Измина първата година, палува августовската дружина

• 29 639
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Цигарите ги спрях още преди да забременея, да, след като почина свекъра се наплаших нещо и ги спрях, а си пушех добре по кутиика на ден. Това стана май, и същия месец по ксъно съм забременяла, сега ми се припушва пак, ама не паля, няма смисъл вече добре си ми е без цигари .. Mr. Green

# 106
Бютка, как така ще умориш цветето? А какво стана с онези цветя в саксийките с ярки цветове?
Дано не е нещо сериозно здравословният проблем  Praynig

Бобърче, все едно себе си чета....още преди години се разочаровах така от приятелките си /но все пак не спрях да помня РД на децата им и да им ги честитя/, но е супер обидно като не се сетят за теб и най-важното в твоя живот....нито веднъж - като визирам дори кръстницата им/тя е една на тримата, наречена още преди да са запланувани дори/. Все пак кръщенетата не са минали все още и може да получа прозрение в последния момент  Mr. Green

Исках да напиша нещо и на Мукито, но клавиатурата ме мори и ще излезе някоя тъпотия, че не мога да се съсредоточа.... Hug

# 107
Бобърче, ич да не ти дреме  Hug повече и секунда няма да отделя от живота си за хора, които ме разочароват и се правят на голямото добро утро  Crossing Arms Crossing Arms
ВТД, ми нищо, в саксиите са си още  Mr. Green ама не цъфтят  Mr. Green ама не са и умрели де, де да ги знам кво им е  Mr. Green иначе се надявам да не хвърлям някое де, мойта кума/кръстницата на кръщането ми подари едно и вика: "казах на цветарката да ми даде цвете, което не може да се убие  Joy Joy" викам си: оо, предизвикателство  Twisted Evil Twisted Evil
Вече съм пушка, не ме мислите за здравословния проблем  Hug
Екзо, ти къде си, кво правиш. Как са мъниците?
Йейййййййййй, честито и на днешните родени августинчета, от здраве и късмет да не се оттърват  Hug

# 108
Ей как гузно ми стана сега Sad аз имам огромен проблем с помненето на дати - просто не ги помня и много често се получава да честитя на близки хора на патерици, ама това не значи че не ги обичам, да е напротив независимо че съм пропуснала момента все пак съм честитила, а не съм го оставила за другата година! Слава богу откакто има мобилни телефони такива гафове ми се случват по-рядко, но се случват Sad
В този ред на мисли честит рожден ден на днешните празнуващи да са живи и здрави, много радост и щастие и палави игри!
От телефона толкова и сега освен да питам кръстницата ми дали не ме отписала от приятелите си защото й честитих рд на дъщеричката 1 ден по-късно Sad((

# 109
Честит рожден ден на Мирайката, Вивиан и Синан! Да са живи, здрави и много щастливи!  nbirthday newsm38
Миланова, извинявай, забравила съм! Браво, стискам ти ръката!  Hug
Бютка, предизвикателство, а?  hahaha  Joy
Бобърче, и аз щях да те питам кой ще гледа Дани, но Вик ме изпревари. И не се ядосвай за дреболии!  Peace

Аз пък сега имам притеснения с неволите на една приятелка ... И лошото е, че не мога да й помогна ...  ooooh!
Май в съботите ще има много партита ...  Tada
Какво правите, бе?! Що никой не пише от сутринта?!  newsm78

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 18:14 от Vaseto29

# 110
Честит Рожден ден на Мирая, Синан и Вивиан Hug
Васе Hug, ако можехме да помагаме на всеки....

Това за помненето на датите- не се сърдете, всеки си има живот и проблеми. Едва ли са го направили нарочно Rolling Eyes

Целувки от Борко Simple Smile
Днес на обяд спа 3 часа, ако знаех, че ще е толкова щях да се епилирам, че краката ми са рошави вече Blush
Лека вечер Hug

# 111
Здравейте! ЧРД на рождениците днес. Бъдете живи и здравии много щастливо детство. Вивиан благодари на всички, които се сетиха за нас Simple Smile изпраща малко торта и много солени цеувки!
  bouquet Hug

# 112
  • Враца
Днес на обяд спа 3 часа, ако знаех, че ще е толкова щях да се епилирам, че краката ми са рошави вече Blush
hahaha hahaha hahaha
И моите достигат това положение доста често. Чак като се епилирам навсякъде и има чувството, че съм олекнала с едно кило.  Mr. Green

Честито на днешните рожденици, трима на брой, нека са живи и здрави малките сладурковци. newsm67

Лелеее, много запустя темичката ни, я пишете малко, ааамаха  Crossing Arms

Блонди, къде си? Изтрезня ли от вчера, хайде натисни поне две три букви на клавиатурата и ги публикувай, да знаем, че си жива.  hahaha  Hug

А-а-а-а, за разочарованията щях да напиша нещо. Аз пък все се каня да се обадя на някоя приятелка, близка и т.н. и все забравям. Много съм зле, знам, ама какво да направя. Така минава по една седмица докато се наканя да звънна.  ooooh! Иначе наистина е неприятно като осъзнаеш, че много малко хора ги е грижа за теб. Аз така като си гледам приятелите във ФБ например, че са 300-400 някъде, а сигурно мога да ги редуцирам до 40-50. И си мисля да си махна от там рождения ден, да видим тогава кой ще се сети за мен.  Twisted Evil

# 113
  • Плевен
Здравейте момичета, специално влизам да честитя рождените дни на всички лъвчета, родени днес, нали са най-много Simple Smile
Матей на Марли, Бобо на Месечинка, Криси на Елсън, Снежи на Галка, Дани на Албена82, Александър на Five magnificent и Ина на Дафи, както и на моята прекрасна Анастасия
 bdbaloni newsm59 nbirthday newsm67  Gift
Да са живи и здрави, много, много щастливи, да имат най-прекрасното и весело детство и много да радват семействата си.

Скрит текст:

# 114
Aйдееееееееее, голямото парти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честито на Матей, Анастасия, Дани, Бобо, Криси, Ина, Снежи, близнаците на Файв  Hug Hug Hug да са ви живи и здрави рожбите, много да ви слушат и радват  Heart Eyes Heart Eyes

# 115
  • Добрич
Пусто пустоооо, цял ден рифрешвам, а то няма два поста за прочитане.

Аз да благодаря на Тайра за хубавите подаръци за моите момчета. Simple Smile Ще ги издокарам тези дни и ще ги снимам мамините синковци  Heart Eyes

При нас кухнята претърпя пълен провал.   hahaha Дано да е било пт самото ядене за деня, макар да беше любимият му спанак с ориз. Супата я изплю, десерта и него го гледа гледа па го пропусна. Въобще добре, че Камен много не подбира и омаха всичко.  Mr. Green

Ходихме и да се изтеглим и на една годинка Матей тежи точно 13 килца и е 83 см. Simple Smile Бати му беше с подобни мерки, та се успокоих, че явно е от гена великанската осанка.  Mr. Green

Утре ще бъде тежък ден, така че ще се включа пак по-натам. Весело изкарване на всички празнуващи  Hug

# 116
Честит рожден ден на най-голямата група: Бобо, Матюшкин, Криси, Ина, Дани, Снежка, близнаците Саш и Влади и Анастасия! Да са живи, здрави, много щастливо детство и сбъднати мечти!  newsm59  cook

Добре, че не ми се налага да си епилирам краката, иначе сигурно щях да съм доста по-рошава от вас!!!  hahaha Joy

# 117
 newsm59 Честит първи рожден ден на  Матей, Борислав, Кристина, Снежана, Анастасия, Ина, близнаците Александър и Владислав, и на моя Дани! Честито и на всички, които съм пропуснала! Бъдете много здрави, щастливи и усмихнати!

Искам и да благодаря на kalka за страхотния подарък!  Hug

А сега изчезвам, защото в 10 часа ни е детското парти, а после ще се приготвяме за купон с близки и приятели! Весел празник на всички, които ще празнуват днес!  Hug

# 118
  • София
Привет момичета
Влизам специално да честитя на днешните многобройни рожденници Матей на marley,Борко на Месечинка,Даниел на albena82 и Алекс и Влади на Файв,както и на госпожичките Криси на Елсън,Снежи на Галка,Анастасия на Ифка и Ина на Дафи.Всички да са живи и здрави и много да радват семействата си!!!   newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm59 nbirthday  bigdance2
Ние сме добре,чета когато мога,че вече изобщо не е лесно.Другата седмица сме на изследвания за яслата.На Емма й проби и 5тия зъб и чакаме 6тия.Този зъб изобщо не го усетихме,дано и с останалите бъде така.Вече много почна да говори малката и учудващо чат пат й се разбира какво иска Simple Smile

# 119
  • софия
Честит първи рожден ден на Бобо, Матей, Криси, Ина, Дани, Снежи,  Сашко и Влади и Анастасия!
Да са живи и здрави и да радват мама и тати!

Добре,че не сте ни изтрили. Цяло лято сме извън София и нямах интернет.Доста съм изтървала.Успях да прочета само последната тема.
Честито на всички проходили бебоци. Ние още нямаме такова намерение.

Предстои и нашия рожден ден, а сме с Т не знам от зъб ли е от ваксината ли/ Д-рката твърди,че не може да е от нея/.Снощи имаше 39,8. Щях да полудея. Добре, че днес е малко по-ниска.

Общи условия

Активация на акаунт