ме изненада приятно Simple Smile)

а казах ли ви че тук са егати националистите - всичко им е хърватско - шоколадите например, има и милка, но те си купуват техните, абе за всичко е така, каквото могат гледат да си е хърватско, а пък ние българско ли е не го купувам  hahaha въпреки чееееееее и аз ще стана такава, стига да намирам качеството което искам в българската стока, която се предлага... Wink

хайде стига толкова съм ви дуднала на главите, отивам да правя упражнения и да стягам багажериите за Дубровник! Simple Smile

# 669
Здравейте:)
Блонди, летим на 11-ти:) Браво на Кам за зъбчетата Hug Нашите са 4х4, както каза доки, като при колите  hahaha Joy
Иначе доки каза, че тази ваксина за минингита може да поискам да им я бият в Англия, че нали в Бг не се бие таква. Блонди, на вас били ли са ви такава? А последните, които са ни били са били Пневмококовата и тая гадната-шарка....и т.н.
За халките, ние си ги избирахме, но свекървата даде парите и беше с нас навсякъде по този повод. Ще видим, може да си вземем други...Simple Smile И без друго тази ми е малко тясна вече:)
За мръсните ръчички, ми и нашите са мръсни, даже доста от както ходим, ама не ми е проблем.
За семейните дразги, аз си починах малко, ще видим как ще е сега в Англито. Аз ще си пия успокоителното, което има лек ефект за сега, а ще видим какво ще се случи:))) Blush Mr. Green
Хайде, лек ден от мен:)
П.с. Нещо ми преведоха много малко майчинство тия месец- 274 лв  newsm78, нали 310 е минималното????

# 670
  • Враца
Екзо, за халките, купете си нови и си ги осветете в църквата и пак ще им е пял попа. Wink За майчинството е до датата на термина ти, като се подаде декларацията за втората година и като се обработят документите предполагам, че ще ти преведат останалата част. Поне така мисля, че е.  Hug

Аз обличам Криско с боди потник и отгоре къси гащи и тениска, още ми се вижда топло. На краката чорапки и маратонки.  Peace

# 671
Тарантулке, така е, но ако двама души наистина се обичат и държат един на друг, с малко разговори винаги има и взаимни компромисни решения. Така поне мисля.  Simple Smile

Ивка, мия й ги от 5-6 дни, само преди лягане  Simple Smile

Коралита, хърватите като швейцарците - и те на всичко си слагат знамето и само техни си неща купуват  ooooh!

Екзо, менингитната декември ще я слагат  Simple Smile

От тая ваксина, рубеолната, може ли да изкарат някаква мини шарчица?  newsm78 Гледам, че по телцето има като пъпчици, ама мънички и по-скоро петънца. Но не са тип от претопляне, не са толкова нагъсто, нито толкова остро-мънички. Сега ще ида да се образовам е ли възможно или не  Thinking

# 672
  • By the sea
За семейните скандали, скандалчета и неразборийки - компромиси, разговори и подобни не винаги минават, понякога хубаво си се навикваме и ни минава, олеква като си кажеш на другата страна какво ти е надушата Wink А ако и това не помогне, по един Заебин и айдеее Joy Ей като тоя Joy Joy Joy: http://www.tuturutka.bg/watch/vcccccccw

# 673
  • Варна
От тая ваксина, рубеолната, може ли да изкарат някаква мини шарчица?  newsm78
Абсолютно възможно е, да. Вероятно е реакция.
Благодаря ви за разбирането, наистина имах нужда просто да си го кажа, а коментарите ви са ми много, много полезни. И двамата сме избухливи и лесно палим, преди пак беше така, особено в началото на връзката ни. После започнах да не се впрягам, той също и кавгите ни много намаляха. Сега покрай детето пак изригваме често, просто не сме на едно мнение относно реакции, подходи и т.н., драчим се буквално за простотии Tired Само че тези противоположни разбирания не знам как се изглаждат, надявам се да стигнем до компромиси, защото освен че е изнервящо за нас е и объркващо за Борислав...
Калисто,
скорпион съм, да Blush
Пейпър,
и ние никак не сме по кротките разговори Whistling Някак като не съм подпалила не намирам думите, а подпаля ли не ми е до кротки приказки. ММ е същият.

# 674
Благодаря на Блонди и Ивка за изказаното мнение относно вероятната лактозна непоносимост. Силно се надявам да не е това, да не е и някаква алергия въобще  Rolling Eyes Дано е било упорит чревен вирус, ще видим в понеделник, когато излезнат резултатите  Praynig
Ивче, днес и Явор като Вели като си хареса едно колче и радост ли радост  hahaha На височина беше колкото него и според мен го помисли за човек  hahaha
Месечинке, ако щеш ми вярвай, ама добре правите като се навиквате един друг от време на време. Наистина така се разтоварва човек. Факт е, че покрай грижите за децата, покрай липсата на нормални и разнообразни контакти (едно е да си говориш с мами по площадките, друго с колеги, клиенти и пр.) натрупваме една нервност, която изливаме върху най-близките си. И при нас е така, често се караме за дребни житейски проблеми, ама това е-любов.
И пак да те помоля за сайта за камиончетата за бутане с крака. Онзи, който препоръча  Hug

Общи условия

Активация на акаунт