Измина първата година, палува августовската дружина

• 29 650
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Дафи, браво за кърменето, супер си е 1 година  Hug какво АМ даваш  Hug
Аз пък трябва да ходя на гинеколог, вече 3-ти цикъл подред ме боли минката, точно както след раждането  Sick Sick
Бременните, как се чувствате, Галка, Миланова  Hug така искам да дам живот отново  Heart Eyes много е готино да раждаш, не знам що, ама въпреки всичко си искам пак нормално, без упойка  Heart Eyes Heart Eyes
Болните да се оправят  Crazy
Отчет - на една годинка сме точно 10 кг. като по книга  Mr. Green и 77 см. Набоцкаха го милия така се разрева  #2gunfire
Месечинке, ще се научи Борко, не си виновна  Hug
Блонди, жестока е тортата. Аз си поръчах от Нина бисквитки - панда за прощъпулника на Анди, дано да станат готини  Heart Eyes мойта кума ще ми ги носи от София, въобщее  Crazy Crazy

# 196
 newsm59 newsm38 baloni happy bd на Валери, Криско,Теодора, Магдалена, Алекса,  Моника и  Адриана  Hug
Тарантулке, Борко започна да пие АМ, но само при първото пробуждане през нощта, после  иска само ци*а Mr. Green. Пробвай докато е сънена.
Месечинке, предполагам с времето Бобо ще стане по-предпазлив Hug
Бюти,Тайра, честито ви прохождане Hug
Захариева, браво, че сте имали хубава почивка Party

Фонтанелата на Борис е затворена вече и лекарката ми каза, че мога да спирам вит.Д . Този период с вкопчването хем е труден, хем  вътрешно се радвам Twisted Evil

Последна редакция: вт, 20 авг 2013, 21:36 от s.koycheva

# 197
Дафи, аз до скоро си ходех на кола.Просто сега разстоянието ме спъва и минах на тример и само подкъсявам, за да мога при първа възможност пак да си ходя на кола.
А за първи път отидох няма и месец след раждането и не съм имала проблем,нито болка.....нищо по-различно от преди...ама и козметичката ми е една златна  Heart Eyes

# 198
Ей,много се радвам,че се пораздвижи темичката ни,вече си мислех,че ще станем като останалите отчетни,дето по три месеца изписват една тема.
Честито на днешните пораснали дечица-Алекса,Моника,Адриана,Магдалена,Теодора[/color],Валери и Криско newsm59.Специално Ч.Р.Д. на патерица на сладкия Несторзиньо,който пропуснах вчера.Да са ви живи и здрави прекрасните дечица,да растат весели,щастливи и безгрижни newsm51
Блонди,добре завърнала се,липсваше тук Hug
Месечинке,съжалявам,че пак сте имали премеждие,дано е добре вече Борко.За пантофките е добра идея,аз наскоро взех от Джъмбо някакви платнени,ама подметката е дишаща и не се пързалят.
Дафи,браво за грамчетата на Ина.И Велито тоя месец качи 500 гр,педи каза,че в тоя период имали скок в растежа и било нормално.В подписа ти прочетох,че имате годишнина днес-честито,дълги години да живеете в любов и разбирателство  bouquet!

Аз да ви кажа как се смях днес-разхождаме се по плажната алея,аз бутам празната количка,ММ държи Велито за ръце да върви.Изведнъж пред нас една редица с колчета(от тия,дето ги слагат,за да не влизат коли).Като рипна това дете,като се зарадва,гушна едно колче,смее се и му приказва.Всички опити да я откопчим от колчето се провалиха-пищи,сякаш я колим и се стиска за колчето Laughing.Та поседяхме десетина минути с гушнатото колче,направихме шоу на минаващите Laughing
Иначе днес направихме сефтето на гърнето принудително-два дни се мъчих с колекторите да й взема урина за изследванията и не стана.Днес клеча половин час на гърнето и накрая свърши работата,ама определено не й е дошло времето още,не може да осъзнае за какво служи.
Лека нощ от мен!

# 199
Включвам се телеграфно, че съм гроги Tired

Блонди, до сега колкото пъти съм пускала жалби в МТЕЛ с искане да ми върнат пари неправомерно /според мен/взети винаги са уважавали жалбата ми.Така че бях сигурна че ще ти върнат парите Grinning

# 200
Честит рожден ден на Ади и Максимката! Да са живи, здрави, много щастливи и обичани!  nbirthday
Честит имен ден на Сами и годишнина на Дафи!   bouquet
Ивка, много благодаря! Умрях от смях с колчето на Вели!  Joy
Месечинка, може би така се получава, защото много бърза ...  newsm78 Ще стане по-внимателен!  Peace
Тефи, нали, един вид неходенето е диагноза ...  ooooh!
Дафи, супер е една година, браво!  Hug
Роси, Бюти, и вашите мерки са супер!  Peace

Утре сутринта планирам да събудя чудото към 7 и да го мъча да се изпишка, че да може баща му да занесе матрияла в болницата преди работа ... Ама събуждането ще ми е много по-трудно отколкото другото май ...  hahaha

# 201
  • София
денят още не е свършил така че имам време да поздравя днешната банда рожденници - Теодора, Маги, Александър, Валерко, Криско, Моника и Адриана

Пожелавам им да растат здрави, щастливи, обичани и много добрички  newsm59

Ивка, неминуемо ще стане и това, няма как, като се върнат повечето мами на работа и съвсем не остава време. В предната ми отчетна темата точно така е зациклила...ама то ние най-активните се прехвърлихме на скайп и си пишем ежедневно. Вече далече не само за деца  Mr. Green

Месечинка, и Бранко така се е подхлъзвал, като много бърза. Ама пу пу уста не е разбивал. Дано бързо му мине на Борко и повече да не му се случва

Бюти как така те боли Минката при цикъл?! не корема, ами минката  newsm78

Миланова, засега Брани си дава играчките, или ако му я вземат бързо може да се захласне по нещо друго. Нооо както казва Кашпи, то цирка предстои.... Пламена все още е на моменти, понякога си дава играчките, понякога се сърди като някакво бебе  ooooh!

И на мен ми се гушка малко бебче  Heart Eyes ама може и на приятелка да гушкам, не е задължително да е мое. Въпреки че тайно в душата ми се иска, ама не ми стиска.  hahaha

# 202
Ивке, хаха, направо си я представих малката лигличка сладка  Heart Eyes Heart Eyes
Елвирка, то кръста и корема си ме болят, че и глава даже  Joy ми така, минката ме боли, както шевовете ме боляха и ме дърпаха така и тя ме боли ден-два при цикъл  Thinking Thinking
Васето, успех утре  Mr. Green Hug
И аз трябва да му взема урина и да идем за изследвания. А някой знае ли нещо за някакъв ехограф на годинката  newsm78 на атито личната лекарка била дала направление, ама не и обяснила за кво  newsm78

# 203
 newsm59 на всички които пропуснах, а те са много  Hug Да са живи и здрави, аз ви хвърлям по едно око от време на време, но до компютър трудно се добирам
Пилето още не ходи, обаче се пуска както си седи прав, вдига ръцете, все едно, вижте ме какво мога и се свлича надолу или настрани и се удря ooooh! Месечинка  вече си разби един път устата, беше подуто
Витамин Д педи каза да давам до две годинки, особенно сега когато се учат да ходят било добре за костите
Бюти и мен ме боля така последния път, много е неприятно, точно все едно съм прясно зашита
Още се кърмим по 3 пъти на ден и няма намерение да се отказва май, само сутрин вече не иска да пие мляко
Има кърлежов период и е залепен за баща си. Просто не се отделя от него, протяга ръце към него, още като се събуди и го търси, рев ако трябва да отиде ММ до някъде и мога да кажа, че в момента само ММ се занимава с него в 80 процента от деня, в другите 20 аз само кърмя и давам обяда ooooh! Аз си го обяснявам с това, че ММ е в отпуска и него все пак го вижда по- рядко, а и той си играе постоянно с него. Ама ако продължава така ще взема да го приемам лично Crossing Arms

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 02:07 от Lino

# 204
  • Варна
Добро утро Simple Smile
Честито на рождениците  bouquet
Бориславче е добре засега, не е подут, ще видим как ще го пазя днес да не се пльосне пак.
Бютка,
на мен пък педиатърката ми каза, че онзи ехограф на вътрешните органи на 6 месеца, който тъкмо въведоха за нас вече бил отменен и се давало направление само по желание, не задължително newsm78 За нов на годинката пък съвсем не ми е споменавала. Аз с триста зора си изкрънках направление за очен, но ще ми го даде другия месец. Моята свекърва пък си е втълпила, че Бобо още е леко кривоглед ooooh! И то съди така от снимките, които и пращаме. Е как по снимка разбра, че е кривоглед не знам, ама само ми пили на главата за този очен. Аз така или иначе бях решила да идем профилактично, знам че е силно препоръчително, но тя ме поядоса с това кривогледство дето си го измисля и сега почвам да се чудя да не би пък да има нещо, пък аз да съм толкоз кьорава, че да не забелязвам.
За кърлежовите изпълнения - има ги и при нас, но насочени изцяло към мен. Пак започна да реве, когато излизам от стаята, въпреки, че баща му е там.
Лино,
и Бобо е същия, днес стоя прав и се държа за колата си, в един момент я засили настрани, а той седи прав с разперени ръце и се клатушка. За щастие се сети да седне.

# 205
  • София
и аз не знам за ехографски на годинка  newsm78 ама сигурно е този който е на бъбреците и е на 6 мес и просто са закъсняли с него

а Брани пък предпочита само аз да го водя за ръка, което ама хич не ме устройва  #2gunfire
иначе като го хвана за двете, си дърпа едната ръка, иска вече да е самостоятелен. и само върви по кучетата и вика бу бу или нещо като бау. Имаме си една оградена градинка за кучета, вчера сме висяли на нея 15 мин като сополиви циганета за да им говори на кучетата

# 206
  • софия
 nbirthday на Адриан и Максим!

За ехограф и аз не съм чула.

# 207
Честито на рождениците от вчера - сладките Теди, Валерко, Магито, Криско, Моника, Адриана и Сашко!  nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday Tada Tada Tada Tada Tada Tada
Честито и на днешните- Адриан и Максим!  bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni

Бъдете здрави, щури, непослушни, търсещи, усмихнати и щастливи, мили деца! Прекрасно детство ви желая!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Муки, хич не ме е срам даже, аз ако не отида поне 3 пъти на морето съм цяяяла година тъжна Crazy, пък сега само веднъж и то не на нашето - не мога да го преживея, ама да видим... насъсквам Бобо да мрънка сега  hahaha hahaha Joy Joy Joy... Истината е и че исках да заведа сестра ми, която не е ходила от не знам колко години, а ще си е в БГ само 10 дни, ама...  Rolling Eyes Flutter

# 208
Бюти, възможно е да те боли от някакви бактерии или ако имаш раничка. При всички положения отивай на гинеколог, ама не след 3 месеца  Twisted Evil

Коралита, ей го на пакетчето, върна се. Къде да го пратя пак?  Hug

Лино, и тук казват вит Д до две годинки  Simple Smile Лятото в БГ не й давах, но тук си е зима, така че пак ще го почна  Simple Smile

Белверде, идвай да разказваш за РД  Hug

# 209
Бюти, на Babylove 3 сме на ДМ. И аз съм на гинеколог във вторник  Crazy А утре съм на зъболекар, и нямате идея колко ме е страх  Mr. Green

Утре ще трябва и аз да взема пиш за изследванията и мисля да сефтосаме гърнето, но съм убедена, че няма да се получи, не знам каква занимавка трябва да и измисля, че да стои толкова време на едно място. Купила съм и колекторче, но и там ще е сложно, на 6м. не се движеше толкова и стана много лесно, но сега.... Rolling Eyes

За ехограф на годинката не съм чувала, нашия док нищо не е казвал за такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт