Измина първата година, палува августовската дружина

• 29 643
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Ох, как 40 градуса от зъб ooooh! Според мен е абсурд. Добре, че вече всичко е ОК.
Бобо пък е сополив Tired Успях да го заразя, м*ка му Close

# 136
  • By the sea
Ето я мързеланата, идваааа, хахха  Mr. Green Hug Hug
Емии, много ме мързи да пиша и...тайно ви чета Joy

На отпразнувалите първия си празник през изминалата седмица, едно голяяяямо ЧЕСТИТО! Растете здрави, щастливи, умни и разумни дечица! newsm51 nbirthday На днешния рожденик АНТОНИО всичко най-най!  bouquet

Сами, голям мухльо тоя от ресторанта ooooh! Много добре те разбирам, че тия дни и на нас ни върти фасони едно келешче от съседно заведение, син на собственика #2gunfire От 3 години го посещаваме и си ползваме отстъпка на менюто, тва л..ненце на самотек решило, че вече няма да ни прави и нещо се репчи и не на кого да е, а на родителите ми, ама не е разбрало още откъде ще му дойде #2gunfire #2gunfire

Албенка, ако ме прочетеш тук, искам специално да ти благодаря за прекрасния подарък, цяла седмица й го обличам на Китито, чак почнаха да ме питат нямам ли други изпрани дрехи  Joy Много, много ти благодаря, на теб и на малък сладък Дани за вниманието Heart Eyes Hug Hug Иии, обещавам снимка във фб Hug

Месечинка, съжалявам за сополяците, да минават бързо Hug

Нас ни боцнаха мин. седмица Синфлорикса, леко я понесе Peace Наддала е със 150 гр и е 74 см, абе, не сме ли дребнички Whistling

# 137
Честит рожден ден на Антонио   bouquet
Пейпър, не сте, екстра сте си  Hug и кво стана, дадоха ли ви отстъпка  Twisted Evil
Месечинке, с кво си го заразила, изпуснала съм, да не си болна? Стискам палци да минава бързо  Hug
Роси, ужас, дано не вдига повече Т  Praynig
Браво за на всички за прекрасното прекарване и аз толкова хубаво прекарах на рождения ден, че искам паккк  Joy за втория му рожден ден много ще се постарая  Heart Eyes
Сами, и Анди е така често, на сън миличкия плаче жално, жално, ще мине  Hug
Белверде, как си мила  Hug чакам да пуснеш някоя рецепта за нещо хубаво, което си правила напоследък  Blush
Другоооо, не знам  Blush
Блонди, лек път утре  Hug Hug
В събота сигурно ще правим прощъпулника, вече си имам свободно ходеща сладка, малка пандичка  Heart Eyes Heart Eyes

# 138
  • Варна
Честито на Антонио и от нас Simple Smile
Бютка,
да, хванах някаква тъпа хрема преди няколко дни. Вече минава, общо взето леко мина, не както зимата, но явно и той се зарази, а уж кърменето предпазвало. Дрън-дрън, та пляс Crossing Arms Затова е бил крив вчера - кой знае колко го е щипала носоглътката и му е деряло на гърлото, преди да се появят сополите Tired А аз се ядосвах... тъпа, тъпа майка Close
Пейпърче,
май момиченцата на тази възраст са по-дребнички, после наваксват. Като се разхождаме по площадката повечето деца, да не говорим момиченцата, са имам чувството с половин педя по-ниски от Бобо Joy

# 139
 nbirthday на Антонио Hug
Роси, добре, че сте се отправили Hug И на мен не ми се вярва да е от зъб Rolling Eyes
Месечинке, дано само със сополи се разминете Hug. Не си тъпа, а просто по- изнервена Hug
Пейпърче, не сте дребни, браво, че е нямало последици от ваксината Hug

Все забравям да го слагам на гърнето Blush, то служи за пъхане на играчки Mr. Green, още не сме му направили сефтето Simple Smile

# 140
  • София
Аз влизам да честитя именникът на Слънчо  bouquet  newsm67Мила, да ти е жив и здрав малкият, сладък Йоан, много да те слуша и радва и да се гордеете с него и с кака му Hug Hug Hug
Честит рожден ден и на Антонио, също желая много здраве и щастие  nbirthday
Месечинке, бързо да се оправяте, тортата на Бобо наистина е страхотна Hug
Роси, и вашата т да не се повтаря повече Whistling
Бюти, напоследък готвя само за дребния, просто нямам никакво време за нас, той така ми ангажира всичкото, че луда работа..и с това неспане през деня ooooh! Но набирам сили за вторник, че от утре се почва - готвене за РД, а после пък сладките за кръщенето Simple Smile На вас - честита проходила пандичка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пейпърче, супер е малката красавица Hug

# 141
  • Враца
Ееее , писах, и всичко се изтри! Sad

Честито на вчерашната банда рожденици и на днешния рожденик! Нека са здрави и игриви дечицата!
Честит имен ден и на слънчевия Йоан! Нека е все така лъчезарен!

