Измина първата година, палува августовската дружина

• 29 646
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Честито и на днешните рожденици Hug
Ние пък още не носим играчки по площадката, освен една буталка. Днес за първи път ме държеше с една ръка, а с другата търкаляше буталката Laughing Иначе обожава камиончета, колички, кракомобили, разглежда ги с голямо внимание.

# 181
Добър ден  Hug Викам да се разпиша, докато не сте ни забравили  Tired Нямам време даже да ви чета, добре, че не сте писали много  Whistling
Малката е като пиявица, като се хване за крака ми и се залепва, ако реша да мръдна, тя не се пуска и си представете гледката  #Crazy Сили не ми останаха вече, ММ работи от 6 до 20:00ч. смятайте колко му я оставям да я пази! Нервата ме пере яко, прилепчиво дете+ ПМС= чудна комбинация. Гундито е написала как се нерви, все едно мен си прочетох  Tired Толкова се опитвам да броя до 10, да дишам дълбоко, да гледам цветята  Crazy ми не става... Като кресна, после съжалям, ама кел файда  ooooh!
Когато тя легне, лягам и аз, че иначе батерията пада  Laughing Вчера така се кефеше как скачам на въже, после като седна, взима въжето и ми го носи  Laughing Та, от много скачане се сецнах  Embarassed
Марли, Диди, как хубаво сте описали малчовците  Heart Eyes да му се прииска на човек още едно  Mr. Green Ама, си давам сметка, че ако сега се обебя пак и ще съм си подписала билета за лудницата  Sick Домакинската работа + готвенето също са си на моите плещи. ОФФФ, направо съжалявам, че се включих, само мърморя  Mr. Green
Болните дечица да оздравяват!  Hug Hug Hug
Какви високи дечица имате, ние сме най- нисички сигурно  Confused едва 71см., но пък за сметка на това дундести - 10кг  Mr. Green

Чакайте да честитя рождените дни на всички пропуснати рожденици, малки и големи   bouquet  bouquet  bouquet От сърце ви желая всичко най- хубаво   bouquet
Честити ходещи краченца на Пандата и Емма Heart Eyes Да тичат напред и да не се спъват никога  Hug
За бабите да кажа- зависи от самите баби, доколко гледат децата, моите за щастие се занимават много с внучетата и съм сигурна, че и с малката ще се справят добре. Но съм виждала баби, които само Глистопадите по ТВ следят и сакън да не изпуснат нещо, само шиткат на децата да мълчат! Ми, не мерси! Ще си го гледам детето само. Смея да твърдя, че се справям доста добре за сега  Blush пея й, чета й книжки, играем си! Даже педи ни похвали, колко сме напред в развитието си  Blush В тая връзка Васе, ние също сме си с незатворена фонтанела, педи каза, че няма повод за притеснение, попитах го за Вит. Д, той каза, че няма нужда, защото е родена август, ако беше от октомври нататък, тогава щеше да изпише!  Peace
Тефи, хич да не ти пука, кой какво казва, но такива изказвания как дразнят! Няма да ви казвам как ми нарекоха детето и то от човек, от който не очаквах  Cry
Аз ще отида да опъна кълка, че съм гроги, сутринта 2 часа носех малката със слинга, по едно време ми се ходеше до вц, ама нямаше къде, трябваше да стискам до нас и сега имам зверски коремобол  Sick
п.с. Един въпрос, към мамите, които дават АМ, колко време може да издържи една кутия отворена, защото малката не пие често, вечер по 100мл. и то не всяка?

# 182
Здравейте!
Честит рожден ден на всички пораснали августинчета! Пожелавам ви много здраве и късмет!
Пейпърче, добре е Китото, моя фъстък на 11м. беше 70см.
Миланова, нашите са малки все още да си показват магариите. Ще видиш след 3-4м. какви хитряги стават-  някои се бият, тръшкат, взимат чужди, но не си дават техните играчките. Въобще, циркът сега започва hahaha
Ние сме добре, Джулия по цял ден мята крачоли, е все още с малко помощ, но според мен скоро ще проходи. Днес я записах на ДК и в четвъртък ще видим дали й харесва, предполагам, че ще яде, добро ми е прасенцето Heart Eyes
Момичета, вие като записахте ДК с първа група ли започнахте?   
В последно време съм много щастлива и доволна, че имам две деца Heart Eyes
Наистина, толкова е хубаво да ги гледам /особено каката/ как се грижи, играе и най вече как говори на сестра си. И да ви кажа, все по често се замислям за още едно дете, знам си, че това няма да стане, но самата идея да имам още една дъщеря многооо ми харесва Grinning
Голяма съм патица, днес тръгнах по задачи и основната беше да поръчам торта. Всичко беше свършено, само забравих тортата ooooh!

# 183
  • Обетованата земя
Наистина са ви много високи децата. Матеа е 72,5 см.
Блонди, ами като дойде третото, сигурно ще се държи като второто на неговата възраст и то ще е най-разглезеничкото.  Laughing Иначе и аз искам три, ама нерви нямам, а и за ваксините ме е страх. Трябва да се възползвам някой ден от предложението на Иво, като кажа че нямам нерви и все предлага да ми дадял или да съм си купила от нанаина (магазина )  Mr. Green.
Гунди, браво че още те държи идеята за трето.  smile3501 Аз днес на майтап казах на мъжа ми че мисля за трето и той така се стресна и веднага ме пита кога трябва да ми дойде.  hahaha
Васе, наистина сте за баскетболния отбор, голямо момченце си имаш.  Hug
Тарантулка, напълно те разбирам с нервата при приллепчиво дете и ПМС... не е лесно  Mr. Green
Тефита, една братовчедка на баба ми на село направи коментар, че била закъсняла малката с прохождането и ме вбеси, все си казвам да не се връзвам, помни ли тя кога е гледала дете изобщо... Или пък защо Ивайло ревял като бебе, ами викам може би защото си е едно голямо бебе.
Имам и още някоя друга историйка с бабите и дядовците, докато бяхме  на село, ама не ми се разказва, че да не се ядосвам пак.  Whistling Crazy Едното беше от майка ми, по повод че децата търсят най-много мен, че съм била обсебила децата, при което вуйчо ми се обади, че неговите внучета само баба и дядо ги били гледали, страничните хора не ги били виждали с родителите си даже, а само с баба и дядо, първите седем били много важни. Аз му отговорих, че и аз смятам че първите седем са най-важни и точно поради тази причина не смятам че е редно да се прекарват изцяло с баба и дядо. Ядосвах се и за други дреболии, на които по принцип не бих обърнала внимание, но явно в момента изнервеността ми е в повече и се връзвам на всичко и си го слагам.

И ние още не ходим и нямам наблюдения как ще е малката с децата по площадките, засега сякаш е добронамерено настроена, но те така се променят и са на толкова много периоди, че не може да се каже. Обикновено ако Иво й вземе играчка ревва веднага да ми се оплаква, обаче той е хитър и й носи друга играчка да я залъже и тя се кротва. Иначе се е случвало да му посяга, но това е защото вижда че и той посяга.  ooooh!

Багажът е стегнат, децата приспани и аз наредена пак в темичката.  Mr. Green

# 184
  • Варна
Уффф, Борислав пак си разби устата! Е кажете ми, вашите деца как успяват да не се пребият, а той го прави вече за втори път в рамките на 3 седмици! Честно, писна ми! Не стига, че сополив, от тази нощ и подкашля, ами и пак разбит, има рана от вътрешната страна на устната, но не видях дали пак е скъсал юздичката, раната е точно до нея, но като че ли не е засегната. И е по-малко подут. Знам, че е бял кахър, но вече наистина се чудя как ще го опазвам това дете, след като проходи. Щом отсега не мога да го овардя.

# 185
Месечинке, не се чувствай отговорна, ти не си виновна  Hug Има такива деца, не можеш да го опазиш от всичко. Не е казано, че сега като пада, това ще се запази и занапред  Simple Smile

Диди, така е, но съревнованието далеч не е така силно при 3 (и повече) деца, както е при две  Simple Smile

Васето, и на Камелия фонтанелата не е затворена. Ние сме на 27-ми на консултация, че не сме били от 3 месеца, че и повече  Mr. Green нямам идея нито колко тежи, нито дали ще се включи в баскетболния ви отбор  Joy едва ли  Grinning

Тарантулке, обикновено 4 седмици е срока, като може да добавиш още една-две от теб, но не повече. Значи за месец и половина гледай да я приключите, ако не - хвърляй  Hug

# 186
Ина започна да наддава като новородено  Shocked Чак се плаша, предния месец качи 500гр., този 600гр. Не знам да се притеснявам ли. Иначе не е много на кила, 8,760, явно си наваксва  newsm78

Месечинке, понякога е така, не можеш да ги опазиш. Ина колко пъти се удря точно когато съм до нея.

И нашата фонтанела не е затворена, 3 на 3 днес каза док, каквото и да значи това  Mr. Green

Тарантулке, и аз като Блонди добавям 1-2 седмици отгоре за срока на млякото  Peace И не само, и на пюрета, каши...

Имах още да пиша, но ставам, че се почна с белите  Crazy

# 187
Месечке, Борко как пада ? има деца дето повече падат и не умеят да се пазят. Съседчето е на 1 и половина, много пада и винаги е в рани. Джулия в момента е много предпазлива /пу-пу/, обикаля си и в момента в който иска да седне, хваща се за нещо и лекоо пуска дупето надолу докато седне. После за да се вдигне пак се хваща някъде.  

