Измина първата година, палува августовската дружина

• 29 642
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Пльок на 8 страница. В последно време хич ме няма. Днес има много рожденици да са живи , здрави, щастливи и красиви. И майките им също. Hug  bouquet txtloves smile3525 newsm51

# 121
 newsm59 на всички празнуващи днес-Борко,Даниел,Александър и Владислав,Матей,Ина,Кристина,Снежана и Анастасия.Да са ви живи и здрави порасналите дечица,да растат весели,усмихнати и безгрижни!
rosij ,дано бързо ви спадне Т и за оздравеете за РД!
Шех,объркала си се,подаръка ви не е от нас,аз подарявах на Борко на луничка.
Бобърче,и аз като теб много държа на тия работи и ми става криво,ако най-близките ми пропуснат някой мой празник.Напоследък обаче не се впечатлявам особено,защото няма смисъл,има една много хубава приказка,която е много вярна:"Животът никога не ти отнема приятелите,просто ти показва кои са истински".

При нас нищо интересно няма-претърпяхме провал с гърнето,от две седмици я слагам,ама не става работата,на втората минута се пъне да става,явно още не може да осъзнае какво трябва да прави там LaughingАма когато стане-тогава,не я насилвам.
За бибите-аз пък не бързам да я махам,предпочитам да се приспива с биба,отколкото смучейки пръстче.През деня Велито изобщо не си я търси,само преди сън,та предполагам,че лесно ще се откаже от нея.
Иначе от ден на ден става все по-забавна и интересна,бърбори нон-стоп,като чуе музика почва да се клати и да пляска с ръце,много е смешна.Все по-стабилно си стои на крачетата и откакто й открих сандали,които не успява да махне,вече не стъпва на пръсти.
Хубав ден от мен newsm51

# 122
Привет момичета, не съм ви чела (добре че няма много, но по рождени дни е така Wink )... докато рожденичката спи в ръцете ми, влизам само да се изфукам какво съчиних преди малко:

Скрит текст:
В този слънчев ден, преди година
се роди красавица Кристина,
тя е нежна, мила и добричка,
тя е нашата прекрасна дъщеричка,
топли тя сърцата като слънчице сияйно
и ни доказа, че любовта може да е безкрайна!    Two Hearts
Честито и на всички други празнуващи рожденичета днес и на техните родители! Много здраве, любов и усмивки!  nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday Tada Tada Tada Tada Tada newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm59 newsm59

Ехх, колко е хубаво да си майка!  Heart Eyes Flutter

Благодаря на всички за пожеланията!
Повече снимки и разкази, по-късно! [/color] Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 19 авг 2013, 00:19 от Elsun

# 123
 newsm59 nbirthday newsm67 bdbaloni baloni  на Борко, Матюшкин, Криси, Ина, Дани, Снежи,  Сашо , Влади  и Анастасия!   ura  bigdance2 Tada

# 124
 baloni bdbaloni baloni  на всички малчовци родени днес:) Да са здрави и много щастливи  Heart Eyes Heart Eyes
Бюти, тук съм, чета си ви, но нещо не ме хваща муза за писане  Crazy Иначе сме добре с дребните:) Благодаря че питаш  Hug И ние вчера бяхме на преглед, за близо 2 месеца не са качили и грам, даже Анди ми е смъкнал 200 грама, ама са дръпнали по 3см и вече сме 75. Не сме от най-високите, ама... има  време:))) Биха ни гадните ваксини и за сега всичко е ок, няма Т, няма дразнене, ама то нали след 6 дни ли кога се проявявал ефекта, та съм под напрежение.... Вече и двамата ми ходят, пускат се сами и шаварикат из нас:) Като малки пингвинчета са, много е забавно, но все трябва да има някой покрай тях, че кой знае какви ще ги свършат.  Аз си ходя още по доктори заради шума в ухото и на зъболекр  и изобщо...веселба  Crazy
Колкото за забравянето на ржд от приятели и на мен ми се е случвало, когато бях бременна и когато родих в началото, но е разбираемо:) И колкото и да е когато приятелите по някаква причина пропуснат подобно събитие не е толкова фатално пак се приема, но когато най-близките баба, дадо, лели, чичовци и кръстници и кумове не го направят и то нарочно, е тогава е тъпо и безсмислено даже да се комнтира. Поне го изпитах на мой гръб и си дадох сметка, че няма смисъл. Питам се, дали така даже не е по-добре от това да се обадят с фалшивите си пожелания? Така че не си го слагайте при сърце, а оценете кой се е сетил за вас!!! Heart Eyes
Приятен ден милички Simple Smile

# 125
  • До морето
Айде и аз да попиша малко, че ми остана време, все влизам чета и няма време кога да пиша, то се трупа повече и ми трябва повече време и така...... Сами и ММ излязоха на разходка по мъжки и ме оставиха да си ушетам и да се помотам малко сама из къщи  Laughing

Честит Рожден Ден на най- голямата банда празнуващи в нашата тема! Да са здрави, весели и широоооко усмихнати!   bigdance2 newsm59  bigdance2 nbirthday  bigdance2

Честито и на всички от предните дни на патеричка, честито на Миметата, на варненци и несебърлии  Laughing

Ние сме добре, всеки ден обикаляме по разходки, бяхме си малко на гости на свеки, ходим на плаж - веселба. Само и Самито ако не беше крив щеше да е чудно, ама нямало пълно щастие, казват  Rolling Eyes От няколко дни на обяд както си спи и се събужда с рев, то даже и не се събужда, поне още 5 минути плаче със затворени очи и не мога да го събудя. А докато се успокои минава поне половин час. От какво се е стреснал не мога да разбера  Confused Нищо кой знае какво не му се е случило, ама то бебешка работа  Thinking

Иначе кръщенето както казах мина много добре! Аз бях супер- дупер изнервена и частта в църквата почти не я помня от напрежение, ама съм си такава и не мога да се променя. И сватбата си си я спомням след 22:00 нататък  Laughing като минаха всички ритуали и организации  Whistling Самчето хич не разбра какво стана, през цялото време седеше с баща си или в кръстницата и бърбореше на попа  Laughing А по едно време като се обърна и видя гостите, усети че това е звездният му миг и скоро едва ли ще има такава публика и даже запя. Спукаха се да хилят всички, даже и попа  Joy После и в ресторанта всичко мина добре, с изключение на това, че в цялото заведение, имаше само 2 сервитьорки!!!! При положение, че заведението е с 2 отделни летни градини и ние бяхме 40 човека в едната градина, а другата също беше пълна, направооооо  #Cussing out

Стисках зъби до края да не си развалям празника, ама на другия ден (понеже там нощувахме) като повдигнах въпроса, освен и тъпотиите, които ми сервираха в деня преди кръщенето и им казах, че искам някаква компенсация за отношението им, те да си помислят каква, един 20 годишен пикльо по джапанки  (управител) се обърна и ми каза: "Какво за пари ли? Нямате пари да си платите, за това ли е всичко?"  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  

Мила родна картинка и на тоя изсуфляк аз му давам една торба с пари, а той се държи така сякаш ми е свършил лична услуга! Прост народ сме и това си е, който иска да се обижда! Пууууу, пак се ядосах на нещастника му с нещастник #Cussing out

Снимки чакам другата седмица и ще кача, че и аз нямам търпение! Иначе бяхме на консултация и вече сме 83 см, и е наддал 120 гр. Каза, че вече мога да му давам обща храна, като внимавам откъде са продуктите и да не е много овкусено, прясно мляко, но не и за пиене, а например в десерт, мед. Ваксината ще я отложа поне до октомври после ще му мисля, но и след това, което сподели Мила със сигурност ще я оставя за след горещините. Изследванията ни са готови, ама нали бяха почивни дни тука и ще ги взема чак в понеделник и ще чакам да ми ги разчетете  Hug

Аууууу, само за нас съм писала  Blush

Ааааа, да за срещата - Криско на Фери е уникален бонбон, а тези сини очи, майко мила, не има завиждам на момите след някоя друга година! Ферито голяма сладурана, много ми харесаха с нейното мило, жалко, че не можахме за повече да се видим и мъжете да си поговорят за Левски- ЦСКА  Laughing Матюшкина е пълното спокойствие, явно батко му е хала, защото майка им всеки момент ще изчезне  Laughing С Борко и Койчева сме си свои, Самито като ги види и се ухилва като зелка  Laughing

Ми това е засега, обещавам вече да съм по - редовна  Hug

# 126
  • Варна
Честито и от нас на всички празнуващи днес, благодарим за чудесните пожелания. Бобо като за първи РД беше крив, та крив, няма една усмихната снимка. Но каквото, такова.
Благодарим и на Матеа, Иво и Диди за прекрасния подарък Heart Eyes

Последна редакция: нд, 18 авг 2013, 19:20 от Месечинка виторога

# 127
  • Добрич
Привет мами и бебенца Simple Smile
Благодаря и аз за хубавите пожелания, да ви се връщат на всички!

И ние се напразнувахме и е време героите да се къпят и да спят. Празникът ни мина чудесно, нямаше ревове и драми, изкарахме 4 часа прекрасно на пикник. Моя баща направи барбекю, дойдоха най-близките ни приятели и въобще беше много хубаво.  Heart Eyes И двамата получиха подаръци от всички, даже си мисля, че Камен реши, че той има рожден ден.  Laughing Както и да е, ще кача снимки утре може би, че сега съм ужасно изморена и ще се трупясам вероятно с децата.

