Измина първата година, палува августовската дружина

• 29 638
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Добро утро Simple Smile
Честит рожден ден на Мандарин-Алексей, Даниел и Ая, да са живи и здрави, весели и безгрижни newsm59
Ми аз се разболях, не много сериозно, но си имам лека хрема и дерящо гърло, дано не заразя и Бобо, че тогава ще се застрелям Tired
Койч,
на Бобо също му се случва да се търкулне и да заспи, но мноооого рядко, сигурно в месеца веднъж. Бобо не харесва супите, единствените, които изяде до последната лъжичка са пилешката и тази с броколи, от другите - лъжичка, две, максимум половината. Обаче вчерашното постно пюре как го лапаше, плющяха му ушите Joy Ама то много вкусно бе, само да го беше оставил, ммммм Mr. Green Обаче му се гади и повръща от млякото с ориз, него аз ще си го ям. Кисел обича. Та така.
Белверде,
той Бобо биби не употребява, мислех да му купувам, но пък така и така се кърмим, да не го уча отсега и на биба, че и там отказването е драма.
Марли,
и на Борислав тортата е бебешочеста, има път с три колички, слънце и пате в езерце Joy Шаренийка, ама луд (демек аз) на шарено се радва Laughing
Бобърче,
браво за гърнето Hug Весело празнуване днес Simple Smile

# 91
Честито на днешните рождениците  Hug
Блонди, пак имам имен ден днес  Joy Joy
А на теб - честит рожден ден - желая ти много здраве, щастие и любов. Да си си все такава  Hug
Бобърче, браво  Hug
Марли, дано хареса манджите  Hug

# 92
  • Варна
Ау, как забравих!
Честит рожден ден на Блонди, бъди все така позитивна, мила и добричка Hug  bouquet
Бютка,
честит имен ден, да ти се слави името  bouquet Кой като теб, с много именни дни Joy Hug
Честит празник на всички варненци и всички, които празнуват днес Grinning

# 93
  • София
Привет мацки  Hug
Честит рожден ден на всички бебочета и майки   bouquet  newsm59 nbirthday newsm38 Да са живи и здрави всички
Да почерпя и за първия рожден ден на братовчедката на Емма

Днес ще сме на парти и да видим Емма как ще се държи  Mr. Green
Напоследък не заспива сама в леглото си и е ужас.Вчера бяхме на Аквапарк Конца и беше много хубаво.И за Емма имаше забавления,и за нас също.Доволна останах.
Да минават рожденните дни и почивките да има пак някоя срещичка,че на последната не можахме да се класираме  Blush

# 94
От сърце ви благодаря, милички!  Hug Започвам!  hahaha
Честит имен ден на Бютката, Калкината щерка и Емануилова(ако има и други, които съм пропуснала неволно, да се смятат за поздравени)! Да сте живи, здрави, винаги обичани и щастливи!  Hug
Честит рожден ден, Блонди! Само прекрасни неща да ти се случват!  Hug
Честит рожден ден и на малките рожденици днес - Мандарин, Дидко, Ая и братовчедката на Емма! Да растат здрави, щастливи и стойностни хора!  newsm59
Миланова, все се каня да те питам - спря ли цигарите ти, бе?!  Crossing Arms
Марли, и Несковата торта е с мечета, може да е като вашата ...  hahaha
Моето чудо добре си хапва манджата от кухнята, най-обича супите и постните манджи (даже днес ще е зеле, ще го омете за отрицателно време), от десертите яде само киселото мляко с плодове и млякото с грис. Иначе аз му правя.  Peace

# 95
Честито на всички рожденици на този хубав празник! newsm59

Почерпете се за моя имен ден!

