Измина първата година, палува августовската дружина

• 29 644
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Искрено ви благодаря за прекрасните пожелания, момичета! Да ви се връщат!  Hug
Честит рожден ден от нас и на астралните ни близначета - Ивчо и Емма! Да са живи, здрави, да имат невероятно детство и да са много щастливи!  newsm59
Ние довечера ще ходим да пийнем някъде биричка с бабите и дядовците, скромно, че нали партито ни ще е в събота ... Тогава ще правим снимки и ще ви досаждам с тях!  Peace

Бютка, и ние утре сме на консултация, заедно ще се отчитаме после!
Калка, дано не е нещо сериозно и бързо му минава на сладък Вики!  Hug

# 151
Здравейте,

Влизам за малко, за да благодаря на всички, които са ни честитили РД, много благодаря момичета, че не сте ни забравили, стана ми много мило. Hug Hug Hug

Честит рожден ден на Нестор, Емма и Ивайло, nbirthday nbirthday nbirthday да са живи и здрави и да имат едно безгрижно детство, честито и на тези, които съм пропуснала предната седмица newsm59 newsm59 newsm59

# 152
  • Обетованата земя
Самимами, и аз ще се радвам да се запознаем  Hug Второто лято на Иво, като ходихме във Варна  си организирахме "варненска среща" с другите съфорумки и беше много яко, но тогава стоях две седмици там сама с него и беше прекрасно. Сега с две деца не знам докога ще ми издържат силичките, по принцип сме на гости на кумовете и нямаме крайна дата, стои ми се поне седмица Wink Ще ви следя за някоя варненска срещичка.  Mr. Green Hug

# 153
Фери, благодаря ти, много си мила!  Heart Eyes
Иначе сме си в София вече - на което се радвам, ама на завръщането вкъщи - не! То колкото и да беше разтурация, след едномесечно пребиваване на сам мъж вкъщи елате да видите кво е Close Close ooooh!.... друсна ме нервата яко, ама кво да правя - седя, гледам в една точка и медитирам... нямам идея кога, как и откъде да го подхвана  Whistling Tired

Моят мъж даже май и на море няма да ни закара Crossing Arms... а трябваше на 29-ти да пътуваме.... търся си кола и шофьор демек, ако някой има предвид да свирка  hahaha Mr. Green

Диди, благодаря ти... Heart Eyes Heart Eyes наистина колко бързо ще мине времето, вчера една приятелка ми каза да обръщам внимание на децата, че скоро няма да имат нужда от мен... демек дне съм една позитивнааа  Heart Eyes Hug

Честито на празнуващите днес!  nbirthday nbirthday nbirthday newsm38 newsm38

# 154
  • София
Честит рожден ден на днешните сладурковци - Несторчето, Ивайло и Емма! newsm59

Елси
, видях го аз стихчето, ама във фейса, голяма си поетеса да знаеш  Hug

Тайра
не видях някой да е писал та да кажа аз тогава - ако ще я пускаш на градина от септ, не е ли рано за изследвания..... те важат май 10 макс 14 дни

аз днес голям ентусиаст - с метрото и 2 те деца и КОЛЕЛОТО на Плами та в Борисовата градина. Очаквах по- да ми е лудница, ама беше екстра. Явно съм задобряла хихихих их

болнички бебоци - да оздравявате бързо!

вчера какъв ден е било? ама щом казвате че Йоан е имал имен ден, тогава честито и от мен   bouquet

за гърне - не бързам,  имам опит с каката, много бързо се научи, ама беше по-голяма, така че няма зор сега

# 155
  • Обетованата земя
Елси, моят мъж е в другата крайност. Идваме си от село и вкъщи блести от чистота и ред, и той ми вика виждаш ли как е искам така да си остане, като че ли аз цапам и разхвърлям.  Joy Разтоварвам багажа и капна капка вода на пода и той веднага каква е тая капка.  Twisted Evil Абе човек, хора живеят тука, плюс това двама от тях са малки неандерталчета (според Карп), а аз не съм шесторъкия Шива...
 Варненки, аз пропуснах да напиша че идваме към вас на 21 ви, ако организирате срещичка, ще се опитам и аз да дойда.  Hug
Гледам, че гърнето обсъждате-Иво от 9 месечен ака само в гърнето, а малката е сядала само 1-2 пъти за майтапа. Embarassed Кръстникът й подари едно музикално на ФП и като се изходи някой и почва да пее. Е, познайте, Иво от мерак ака и пишка по 100 пъти на ден първите дни, или пък се изака на едното, после ходи да пишка на неговото си.  hahaha Иначе само се води, че е на Матеа гърнето.  Mr. Green
Самимами, пропуснах да ти благодаря за милите думи за нашето бебешко парти!  Hug  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 19 авг 2013, 16:22 от didi24

# 156
Роси, ами моят педи има теория, че не се разболяват децата от зъб, а тогава им е слаб организма и се разболяват от вируси. ДАно всичко е оки, весел празник днес! Hug  bouquet
И на Антонио-честит празник! Hug Hug  bouquet
Елс и Диди, аз също адски се изнервям Нията е много трудна, ако още някой ми каже колко са трудни момчетата ще го набия-честно. Тая малка разбойница и катерачка, ами той Вик и до сега не съм го виждала да посяга на дете, да не говорим,че от скоро се катери- а това малкотооо и после мъжът ми като каже, че много викам и ,че не бил длъжен никой да ми слуша крясъците- е как се приспиват две дивотичота всеки ден, по цял ден с тях... уж привидно съм спокойна и все ги целувам и прегръщам, но паля за секунди. А иначе у нас хич не е подредено и чисто, но поне за това мъжът ми помага и пералня пуска, абе аз от мъж нямам оплаквания, но от нервите имам, а и ревността у нас е двупосочна....оххх а като помисля колко искам трето

# 157
ИСКАМ ПЪРВО ДА БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ,КОИТО НИ ПОЗДРАВИХА ЗА 1ТА НИ ГОДИНКА  Heart Eyes МНОГО МИЛО МИ СТАНА,ЧЕ НЕ СТЕ НИ ЗАБРАВИЛИ  newsm51

И ЗА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС НЕСТОРЧЕ,ИВАЙЛО И СЛАДКАТА ЕМА   newsm59
ПРИЕМЕТЕ НАЙ-ИСКРЕНИТЕ МИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК.НЕКА ДЕЦАТА ВИ БЪДАТ ВАШАТА ГОРДОСТ,УПОВАНИЕ И НАДЕЖДА ЗА ВСИЧКО НАЙ-СВЯТО.РАДОСТ,ЗДРАВЕ,ВЕСЕЛИ ИГРИ И ОЩЕ МНОГО,МНОГО РОЖДЕНИ ДНИ   bouquet

# 158
  • София
Привет момичета  Hug
Честит първи рожден ден на Нестор,Емма и Ивайло.Да са живи и здрави и мама и тати много да ги слушат  baloni hbday newsm38
Елвирка не знам за изследванията.Днес се обадих на педи и каза,че Емма не му трябва ами само някаква бележка ли какво каза там да ми даде...Може би изследванията не се правят при него,знам ли  newsm78
Иначе при нас почти нищо ново.Оня ден бяхме на гости на едно семейство с момиченце на 10 месеца и жената ме попита дали Емма ходи вече и аз казах,че повече от 3-4 крачици не смее и в същия момент Емма хукна през двора съвсем сама  ooooh! Оттогава все повече се справя,пуска ме,ходи от едно място до друго и дето се вика почти е проходила,защото все още залита и си цапва я глава,а нещо друго  Whistling Преди малко се заби с челото за пореден път напред в плочките  ooooh!
Друго интересно нищо около нас...Почти не успявам да пиша тук,но май не само аз съм така като гледам  Mr. Green

# 159
Благодаря на всички за пожеланията  Hug
Кръщенето и рд мина много добре, след църквата Ина я прибрахме да се наспи, тя заспа още в колата. Именно за това бяхме избрали ресторант точно до блока  Mr. Green

На гърне аз още не съм я пробвала, слагала съм я ей така да седне само, тя веднага става и захлупва гърнето върху нея си като костенурка  Mr. Green Май ще сме с памперс докато не започне да разбира. Все някога ще се научи, честно казано не ми пука особено дали ще махнем памперса на 1г. или на 3г., на мен с памперса ми е по-удобно, нямам нерви за гърне  Embarassed
Бибата не бързам да я махам, макар че смятах към годинката да я отказваме, но сега ми се струва невъзможно, тя си е още бебе. Май и за нея ще трябва да чакам да започне да разбира  Crazy Без биба как ще заспива не знам.

Пейпърче, Ина е още по-дребничка - 70см. Ама на кой да се метне, майка и е 153см.  Mr. Green

Честит рожден ден на Нестор, Емма и Ивайло! Да растат здрави и щастливи  Hug

# 160
 newsm59 nbirthday на Ивайо, Емма, Петър и Нестор Hug

Сами, ти така ли си изми ръцете пред ТМ " Койчева е виновна".
Мери тя 2 чифта бански и ме гледа с един влажно- жаден поглед ( уж да и кажа кой е  по- добре ). Те и' стоят супер и аз  казвам "вземи и двата чифта". Дори не бях произнесла последната сричка и тя вече беше включила турбото към касата. Едва се нави милата  hahaha

Спи ми се вече , Борко се будеше снощи постоянно и плачеше. По едно време си игра, ръчка се и си бърбореше ooooh! луда нощ, дано днес да е спокойно положението Praynig
Лека вечер  Hug

Последна редакция: пн, 19 авг 2013, 22:11 от s.koycheva

# 161
Здравейте, скъпа ми банда,  Heart Eyes

Не съм ви забравила, но не съм ви е чела  Embarassed Просто времето вБГ винги минава бързо, ангажиментите са много и ви поизпуснах. Искам от все сърце да честитя на всички рожденици и именици, които съм пропуснала в честитките за дадената дата, да ви пожелая на всички много здраве и само щастие и късмет  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Сега докато си свикна пак с моята клавиатура, пак ще пиша бавно и мъчително  hahaha

Камелия вика непрекъснато дядо си, горката, скъсва ми се сърцето и за нея, и за него, гадни разстояния  Sad

Всичко с документите за нея е ок, разбира се, с връзки, много уиски и белгийски шоколади  Tired но така е, няма как, важното е, че всичко е ок  Simple Smile За последно ме ядосаха само Мтел, които не ме бяха уведомили, че ако сключа договор за един месец и после пак се върна на Прима, парите в Прима, които съм си вкарала преди това, ще ми ги приберат. А трябващше да сключа договор, защото намят микро карти Прима за ай фон, само за договор  Crazy Супер тъпо и некоректно. Не ми е за парите (макар че и заради това - откъде накъде  Crossing Arms) и им писах гнево, но възпитано оплакване, поне да си го кажа. Засега не са ми отговорили  Mr. Green

Вече сме си тук, така че ще ви следя и ще се включвам по-редовно  Hug

Благодаря на всички ви за милите пожелания за РД  Hug

А, да покажа и тортата, никакви оплаквания от Нина Ог, всичко беше перфектно и точно! Аз все още не съм си видяла или получила нито една снимка от фотографа, като има, ще ви пусна  Simple Smile

# 162
  • софия
 newsm59 и от нас на Несторче, Емма и Петър! Да са живи, здрави и много щастливи, да радват мама и тати!

Благодаря ви за пожеланията момичета!

Борко и Вики да се оправят бързо.

Гунди и аз не вярвам да се разболее от зъб. Да наистина пада имунитета и са податливи на вируси. Бяхме 2 дни с Т и абсолютно нищо друго. Вече 2 дни е без Т, само няма апетит. Предния ден слагахме Синфлорикса, не съм сигурна дали не беше от това.

Joy Joy hahaha

Гърне и ние не сме купили. Като знам, че батко му на 1г си го слагаше на главата смятам да поизчакам малко.
Бибата също не сме махнали. Май ми е по - удобно така.

Последна редакция: пн, 19 авг 2013, 22:33 от rosij

# 163
Добър вечер и от мен Simple Smile
Честито на празнуващите днес  Hug
Блонди,радвам се,че се разписа и се върна у дома,че да си по-редовна  Hug Липсваше ми тук  Hug Hug Hug
Койчева,много трудно ти е било да убедиш Самимами  hahaha hahaha hahaha

Болничките да оздравяват  Hug
Аз нямам настроение да пиша....уж малките проблеми с кръста и гърба се оказват много сериозни и преминах на лечение с медикаменти....
Отивам да глътна хапчета и да полегна.....

# 164
Хоп и аз тук  Hug Следя ви, но не много редовно, че вече умората се натрупва и понякога вечер дори нямам сили да седна комп Rolling Eyes ще ми се да легна и да заспя с дни Crazy

Честито на всички, които съм пропуснала, на малките бебешоци и на техните родители Grinning само здраве ви желая, защото то дори и с пари не се купува Crazy

Ивайлитка е супер енергична, любопитна и не сяда за секунда Rolling Eyes нямам идея какво ще я правя в Бургас в апартамента Rolling Eyes трябва все по улиците да тичаме с нея Crazy тя още не е проходила и все ме развява наляво и надясно Tired

Оххх, Сами с твойто тяло 5 бански ще си купя Crazy
Рошкеей, водя мадъра всяка седмица на един специалист точно като твоя проблем има.Що не пробваш, ами се тъпчеш с медикаменти Rolling EyesТака проблема няма да се реши, а само що го отложиш Grinning

Оставям ви, че утре пак с начале трябва Rolling Eyes

Аз работя, а вие по почивки ходите Grinning, да споделя, че и на мен ако не ми мине котка път мога да развея коси из Гърция, ама чааак септември Grinning

Общи условия

Активация на акаунт