Между другото, по повод на честитенето, днес не ми е честитил никой рожденника, освен присъстващите на празника ни и сестра ми.  Mr. Green

# 128
  • София
Честит рожден ден на прекрасните ни дечица, родени на тази дата, които май са най-много възщност Flutter newsm59  bigdance2 newsm38 Да са живи и здрави и много щастливи Hug Hug
Екзо, дано бързо ти минават болежките и спреш да ходиш по лекари Hug
Роси, и вие бързо да се оправяте, сваляйте температурата и да сте пушки за РД Hug
Сами, честито ви християнче Hug А този малкия голям келеш, както го описваш, защо се ядосваш, втори път няма да им отидеш в заведението, нали Hug И сигурно и другите им гости и клиенти не са на по-различно мнение от твоето Hug Браво на Самито за доброто държание и хубавите мерки Hug
Марли, радвам се, че сте изкарали страхотно, много мило, че емоциите и подаръците са били и за батко, освен за Матюшкин Hug А за мерките си е идеален, не се притеснявай, той си е и високичък, виж и Камен е бил като него, а сега изобщо не ми изглежда пухкав  Flutter
Иве, ще се научи на гърне, ние пък не сме имали наакан памперс, сигурно от месец, само в гърнето я вършим и тази работа Blush

# 129
Честит рожден ден на голямата дружина на 17 август - щастливо детство и много късмет на порасналите вече деца!
И който съм пропуснала напоследък - честити поводи!

Ние изкарахме страхотен рожден ден, толкова готино и спокойно не ми е било от много време. Сутринта изпратих мъжа ми и дъщеря ми на село, изчистих си, сготвих на рождениците 1кг ядене за целия ден, излязохме на площадката(Саш вървеше хванат за едната ръка, Владо се катереше по пързалката докато не разбра, че се хлъзга и не може да се качи отпред, люлях ги на люлките, вървяха по оградата и т.н.), почерпихме познатите ни майки и дечица там. Просто идилия, нямаше торта този път, за догодина като разбират повече от празници. И най-важното е, че и утре съм само с 2 деца вкъщи, програмата е подобна с леки промени. Малко егоистично, но и аз съм човек все пак, не мога все да съм в навалицата.

И няма как идилията да е съвсем перфектна, имам 2-3 болежки, но може да се пренебрегнат заради останалото.

За учене на гърне нямам мотивация и нерви на този етап, напролет живот и здраве. Имам вече несполучлив опит с ранно учене на този навик и след това проблеми. Този път ще чакам сигнал, че разбират за какво става въпрос.

# 130
Много рожденици днес....

Честито на малък Месечинко, Матей на Марли, Криси на Елсънчето, Снежи на Галка, Дани на Албена, Анастасия на Ифка, Александър и Владислав на Файвчето, Ина на Дафи.  newsm59  Gift newsm38

Самито пя като надуши публиката казваш  Laughing. Ще става звезда детето. И като отидем на някое негово участие, ще вика..."Поздравче за бабите от БГ МАМАТА"  Mr. Green

Месечинка, страхотни снимки в подписа ти  Hug. Направо се разтапям като видя толкова зелено  Heart Eyes

Белверде, само в гърнето вършите оная работа  Shocked Ние даже не сме си купили гърне все още. Има едно старо на вилата, но не го ползваме.

Малеее, докато публикувам и мина полунощ, пък исках да е преди, заради многото рожденици  Sad

Ами Честит рожден ден тогава и на Антонио на desitka_nikitka.  nbirthday  ura

# 131
Честит рожден ден на адаша! Да е жив, здрав и да има прекрасно детство изпълнено със смях и игри!  newsm59  newsm67

Роси, дано не е нещо сериозно и Ивчо да е бомба до утре!  Hug
Сами, честито християнче!   bouquet
Месечинка, страхотни са ви снимките, не ги мисли!  Peace

Много е хубаво, че добре сте си изкарали празниците. То е ясно, че децата няма да помнят, но затова има снимки, а приятните емоции и спомени са за нас - после да разказваме!  Peace
Ние си записахме час за консултация за вторник, че да не го боцкат баш на рождения ден. Да си отчета и аз дангалака, че не сме го мерили от юни ...  Crossing Arms

# 132
  • софия
 newsm59 на Антонио!

Страхотно сте изкарали партитата!

Благодаря ви момичета! Днес за сега нямаме Т! Praynig. Дано да няма повече. Така и не разбрах от какво е.

# 133
rosij, само висока Т ли? На мен ми писна от тоя вирус, Ния го кара два пъти, завършва с обрив след 72 часа висока Т, която почти не се повлиява от лекове....дори последния път педито каза да се моля да хване разстройство или да се изрине, понеже иначе трябва да й пускаме изследвания.

# 134
  • софия
Да само Т, два дни. Първата вечер гонеше 40 и я свалих единствено с течен Аналгин. Днес все едно никога не е имал. Сега ще го наблюдавам за обрив. Според Д-рката е зъб, понеже предния ден взимахме кръв и урина и всичко беше ок. Не виждам обаче зъб да напира.
Дано повече не вдигне,че в тия жеги и Т направо изгаря.

Общи условия

Активация на акаунт