ето: http://www.kolino.eu/bg/products.php?cat=37
ММ за втора вечер успява да приспи Бобчо

И ти си човек,а изобщо не се отделяш от Борко 
Еми много просто-не съм му казала,а чакам да отгатне

Но понеже ми писна само да дудна си правя списък с нещата,които той трябва да свърши,връчвам и да действа 
И това ми действа много добре 

И нищо да не стане,поне да знаеш,че си опитала 

Ще взема да си легна раничко

Ама аз не съм от тези, сърделите, много рядко нещо може да ме впечатли, но той е ужас - много се връзва, дори и като играе игрички на компютъра! 

Дрехите по-топлите са ми в Бургас и се чудя каква дреха от ученическите години да облека 
Вчера не беше дрискала, обаче за 3 дни и омръзнаха бисквити и оризова каша та реших да й дам АМ, но явно пак раздразних стомаха и се почна пак дрискането 

чао от мен, че още не съм оздравяла
Еми много просто-не съм му казала,а чакам да отгатне

Знам, че след годинката може всичко, ама на мен ми се струва още бебе за тооолкова много неща 
Взимам я при нас, защото в нейното легло реве, ама тя като не е свикнала да спи при нас, само ни тъпче, бърка ни в устата, в очите, абе ужас. Тази нощ се събуди чаак в 4:30 и за първи път заспа при нас, с ММ и обърнахме гръб и не мърдаме и тя седя, седя, и си полегна 

Миналата седмица пак така. На топло ли ги държат, не знам... И понеже знам, че има кисело мляко, не съм обезсолила сирене и яде кус кус с масло и АМ. 
Надявам се да не клечим като Ивка после все под чешмата 
но не стои много дълго, освен ако не ходим и не я носим нанякъде.
Иначе след годинката няма кой знае какво значение марката вече, така че щом искаш - сменяй го
Аз си държа Био да е и сме на Лактана, като ми свърши - Хип
А ДМ нямат следващо
От друга страна пък е Био, и затова се чудя, уж я засища за сега... то мога ли да разбера колко я засища, тя вечно иска да яде 
Следобед няма да и давам да спи
, малката спи и вали дъжд
Няма нищо по-хубаво от лошото време 
снощи малката падна от спалнята, направо не знам как стана. По принцип винаги я усещам като шавне, но този път, чак отишла до края на спалнята, разбутала възглавниците и чух само- туп туп
как рева, мисля, че не се удари лошо, щото има дебела постелка, а и не е много високо, просто се е изплашила, щото на сън падна
цял ден ми е криво, как успях да го допусна 
Мед, за сефте ли ще й даваш? Аз мед, прясно мляко и фъстъци ще дам след 1,5г. Ягодите ще оставя и за следващия сезон 
Това е доста широко разпространено схващане, но не е вярно. Не се дава на бебета, защото може да причини ботулизъм, а не защото е алерген. Над 1г киселинността на стомашния сок става кисела и достатъчна, за да унищожи спорите на ботулизма. Така че няма никакви притеснения и ограничения да се предлага на деца над годинка 

Препоръчани теми