# 188
  • Варна
Ами докато пълзи, просто се пързулва някоя ръка или крак и забива муцуна в земята Tired Всеки път така, онзи ден пак се забучи в земята и си прехапа леко устничката, днес обаче си направи голяма рана. Но и аз съм виновна, защото му обух чорапи, нали уж има леко сополи и кашлица, да не му изстинат краката на теракота. Само че чорапите нали се пързалят повече, обух ги, пуснах го на земята и докато допълзи до другия край на стаята се заби! Трябва да му търся някакви домашни обувки с гумени подметки, дето не се хлъзгат.
Дафи,
наваксва си явно Hug

# 189
  • софия
Месечинка някои деца наистина падат повече, други са по - внимателни. Ивчето освен от леглото и дивана не е падал. Пуска се много внимателно назад като не иска да е повече прав, като пълзи също не се е подхлъзвал.

И ние май сме за волейболния отбор -  82см и 9, 400 кг. Фонтанелата ни също не е затворена. Педи каза, че септември ще прецени дали да даваме пак Вигантол.
За прохождането каза, че според нея до месец ще проходи. Преди и аз си мислех, че децата на 1г трябва да са проходили  Embarassed. Сега се дразня на въпросите ходи ли и погледите след отрицателния отговор.

# 190
Охх, пак заспа  Tired дано да е за по-дълго този път  Praynig
Сложих един боб да се вари, после ще я захраня с него  Mr. Green очаква се звучна нощ  Mr. Green
Дафи, Блонди, мерси за отговорите  Hug Тя, малката, суче много сутрин, след 04:00ч. поне по 2 пъти ми е минала ц*ците  Mr. Green, но после с 300 зора, пък и то и кърмата намалява, като няма често сукане. Вечер цедя каквото мога, после дохранвам, но тя много не харесва АМ, та надали ще я изхарчим и за 5 седмици  Tired Ще видим!
Дафи, тъкмо щях да питам какво става с теб  Hug Браво на Ина, явно не иска да губи форма  Hug
Месечинке, не знам какво да ти кажа, при нас има дни, където постоянно някъде й дрънчи главата, има дни, които минават и много спокойно, знам ли какво да те посъветвам  Tired Иначе аз й купих едни чорапки от ДМ, отдолу със силиконова подметка, няма хлъзгане с тях, но тя ги събува! Явно свикна в жегите като тарзанче гола-боса и сега като я облека и реве  Whistling
Диди, викаш от една порода сме  Laughing Явно всички сме в джаза, но се надявам скоро да минава този кърлежов период, че вече се чувствам като изцеден лимон!
Майка ми се сърди, че не й се обаждам, ама как да седна на компа, като само като ме види и наддава вой!  Sick ooooh!

Днес ме е хванало форумното разтройство  Laughing

# 191
  • София
Включвам се да поздравя днешните рожденици в това число и моята мома: Теодора, Маги,
Александър, Валери, Кристиян и Моника. ЧРД и на останалите вече пораснали дечица. Да са ни живи и здрави, весели, игриви и по малко пакостливи.

Благодаря на всички за поздравите за моята пораснала беборана.

# 192
  • гр.Велики Преслав
на нашия кандидат зет Валери! Пожелавам му по-малко падания докато играе и винаги от радост да сияе! Мила Белверде дано имаш много поводи за гордост от постиженията на сина си! Весел празник!

и на всички рожденици, които пропуснах да поздравя на деня им! Да са здрави, весели, щастливи!  bouquet

Ние се върнахме от почивка. Много съм доволна от Ели, забавлява се на плажа, добре си хапва и после дълго спи. И докато мъжете ми са по басейни, аз пълноценно отмарях с хубава книга и без интернет.

Поздрави на всички! Вече ще се включвам по-редовно  Laughing

# 193
  • До морето
Здравейте, ние вече сме на морето  Laughing Страхотно е тука, взех да си мечтая да купуваме вилата  Laughing В един затворен комплекс сме с десетина вилички, приказно направено, все едно си на улицата на Отчаяни съпруги  Laughing

newsm59 nbirthday newsm59

А моето човече днес има Имен ден  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! И на него само здраве и щастливо детство му пожелавам, другото с баща му ще му го набавим  Mr. Green

# 194
Забравих да питам родилите със секцио... Как се обезкосмявате? Някой пробвал ли е с кола маска? Писна ми вече от тази самобръсначка, обаче за кола маска не мога и да си помисля. Около операцията ми е много чувствително, дори като се къпя още внимавам там, например ако съм гушнала Ина силно до мен и тя рязко започне да шава така, че да ми се разпъне корема и ме боли  Confused Вече се чудя дали е нормално, до кога ще е така...

Самиии, как ти завиждам в момента  Heart Eyes Да си изкарате много хубаво Simple Smile
Тарантулке, и Ина не харесваше АМ в началото, но сега ела да я видиш  Mr. Green
Май пропуснах да ви кажа, че ние приключихме с кърменето. Ина направи поредната стачка и 3 дни преди годинката ни беше последното кърмене Sad Тя въобще не търси, но на мен някак си ми липсва.

Общи условия

Активация на акаунт