# 96
Добър ден и от мен!
Честит рожден ден,на празнуващите днес деца и родители.
Блондева,ЧРД!Пожелавам ти поне до другия Рд едно твое желание да се сбъдне Hug
Бюти,Мери Джейн,честит празник и на вас!
Честит празник на жителите на Варна и Несебър!
Сега ви почвам под ред на номерата Peace
Мери Джейн,много си търпелива и възпитана.Аз ако бях,щеше да има гръм и мълнии  Crossing Arms
Васето и Вивиен,на патерици честити годишнини   bouquet
Марлита,много неприятно с тия зъби.Дано бързо мине всичко  Peace Успех и на Матей с кухнята  Peace
В тоя ред на мисли- Рош вече 3-ти ден е на кухня- еми няма такова лапане на манджи,не прощава на нищо  #Crazy Само че днес беше потресен и отвратен от попарата hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Васето,Миланова беше казала,че е спряла цигарите още като е починал свекър й  Peace Обаче ми се върти в главата нещо,че Ивка щеше да ги спира от 1-ви май   newsm78 newsm78 newsm78
Абе,Бобърче,все гледам,че напъваш за нещо-то не беше махане на АМ,гърнета,биберони  Peace Давай по-спокойно и се води по Дани  Hug А кой гледа Дани,когато ти си на работа?

При нас едно и също.Отглеждат мен и Рош на бабин дом.По тази причина отбягвам кантарчето  Joy Joy Joy Joy Вече започнах да търся жена,която да ми помага в чистенето на апартамента...Чакам отговор от една тия дни,така че,моля,стискайте палци,да се съгласи  Praynig Praynig Praynig
Както споменах Рош е на кухня,поръчвам му меню за деца с АБКМ и всички сме доволни.И взех решение за себе си-строявам всички около мен да помагат и  да не ми се развяват,бълвайки неискани съвети  Mr. Green И се абстрахирам от познаните ми,които ме дразнят...Напоследък се намират такива и затова съм им дала свободно  Hug
Спорен ден от мен  Peace
Аз отивам да се поопъна на легълцето с нещо сладко в ръка  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 97
  • София
ехо, привет, мривет,
от 2 дни ви чета само през телефона, ама оттам да пишеш е просто  ooooh!

та ще карам малко отзад-напред

Васе, Вивиен, честити ви годишнини!!!! Да празнувате още много, а най-важното да се обичате винаги както в деня на сватбата ви!!!

Тарантулке, и аз като Тефи, много се радвам на такива сръчни хора. аз и копче не мога да зашия, да е жива и здрава шивачката ми

Честит имен ден на именниците!!!! И на варненци!!  Hug Бюти  Hug

ЧРД на вчерашните ни рожденници  newsm59 както и на днешните, а и освен бебешоците и на Блонди. Аууууу аз къде те каня на среща днес? ти си рожденичка, ще си посрещаш гоститу

Мама на Рош, само така, дано си намериш бързо жена за помощ, и да се разбирате  Hug

# 98
Прекрасни, ОГРОМНО благодаря за пожеланията за първия РД на Мандарин Wink Празникът започна подобаващо - отворихме рано-рано подаръка от Ивка (много благодарим!, страхотен е, снимали сме го и ще го покажа), направих отпечатък от ръчичката на малкия върху солено тесто (е, малко не се справих като за пръв път, а на всичко отгоре малкият не е натиснал едното пръстче и отпечатъкът му има само четири Laughing пръстчета, но не е толкова лошо, де - с форма на сърце е самата отливка), тортата съм му я приготвила от вчера и засега я опазвам от набези в хладилника (защото Мандарин напоследък обожава да се прокрадва до там и да рови, а и да тръшка вратата му - ей, голям кеф!), изобщо рожденият ден вече тече Wink Довечера ще го полеем в скромен семеен кръг (в присъствието на свеки, моля ви се Laughing), а партито, живот и здраве, ще е в събота - стискайте палци времето да е благосклонно, че има прогнози за дъжд и мълнии, а планираме да сме навън Praynig

Почерпка от нас за всички и специални поздравления за РД на Блонди! Бъди жива и здрава, и безкрайно щастлива, Блонд! Да са ни живи и здравички и родените на една дата с Мандарин - Ицо и Дани! bdbaloni

Почти като нашата днешна торта

в компанията на пенливо просекко Heart Eyes Ние с това ще се черпим довечера Wink До скоро и целувки от нас!

# 99
Привет и от мен  Hug

И аз сърдечно ви благодаря за пожеланията за нашия празник  Hug  bouquet Мина много леко,спокойно и лежерно.Не усетих как изтекоха 4 часа в сладки приказки  Whistling
Пуснах ви малко снимки в групата  Wink

Съответно вечерта се намери какво да ми развали настроението,но вече категорично съм решила да дам тотален игнор и да пусна техни височества у лево!

