Измина първата година, палува августовската дружина

• 29 469
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Честито на рождениците  Hug
Васе, честита годишнина, още много такива да имате  Hug
Мери, ужас, аман от прости хора  ooooh! ooooh!
Месечинке, и аз си мислех, че Анди няма да заспи без биберон, ама от нас зависи - така смятам и за кърменето - хващаш за ушите, казваш си все едно нямаш биберон/цица, изтърпяваш 2 дни мъка и после ще ти е леко на душата  Blush Blush

# 76
Привет, отдавна не съм писала, но ме е хванал такъв мързел, чеее не е истина просто и само ви чета. Муки много се радвам че си по-добре, по-често излизай с приятелки Simple Smile
Честит рожден ден на рожденниците, да са ви живи и здрави и много да ви радват Simple Smile
Ние сме добре, дребния е здрав продължаваме с уикенд маратоните иЗ страната и съседните държави, после как ще ми липсва всичко товааааа.
Скоро ще имаме гости баба и дядо за неопределено време, така че ще имаме компания за пътуванията, ще идват и братовчедите ми и вуйна ми и вуйчо ми, въобще кеф Simple Smile
През деня ходя из центъра и изпробвам местната кухня и разглеждам музеи, страхотен град и супер музеи Simple Smile
Друго ново покрай нас няма, все още малкия не ходи така че пощърпулника така като гледам няма да е тук Simple Smile
Вече бг ми липсва малко, ама малко Simple Smile

# 77
Честит рожден ден на Яворче, Алекса и Алекс! Да бъдат живи и здрави, щастливи и усмихнати   bouquet  bouquet  bouquet
Честити годишнини на Васето и Вивиен   bouquet
Васе, Несито да не го правите германче, путе на немски означава пуйка  Mr. Green на малката повечето думи са й с "т"  Wink
Муки, как се радвам да прочета такива положителни постове  Hug Hug Hug и ви завиждам, че можете да се виждате с мамите от форума  Blush
Марли, трябва да кажа и аз на ММ, че пиша във форума, че да ми се сбъднат някои желания  Laughing Laughing Laughing Честити ти парцалчета  Hug
Кари, браво за биберона  Peace Hug ние така заспивахме няколко пъти без, но после започна да си го иска  Tired и аз й го дадох, явно ми се виждаше лесно и хич не ми се занимаваше с врещящо дете, на фона на истерична майка! Реших, че ще го махаме на по-късен етап  Tired
Коралче, много ви се радвам, как си обикаляте насам-натам  Hug наистина после ще ти липсва много  Tired
МериДжейн, пък моите са в другата крайност, способни са да тъпчат малката, докато не се издуе. За тях ние винаги сме гладни и не ядем  Tired И това ни докарва до лудост като се приберем  ooooh! А, ти наистина си много търпелива  baby_neutral
Слагам в скрит текст, че са малко бръщолевеници  Blush Mr. Green

Скрит текст:
Момичета, да ви кажа, намислила съм да си купувам шевна машина и да си шия дрехите сама  Blush отдавна ми е слабост шиенето, кроенето и правенето на разни нещица  Blush Heart Eyes още от 9 клас, почнах да шия потничета, рокли и панталони НА РЪКА, за малката ми братовчедка. После работех в шивашки цех и на почивката си скроявах нещо за мен и си го шиех там. Много колежки ми искаха кройката да си правят и за тях. Най- готиното, което съм правила е едни мои панталон, който беше тесен в ханша и с широки крачоли и имаше колан, който се връзва отстрани. За съжаление не мога да си го намеря  Confused Снощи даже сънувах, че избираме къща да си купуваме и си казвах, че ще има стая за малката и една стая ще правя ателие  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
[/color]

# 78
  • Варна
Месечинке, и аз си мислех, че Анди няма да заспи без биберон, ама от нас зависи - така смятам и за кърменето - хващаш за ушите, казваш си все едно нямаш биберон/цица, изтърпяваш 2 дни мъка и после ще ти е леко на душата  Blush Blush[/color][/b][/i]
Ами точно там е проблемът, че нямам нерви да го оставя да се дере Tired Просто ревът му ми пили яко нервите, както казва и Тарантулка, ядосвам се и започвам да викам и става ужас. Но ми е ясно, че без рев едва ли ще стане.
Уф, вчера се изкуших да пусна климатика, че не се търпеше жегата и още вечерта ми засмъдя носоглътката, днес вече щипе много и имам чувството, че ще хремясам точно за рождения ден на Бобо. Егати каръка, дано ми се размине.