Елсънче никой не ти похвали стехчето, но аз няма да пропусна. Много е файцко. B-) Да не забравиш да ми кажеш кога ще сте в Сф вече, че едно подаръче няма търпение да отиде при Криси. Simple Smile

Ние ще правим рожден ден и прощъпулник в едно, така се оказа . Wink

Бютка, честито свободно ходещо мече. Simple Smile

Не знам колко ще мога да ви следя тия дни, но ще гледам поне от тел. да ви чета, като сега. Сори за грешките по този повод.

Лекинка, сладурки! Wink

# 142
  • Враца
Ееее , писах, и всичко се изтри! Sad

Честито на вчерашната банда рожденици и на днешния рожденик! Нека са здрави и игриви дечицата!
Честит имен ден и на слънчевия Йоан! Нека е все така лъчезарен!

Елсънче никой не ти похвали стехчето, но аз няма да пропусна. Много е файцко. B-) Да не забравиш да ми кажеш кога ще сте в Сф вече, че едно подаръче няма търпение да отиде при Криси. Simple Smile

Ние ще правим рожден ден и прощъпулник в едно, така се оказа . Wink

Бютка, честито свободно ходещо мече. Simple Smile

Не знам колко ще мога да ви следя тия дни, но ще гледам поне от тел. да ви чета, като сега. Сори за грешките по този повод.

Лекинка, сладурки! Wink

# 143
  • Обетованата земя
Скромно записче  Blush
Бяхме 10 дни на село. Определено срещата с много хора (роднини) на децата се отрази доста "развиващо". Матеа вече има напредък в ходенето, навежда се с една ръчичка и си взима предмет, сега това й е упражнението, но ще мине още време преди да се пусне сама, иначе има огромно желание да ходи и щрапаше по цял ден босичка. Пее мила моя мамо като й запея и звучи така "мама мама мама"  Laughing На бебешки пее "хей ръчички". Постоянно повтаря Мими, мими и май на цици така вика  Crazy  Дава целувка, преоткри пясъка и се зарива отгоре до долу с него, на плажа ще й хареса определено. Казва " н-нааа" на люлката само като я види, което идва от моето лю-ляяя (казва го със същата интонация)  Mr. Green. Това са новостите при нас от село  Grinning Малко егоистично, но ще ви чета тези дни!

Весел Рожден Ден на всички! Hug Hug Hug

ПС за Елси-разбирам те напълно, и аз съм доста поизнервена, мислех че на село ще си почина, но определено не успях, даже допълнително се поизнервих, но кърлежовия момент колкото и да е сладичък и миличък изнервя най-вече, защото дъх не може да си поеме човек. И аз все се критикувам, че не правя нещата както трябва, както искам, и аз викам от време на време, знам че ако Иво нямаше сестричка щеше да е много по-привилегирован, а сега е често ощетен по един или друг начин, но пък от друга страна това е само временно и малко да поотраснат малките, ще бъде много хубаво, ще се заиграват още повече и ще е весело в къщи. Негативите при толкова малка разлика са само в началото, заради нервите на майката и заради ревността(която при нас е даже по-силно проявена о т страна на Матеа-изобщо не позволява да гушкам батко й, даже и двамата да искам едновременно да ги гушна, пак го бута и реве), но още една-две години и ще берем плодовете от всичко това.   Wink И сега ми е много хубаво, чувствам се богата, и ако Матеа не беше тооооолкова залепена за мен и протягаща ръчички само към мен във всеки един момент, със сигурност щеше да е по-лесно отглеждането на децата. Чакам момента на прохождане, отбиване малко по малко и откриване на самостоятелността от нейна страна. Иначе се заиграва много и сама и с батко си, но трябва да не съм наблизо. Crazy

Ще ходим на моренце към Варна, ще се разписвам повече като се върнем!  Hug

Последна редакция: пн, 19 авг 2013, 09:26 от didi24

# 144
  • Бургас
Здрасти! Ето че остана време да се разпиша.
 Вики е болен Tired. Три дни голяма борба с температура, носа му тече като река, кашля. Днес вече май е по-добре. Че и днес ако не бяхме свалили t не знам какво щях да правя. От два дни живее на цицата, никакъв апетит. Но ще се оправи, къде ще ходи.
 Благодаря на всички, които се сетиха за именния ден на моята дъщеря. Но вече нямам никакво желание за крупни роднински събирания.  Та затова реших РД на Виктор да отидем в Елена за уикенда. Просто цял ден приготовления, нерви, физически и емоционално се поизчерпих. На заведение също не ми се ходи.
 В този ред на мои мисли: бургазлийки, препоръчайте ми някой фотограф, ама да не е от тези дето ще може да ме снима февруари Whistling, например.
 Искам да честия празниците на всички,които пропуснах. Бъдете много здрави и щастливи. newsm51
 А днес Честит рожден ден на  Емма,Несторзиньо и Ивайло! Нека растат здравички и любознателни!