Днес пък ми съобщиха тъжна новина и съвсем се убедих за колко излишни и не важни неща се тормозя.

Честит празник на всички които имат повод днес- рожденни и именни дни на малки и големи  Hug  bouquet

# 100
  • Враца
    Привет и от мен Simple Smile
Ние пътуваме обратно към Враца.

Блонди, честит рожден ден! Бъди много здрава и винаги така отзивчива!

Честито и на по-малките рожденици от днес! Нека ви радват много!

Честито и на имениците! Много хубаво име имате!

Чао за сега ще се включа по-подробно утре или в другиден, когато успея да изпера и прибера целия багаж по местата си. Wink

# 101
Честито на именниците  Hug Hug
Аз нещо нямам настроение да пиша понеже имам малко здравословни проблеми, но и те ще минат  Heart Eyes Heart Eyes
Получих от ММ цветенце в саксийка  Heart Eyes и ако и това го уморя, вече не знам, такова желание да имам и все или ги преполивам цветята или ги пресушавам  Joy Joy

# 102
  • София
Докато не е минал денят и да стане време да честитя Рд на родените на 16-ти, нека честитя на днешните рожденници - Блонди, Алексей, Ая и Дидко   bouquet Нека са живи и здрави и много, много щастливи Hug
Бюти, Мери , честит празник и на двете ви, да сте живи и здрави и все така мили и търпеливи Hug Hug Hug
Бюти, стискам палци проблемът да не е нищо сериозно и да минава бързо Hug
Месечинке, оправяй се и ти бързо, мила Hug
Марли ,страхотно си го подстригала Матюшкин, той как стоя мирен Simple Smile
И аз исках някаква много бебешка торта, а не с анимационни герои като за по-големи деца, бях се спряла на тази, но се двоумях и между една друга и като питах майка, тя каза категорично да не е тази със спящото мече, защото не й харесвала символиката, какво съм щяла да му пожелая да е някакво заспало дете, а не будно и дейно ли hahaha Трябвало да бъде пъстро, шарено, весело, защото той вече разбирал и много се радвал, та съгласих се с нея де, макар че няма да е чак толкова натруфена ooooh!
Взех му вече и подаръкът и подготовката за празниците текат с пълна пара Whistling

# 103
 newsm59 на Алексей, Даниел и Ая Hug
Бюти, Мери Честит Имен Ден Hug Hug Hug

# 104
Здравейте прекрасни !!!

Да честитя първо на прекрасните рожденници, които празнуват с нас днес Мандарин, Ицо и Ая и сега разбирам и Блонди !!! Бъдете здрави и усмихнати и заобиколени винаги от много любов.

Благодаря ви много за милите пожелания. Наистина е прекрасно да имаш такъв празник !!!!

Да честитя и на прекрасните Марии, които съща днес празнуват - Бюти, Мери джейн, дъщеричката на Калка,

Днес като гледам година назад, оценявам какво имам сега и се чувствам страхотно. Днешният ден не мина и без инциденти / ММ малко чукнал колата /, но за щастие нищо сериозно. Както и да е днес почерпките бяха на дневен ред  Mr. Green А тържеството тепърва предстои - партито ще е в събота.  Heart Eyes
Скрит текст:
Малко днес се разочаровах от някои близки, които изобщо не се сетиха да ми честитя за РД на малчо, но сигурно това е нормално в днешното натоварено и забързано ежедневие. Всеки мисли само за себе си и колкото и да се преструва, че му пука за другите изобщо не е така. За голямо съжаление това е действителността. Въпреки всичко, истинските хора все пак се сетиха за нашия толкова важен повод. / Още повече се разочаровах от приятелки, които толкова се сещат за повода ни, че добре че фейсбука, че да се сетят да пуснат един смс. Както и да е - разочарованието дойде чак в края на деня.

Роши, за щастие имам баба гледачка и тя помага и така се справяме засега. За другите неща кво да правя тревожа се да не забавям по някакъв начин нещата както трябва да се случват. Сигурно си права, може би трябва по-спокойно да я караме.

Белверде, тортата с мечето е сладка, нищо че спи  hahaha

Хайде лека ви вечер и до скоро !!!

Общи условия

Активация на акаунт