# 79
Честит първи рожден ден на Явор, Алекса и Алекс!  newsm59
Честита годишнина и на Вив и Васето   bouquet

Тарантулке, имаш си страхотна мечта  Heart Eyes Развивай я  Heart Eyes Аз едно копче не мога да зашия  Blush, но се радвам много на хора, които творят  Crazy

Ние бибата я махнахме отдавна, но аз от самото начало го имах за фикс идея и реално почти не сме се "залъгвали". ОООбаче се приспиваме с шише с мляко у дома, задължително на нашата спалня и няма начин да го оставя сам да се приспи. Което е далеч по-лош навик от бибата, ама се надявам да го надрасне и то скоро, че  #Crazy

И аз май забравих да дам отчет за мерките ни точно на 1 година - 10 100 и 78,5. Ваксината (12 м) я отложихме заради жегата и ще я направим когато аз преценя.

И да благодаря за подаръка на Ули. Той ММ сигурно няма да получи фотоапарат от мен за 30-така си, ама Яворче получи подарък за 1-я си рожден ден - пиукащо фото  hahaha Много му хареса  Heart Eyes Благодарим, Ули

# 80
Много ви благодаря, сладурки!  Hug Довечера ММ ще ме води да дебелея ...  hahaha
Тарантулка, много хубаво си решила, щом го умееш. Майка ми има машина, обаче си шием само лесни неща - пердета, покривки ...  Peace Хахахах, пуйка, а "путете" сигурно е пуйката, сега разбрах!  Joy
Мери, бе що има толкова ненормалници по тоя свят?!  ooooh!
Тефи, браво на Яворчето, добре се храни детето!  Hug
Месечинка, дано ти се размине, че наистина е много кафти!  Praynig
Муки, ама наистина добре сте си изкарали, правете го по-често това мероприятие!  Hug
Айде, да отивам да гладя, че съм си събрала три перални ...  #Crazy

# 81
Привет, момичета!  Hug

Честит рожден ден на всички рожденици, и днешните, и тези, които съм пропуснала. Да са много здрави, усмихнати и щастливи!  newsm59

Отдавна не съм писала, но не ми стига времето  Crazy Но поне да дам един бърз отчет:
Дани е 9700 (+500) и 78см.(+2), и май от вчера имаме зъбче, ама не съм много сигурна  hahaha
Крачи смело и безотговорно, не дава да го държим, иска сам. Обаче той не ходи, а бяга, та цирка е пълен  hahaha

# 82
 nbirthday на Алекса, Александър и Явор! Да са живи и здрави и много игриви Hug

Месечинке, аз го приспивам по час и половина с много търпение, накрая се изморява и днес на обяд дори легна до мен и заспа без гушкане и люшкане, но процедурата е много дълга Tired Вярно има 2 постни дни ДК. От няколко дни Борко ми отказва супата Crossing Arms
Васе, честита годишнина Hug Много семейно щастие и хармония Hug