Елси,много готско стихче

# 145
  • Варна
Честит рожден ден на Емма, Несторзиньо, Ивайло и Петър bdbaloni
Калка,
оххх, съжалявам, че и вие сте болнички, да оздравявате бързо Hug
Бобо и той тази нощ и досега е с лека Т, но много лека - 37.2-37.3, нещо такова. Следобед ще го заведа при личната да го преслуша за всеки случай и да му види гърлото, макар че днес е весел, жизнен, ама де да знам...
Бютка,
не помня честитих ли ви ходещите крачета Hug
Белверде,
хубаво изкарване утре Hug
Койч,
ние още нямаме гърне Laughing Ама подозирам, че и да купя Бобо ще прави всичко друго в него, но не и необходимите дейности.

# 146
Калка, да оздравявате бързо  Hug
Месечинке, стискам палци да не се разболява Борко  Hug
Ние утре сме на консултация и ваксина  Sick
Честито и на днешните рожденици - да са  живи и здрави  Hug Hug
Слънчо, честит именник на патерици  Hug Hug

# 147
 baloni bdbaloni baloni На празнуващите:)))  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Малеее много болни бебоци отново, бързо да се оправяте  Hug То и ние бяхме болни с Т, повръщане и р-во Sick, че и цялото семейство го минахме тоя вирус, но сега всичко е  ок:) Минава за 1 ден ама е гадост.
Ние все още нямаме реакции от ваксината, не знам да се радвам ли, или има още време newsm78 Биха ния е в Петък и им давах 2 пъи по 5мл Нурофен и за сега всичко е ок, ама аз съм си на тръни...дано всичко е отминало и да нямаме грижи.
Аз съм решила като идем при ММ да направим там прощъпулника, мисля и за кръщене да го офертирам ама да видим как ще станат нещата.
Иначе нищо интересно при нас:) Вчера се видях с мои съученички и 3 от тях бяха  preggo и така ми се бременее пак  Wink Нямаме ли още някоя мама с такава новина, веднага да си казва ако има:))) Хи хи хи:)
Еххх вече сме на 1 година и 1 месец  Mr. Green  Heart Eyes Heart Eyes
Сами, завиждам ти че ходите на плажче Blush Как искам и аз, ама тая година освен басейна в градината друго не ме огря Crazy Нищо за другата година, надявам се:))) Heart Eyes
Хайде прекрасни, приятен ден:)))

# 148
  • До морето
Дидиииии, кога ще идвате? Ние утре заминаваме на Лозенец до неделя. Да не се разминем, до кога сте тук? Ееееех, така исках да се запознаем  Sad Гледах снимките от партито на Матеа, много хубаво е било, чак и на мен ми се прииска  Laughing

Ние днес хвърчим по задачи преди почивката - обикалям по магазините да купя разни неща, дето ще са ми "страаааашно" необходими. Вчера и 2 нови бански забърсах, ама Койчева е виновна  Crossing Arms Иначе заредих торбата с лекарства, сега само стискам палци да ни се разминат летните вируси  Praynig Нямам търпение, много се вълнувам - ние нали сме на морето и мноооого отдавна не сме ходили "на море" някъде другаде. Иначе отскачаме за ден- два до Несебър или Поморие, ама така за по- дълго не сме били   от доста време  Laughing и сега съм като децата. Натрупах си всичките рокли в куфара, ще кажеш, че тука не си ги нося   hahaha На Самито му купих кофички и лопатки и едно ново басейнче и "Айде на моретооооо  newsm68

Честито на рожденниците днес!

# 149
 newsm59 Честито на днешните рожденици! Да са много здрави, усмихнати и щастливи!

Пейпърче, много си мила. Радвам се, че ви е харесал подаръка.  Hug

На Дани още не му е избило зъбче, избързах да се похваля. От 2-3 дни е кошмар, мрънка, плаче, много е крив. Да се показва, че да се успокои милия. Така че, Белверде, още сме в битката за приза най-късно пробил зъб  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт