Измина първата година, палува августовската дружина

• 29 645
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Привет,привет  Hug

Пряко включване от лазарета....да не би да случайно да отвикна как се гледат болни деца  #Cussing out И честно ви казвам иде ми да си тегля едно сепуко и да се приключва.То бива,то може ама чак толкоз не може ..... вече ме друса нервата ,в което има и нещо градивно.Ставам като тасманийския дявол и изчиствам цялата къща като включа на трета бясна! Леля ви Зехра да ме прощава,но като гледам как ми скача КПД-то като съм нервна ще й отнема бизнеса с почистването  Laughing
Тогава мъжете ви могат да цапат колкото им душа сака  bowuu
Елси,не ставаш ли малко нагла с второ море в графика  Crazy Човека на едно ви заведе.Моя ходи сам ...живот ли бе!?  Laughing

Днес покрай болните свършихме и малко полезни дела- теглилките показаха 10,700,а метъра 76см. Утре отиваме да му изсмучат кръвчицата. Ходих и до работата да се моля за отпуск и да си подавам документациите.....и на Явор много ли му дойде,какво ли....като се отприщи да повръща,та не спря.Кака му буха ,той й приглася и се дави.......а на мен тайничко и не съвсем ми се прииска да се върна на работа и дори бях готова да работя и събота и неделя. Embarassed

Мили момичета,от все сърце честитя всички рождени дни които пропуснах  Hug Желая здраве на вас и мъниците!

Признавам че телеграфно прочетох само последната страница,но просто нямам сили и ще наваксвам когато настанат по-добри времена  Embarassed

# 166
 Здравейте и от нас. При нас нищо ново, излизаме по разходки, майка е е тук още 2-3 дни и после мисля аз да ида в Хасково или да пратя Петьо за някой друг ден да му се порадват още малко. Общуването му с баба му се отразява просто страхотно, взе да гоивори много много, повтаря, ходи, общо взето друго е като се занимават повече хора с детето не по цял ден сама аз. Майка играе с него, има търпение, а аз не толкова, при мен си играеше самичък, нямаше чак такова внимание и тн и тн. Хубаво е с децата да се занимават повече хора в това се убедих, хубаво е да ги даваме и на бабите хем за нас малко отдих, хем за тях разнообразие и по-голяма веселба. Бабите са по-старателни от майката, забавляват повече детето, може да е за малко през седмицата, но е хубаво детенце да се среща и да свиква и с други хора. Аз преди бях много против помощ от баби, против да се занимават и други с него, но като виждам какво разнообразие е за детето и колко му харесва и как аз отдъхвам съм с двете ръце за, за , за..
 Все повече навън, когато сме се убеждавам, че има много лоши и нагли деца, нахални и груби и родителите дори не се впечатляват. Петьо е толкова добър, всичко дава, всичко му взимат навън, дори някой път го по удрят, някои деца като минават, незнам какво да го правя, много в кротък и добрричък, душичка е навънка сред децата. Вярно те са малко по големи от нас някъде на по 1.4години и 1.6 години, незнам още не се е отракал или ще бъде такъв добряк просто. Играе си с нещо и изобщо не се интересува, заиграва се самичък, занимава си се. Вашите деца как са, посягат ли на други деца, дават ли си играчките?
 Честито на всииички рождненници, които съм пропуснала и на днешните. На всички дечица пожелавам здраве и пак здраве, защото то е най-важно. newsm59

# 167
Каня се да лягам аз, ама като една многознайка да се включа Grinning

Не съм съгласна, Миланова, че бабите са по-старателни от майките Peace зависи си от майката и от бабата.Детето си иска внимание, Ивайла например не се заиграва сама и трябва да съм до нея постоянно за да я занимавам Rolling Eyes Не я оставям без надзор ако сме навън, защото или на нея ще й посегнат, а пък аз я браня като орлица / еми писна ми от майки дето си гледат кефа на някоя пейка, а децата им хвърлени някъде без да ги погледнат Rolling Eyes/ или пък тя може да одраска някой като му се радва или ако нещо се вълнува. И майка ми и другата баба са внимателни, ама да кажа че аз съм, пък те не, или обратното, не мога Grinning

Муки, абе как тъй сам ще ходи на море твоя мъж Rolling Eyes що не ви взима с него Rolling Eyes или от работата ги пращат Grinning И след мисия не ви ли пращат на почивка някъде? Имам позната, нейния ММ ходи на мисии с Дръзки и после ходят на почивки със семейството си, мисля че ползват преференциални цени от министерството Rolling Eyes ама може пак да не съм разбрала Rolling Eyes

Блондс добре си си пристигнала Hug

# 168
Аз пак да благодаря за пожеланията и тук, и във ФБ, и нека ви се връщат с пълна сила!  Hug
Честит рожден ден и на днешната групичка, която също никак не е малка - Криско, Валерко, Маги, Моника, Ади, Теодора и Александър! Бъдете живи и здрави, много щастливи и обичани, мили дечица!  nbirthday
Честит рожден ден и на Слънчо! Да си жива, здрава и винаги с тази прекрасна усмивка на лицето!  newsm67
Кашпи, ти вече се върна на работа ли? Браво, как няма да си уморена!  Hug
Рош, недей така, не знам какво ти е, но дано да не е толкова сериозно, колкото казваш!  Praynig
Миланова, само така ти се струва! Peace Моето чудо много се радва на всички деца - бебета и по-големи, но си е играл единствено с братовчед си, който е почти на 6 г. За агресия въобще не може да става и дума, много е внимателен, всичко пипа и разглежда с едно пръстче.  Peace
Муки, ама ти сега си си пуснала отпуските и след тях ще се връщаш на работа ли?  newsm78
Блонди, мноооого яка торта, бравос!  Peace

Ууууу, тъкмо щях да ви се карам, че темата опустя съвсем, но вие пък живнахте ...  Whistling

# 169
Васеее, не съм се върнала на работа, нали е сезон и бачкаме всички дружно  Wink

# 170
Добро утро, банда,  Hug

Бързам да честита рождените дни на Теодора, Маги, Александър, Валерко, Криско, Моника и Адриана  Hug Да са здрави, весели и игриви и да носят радост на родителите си. Хубав празник днес, момичета   bouquet

Миланова, има и по-старателни баби, да, но има и невероятни безхаберни мърли, така че, както всичко - нищо не е общовалидно  Grinning Камелия е още много малка и не ходи, така че тия проблеми по детските площадки изобщо ги нямаме засега  Simple Smile

Аз съм натоварена от Криско с бойната задача за торта Батман и сега с кафето си блъскам главата със снимки и рецепти, с които бих могла прилично да се справя  Crazy

# 171
  • Добрич
Добро утро от една недоспала мама и мрънкащото и бебе. Като никой път, Матей се нахили в 7:20. Снощи цяла нощ му хърка носа, сополяса от нищото това дете. Вече почвам да си мисля, че е от зъбите, че започна да вади кътниците. Вчера доктора каза, че се е показал един горе, отдолу пък венеца е като топче и го чакаме и него да пукне. Освен това извади и едно зъбче долу и въобще голямо озъбване пада.  ooooh!

Блонди, добре дошла отново при нас Simple Smile На Камелия изби ли и кътника, дето беше син венеца?

Честит рожден ден на Слънчо и на многобройната групичка бебенца, които празнуват днес! Да са здрави и весели!   Hug

Муки, и вие ли сте болни.  Tired Мразя го това лято скапаното.  #2gunfire

Моите деца тия дни се държат вече като братчета помежду си. До преди  месец Камен не го забелязваше Матей почти, освен когато не искаше да му вземе някоя играчка. Онзи ден ги гледам, седнали на пода с ай пада и Камен пуска на бебето Гъми беър, а ония малкия го гледа с такава възхита и чак крещя от радост. Преди малко пък Камен взел купата с грозде на пода и си яде и по едно време ме поглежда въпросително дали да даде на Матей и почна да му дава от най-малките грозденца.  Heart Eyes При това го изчаква да го глътне преди да му даде ново. Освен това, ако тръгна да приспивам само големия, а бебето е с ММ например, Камен не иска да си ляга без Матей, постоянно пита за него и настоява да го вземем и него да спи.  Laughing Батито то.  Heart Eyes

# 172
Кашпичка, уж на учение бяха в Балчик,ама като гледам май се е провеждало ежедневно на плажа и са учили айнцу-цвайцу-дрън.....може и да са преподавали  Laughing
След мисия отпускат карти,да. Миналата година трябваше да сме на Пампорово в началото на септември,безплатно е.Но се отказахме заради Явор- беше на две седмици тогава и не посмяхме и то пък точно тогава аз вдигнах 40 градуса температура и лежах една седмица.
Има и други карти,които се заплащат,но каквото стигне до редниците се разграбва светкавично и няма за всички.

Васе,не. Пуснах си молба за отпуск до навършване на две години на детето  Peace

Марли, ми болни са...Явор покашля още от началото на месеца,кака му се дере здраво и пак прави спазми по нощите Sad Нашите да не се наговарят да боледуват заедно  Laughing

# 173
Марли, още не е  Crazy И от другата страна един и той е на път, ама само я стряскат нощем, но не са се показали  Rolling Eyes Гуш за Камен  Hug

Васето, я как раздвижихме темата  Mr. Green

Нещо щях да ви питам, но още не мога да си събера мислите и да се адаптирам пак тук. И умирам от студ  hahaha

# 174
  • софия
   newsm59 на днешните рожденници Теодора, Магдалена, Александър, Валери, Кристиян, Моника, Адриана. Да са весели, игриви и много щастливи!

# 175
  • Обетованата земя
Привет и от мен!
Чакам бебона да се наспи и да излизаме. Това дете спи вкъщи като невидяло сън. Снощи легна в 9 и още спи. Предния ден спа от 22.30 до 12 на обяд. После от 15.30 до 17.30 и легна снощи в 21. Явно на село се е изморила, там ставаха в 7, но пък спеше по три пъти на ден после.  Crazy
Миланова, наистина се развиват децата когато се срещат с повече хора, но и аз не мисля, че бабите по-добре ги гледат, мама си е мама. Wink Колкото и да са добри и старателни бабите, децата имат по-голям респект от родителите и малко или много се разглезват при бабите. Пак зависи и от хората наистина.
Блонди, много хубава торта, сигурна съм че и с Батман ще се справиш.  Peace
Марли, много е хубаво така като се разбират малките, нали? Simple Smile Една приятелка с деца колкото моите наскоро ми каза, че не си били играели и аз много се учудих, защото моите си играят от много, много отдавна. Друг е въпросът, че има моменти, в които се карат и разревават, но такива игри си измислят, че много им се радвам. Една от най-честите е да се гонят из апартамента и да се хилят и пищят. Иво също я храни понякога, но винаги ме пита това може ли да дам на Теа, защото знае, че тя не всичко яде. И тя му зяпа като гардже.  Heart Eyes Или пък в момент на разнежване й взима ръчичката или крачето и й се радва, целува ги и казва че е много фатка (сладка) и има ноно фатки бебешки краченца  Mr. Green Тя го гледа с недоверие, защото понякога изяжда някое бутане или грубо мачкане от бати и се чуди сега нежен ли ще е или по мечешки ще й се радва.  Laughing
А, Елси и при нас ревността е двустранна, Иво много ревнува, понякога тя като се засили към мен да идва, той знае че иска да я гушкам, изпреварва я и ми се мята него да го гушкам, тя ревва и настава лудница. Иди обяснявай, че ги обичаш по равно.  Rolling Eyes Но докато той е съгласен да ги гушкам едновременно, тя изобщо не е .  Mr. Green Та такива работи при нас.

Хубав и прохладен ден!  Hug

# 176
Диди, мисля, че вторите деца винаги са по-напористи и борбени за любовта на мама, нормално е. Но е важно да им се покаже, че не са с предимство, нито са обичани повече и щат не щат трябва да знаят, че мама не е само тяхна  Simple Smile Затова и казват принципно, че е добре децата да са 3, а не две. Гунди, действай  Mr. Green

Да похваля Мтел, тази сутрин, вследствие на оплакването, са ми възстановили парите в картата, браво на тях  Simple Smile

# 177
Кашпи, Муки, направо съм ви застреляла с умни въпроси, а?!  hahaha
Дидиии, големи са ти сладурковци Иво и Теа. Никак не е скучно у вас!  Hug
А, Блонди, да - пораздвижиха се нещата!  Peace

Да си отчета дангалачето - 10,700 кг. и 82 см. (за два месеца е качил 300 гр. и 2 см.). Готови сме за волейболния отбор, Сами, Попиhahaha Оообаче фонтанелата му не била затворена още, трябвало било да е проходил вече, да сме го били стимулирали с играчки, да сме го учили на разни неща като да цъка и угася лампата, да взема определени играчки ... Изписа му от тези капсулки "Рибчо" с Омега 3 и вит. Д за подсилване на костите. Каквоо другооо - а, биха му Синфлорикса и му взеха кръв, поплака си малко, утре ще занесем урината и така. Луда работа - да знаете, че до годинката всички трябва да са проходили вече!  ooooh!

# 178
[ Луда работа - да знаете, че до годинката всички трябва да са проходили вече!  ooooh!

Постоянно ми го повтарят това, викам си тези хора добре ли са  Shocked  Sick  Sick И като ме питат-ходите ли и аз отговоря отрицателно ме поглеждат едно съжалително и казват, нищо, нищо, ще проходи  #2gunfire
Теодора, Магдалена, Александър, Валери, Кристиян, Моника и Адриана  newsm59

Я да кажа на мамите, които казват, че децата им са още кротки по площадките и си дават играчките и пр. Явор бече същия, всичко му вземаха, всичко сам си даваше. От около месец обаче е точно обратното. Мисля, че обратът се получи, когато един 2 годишен бандит му издърпа рязко играчката от ръката и го посипа с пясък. Тогава за първи път видях страх в очите му  Cry Още следобед сякаш се отрака и вече не си даваше играчките, а започна да взема и на ред.  Whistling

# 179
Лелеее днес само сладурчета рожденици и те като майките си де- ха да са живи и здрави всички, няма да изреждам да не сгафя и да пропусна някой. Hug  bouquet Heart Eyes newsm51 newsm59

Общи условия

Активация на акаунт