# 83
  • София
Честити на родилите се днес сладури - Алекса, Александър и Явор  bouquet Да са живи и здрави, и от все сърце желая на тях и родителите им много щастие Hug Hug
Виви, Васи, честита годишнина  bouquet Желая ви дълъг и безоблачен съвместен живот с половинките и още дечица Hug Hug Hug
Албенка, браво за чудесните мерки и поздравления за зъбчето Hug Значи май ние спечелихме приза Blush ooooh!
Мери, ужасни са и твоите свекъри ooooh! А те какво правят тук, на гости ли са, или са от тук, мислех че са гърци Simple Smile
Охо, Варненските мами, страхотно сте изкарали Hug Гледам ,че и в Родопите се заформят чудни срещи Laughing
Месечинке, спокойно ще го отучим и от бибите, то всъщност до кога е хубаво да стане Rolling Eyes Ти дано не се разболееш Hug

# 84
  • Враца
Юхууу B-)
Ние още сме във Варна. Ще останем май и утре. Simple Smile
Сутринна ходихме на плаж, а след обяд като се наспйаха Криско и племенника ни отидохме в Мол Варна ма бая тъп ми се стори. Или поне сравньвайки го с Гранд-а.
Срещата и на мен мвого ми хареса. Матей, Борко и Сами са стахотни. Както да споменали и другите всеки си има запазена марка. Wink
Извинявам се за грешките, ама от тел. е така.
Лекинка от нас Simple Smile

# 85
Здравейте от началната нощна смяна. Една поредица от няколко дни сън и няколко дни пълна липса на сън ми прилагат моите синове, не мога да разбера на кой свят се намирам от известно време. Май е от зъби, или от скука, или си връщат навика за нощно хранене, или и аз не знам вече. Но по цял ден навън и после ако не спя (както и не пия кафе), имам чувството че скоро няма да мога да поддържам темпото.

Утре във Варна е официален почивен ден, няма ДК и детска градина, съответно за мен е най-работния ден от седмицата - ще готвя на децата + третото дете е вкъщи през деня. Поне ще е нещо различно от ежедневието, ще трябва или да изляза направо следобяда, или да се прибера за обяд вкъщи.

Днес Саш се опита да направи няколко крачки, но го хвана страха и слезе да лази, поне в клякането и ставането е много добър вече. Владо постоянно се подпира някъде и като погледне назад му се струва много високо за скок на дупе, а не може и да клекне, та засега съм му асистент по слизане.

И двамата са с по 8 зъба. Преди 2 дена кантара вкъщи показа по около 9700гр и по 77см, консултацията им е другата седмица. На Владо пак му е щръкнал пъпа и е с лепенка вече 3-ти ден, дано да се прибере по лесния начин,  да не се налага операция за пъпна херния. Ще питам и докторката, но предполагам ще каже да продължавам с лепенето.

Хубава среща сте направили, браво на вас. Аз така и не свикнах с моловете, мъжа ми все иска да се отърве от мен за 1 ден и все там ме праща, но не му се получава изобщо. Денислава искаше на влакчето (което дори не помня в кой мол беше, защото е било преди 2-3 години като се е возила), но я убедих за детския кът и мина номера. Знаете ли в кой мол се намира и дали съществува все още това влакче? Сещам се че беше с фотоклетка и вървеше по едни черни линии.

Мери Джейн, не ти е лесно със свекърите, аз лично нямам опит в тази сфера. Но много си ги изтърпяла, това тяхното е за филмиране. При нас има повече тъщи и тъстове за мъжа ми, но рядко ги вижда той (аз също).

Честити рождени дни на всички отпразнували.

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 22:45 от Five magnificent

# 86
  • Враца
Все забравям- Честито на всички рожденици! Да са живи и здрави и да радват мвого всички около тях!  bouquet

# 87
Ех, Белверде, отново не си ме забравила, благодаря от сърце.
И аз да честитя на всички рожденици, които пропуснах,
да са много щастливи, безгрижно детство и весели игри  newsm59  bigdance2 Tada
Не съм писала отдавна, но си ви следя, между работата и семейството време за мен рядко остава, но колкото и да съм уморена, когато погледна малкото заспало ангелче се изпълвам с енергия  newsm76

# 88
Здравейте,

Честито на днешните рожденници - Алекса, Алекс и Явор ! Да са здрави, весели, игриви и много безгрижни !!!!!!

Мери Джейн, много се ядосах заради теб за случката с яденето. Акъла ми не го побира как те ще я ядат и няма да нахранят детето. Страшно несъобразително от тяхна страна. Добре, че са ви на гости за малко.

Васето, честита годишнина и много весело изкарване !!!!!!

Коралче, наслаждавай се на прекрасния момент и времето, което сега имате на нови и непознати места. А за гостите, дано не те натоварят твърде много като дойдат. Аз лично не обичам много навалицата и предпочитам по-спокойно да е вкъщи. Пусни ни някоя нова снимка, от интересно място, което сте посетили.

Тефи, супер че сте преборили биберона. Имаше ли драма ? Как се справи ? А за приспиването, и при нас няма как да се случи сам да заспи. Пие мляко, гушкаме се и като заспи го слагам в кошарката. Как ще се научи сам да заспива направо не знам.  newsm78

Ние днес сме рожденници, но ще сме си само ние 3-мата с ММ и малчо, а тържестово с роднини и приятели оставихме за събота. Поръчахме страхотно сладка торта, дано на живо стане толкова хубава като на снимката.
Аз съм вече на работа, няма проблем само дето се чувствам по-уморена от обикновено. Но пък съм си активен човек и не ме свърта много на едно място, така е ок.

Да похваля малчо, че вече имаше 2 пъти успех - пишка в гърнето, но по-скоро като че ли стана случайно. Но ще продължаваме вече по-редовно опитите.
Малчо още не ходи самостоятелно, а като се държим за ръце, но не е много стабилен. За сега ходи само вкъщи. Навън няма много желание и иска да си сваля обувките, но и навън ще се научи.
Искам да му взема коланчета за прохождащо дете, но все има едни с тънки коланчета, а на мен ми се иска нещо по-стабилно.

За бибероните и аз искам да питам до кога е нормално, май сега е добре да се отказват. Вече му я давам само на заспиване, макар че вероятно може и без нея да си спи, но просто си е свикнал така. Както Бюти беше писала май трябва да изтърпя няколко вечери рев и ще се откаже от биберона. Само аз да мога да го издържа и ММ, че той все не дава да "тормозя" детето.  Rolling Eyes

Айде лека ви вечер и ще се включа тази дни с новини от РД !!! Целувки !!!

# 89
  • Добрич
Ехо Simple Smile
Аз пак набивам сладко посред нощите, но така е - трябва да се наваксва с килата.  Whistling

Честит рожден ден на всички празнуващи мами и бебенца! Да са здрави и добрички! Simple Smile

Честита годишнина на Васето и Вивиен! Още много години да се радвате на половинките си и те на вас Simple Smile

МериДжейн, и нищо ли не казваш всеки път? Ох на мен как ми идва силата в такива моменти... Ти наистина си много търпелива.

Биберона Камен си го смучеше до преди 3 месеца само за приспиване и като заспеше веднага го изплюваше. Като реших да го пробвам да заспива без биба, всъщност разбрах, че проблемът ще бъде само това, че като му е празна устата много бърбори и Матей не може да заспи.  Laughing Сега му правя забележка и му шъткам като ги приспивам, а той просто си шушука, но продължава да си бръщолеви.

Аз едва днес поръчах тортата за събота. Нищо особено не е, просто избрах сигурно най-бебешката торта с мече, ама всички останали ми се сториха като за по-големи дечица.  Rolling Eyes
Днес мъките с моите зъби продължиха. Два наведнъж правим и уж следващия път ще ги приключваме и трябваше лекарството да изкара до понеделник, ама не било писано - паднаха и двете лекарства тази вечер.  ooooh! Пуу, край нямаше.
Матей е с нова прическа.  Mr. Green Майка му се прави на фризьорка днес и резултатът - пораснало едногодишно детенце. Точно за рожденния ден.  Heart Eyes Освен това го записах на кухня и в петък ще вземем за пръв път, пък дано да им хареса манджите.

Общи условия

Активация на акаунт