Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 16

• 65 631
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • Плевен
Ние как бяхме се притеснили заради не говоренето на синът ни  ooooh! .И то заради един пишман психолог,приятел на мъжа ми.На 2 годинки имаше речник от около 20 думички.Сега на 2,5 месеца речника му се увеличи тройно.Свързва по 3 думички в изречение вече.Все още се кърмим.И познайте кое обвини за неговоренето  ooooh! А на колежка детето мина 2 и само мама и тати знае.Отбито е на 4 месеца. Правете сами изводите

# 586
  • София
Аз все още кърмя почти двегодишната си щерка. Дори докато пиша този пост блажено поцоква  Grinning Проговори на 9 месеца, първото си изречение направи преди годинката, май кърменето е виновно, а?  Stop То май за всичко е виновно. И за говоренето, и за ходенето, и за яденето.... все е трън в очите на някой.  ooooh!
tani80s, Dafi`, щом детето произнася няколко думи, се брои за проговорило Simple Smile  Peace

# 587
Абе аз си знам, че не е виновно кърменето. ама ... иначе тя казва 5-6 думи, основно мама, тати, кака и коте Grinning Таткото се спича, понеже голямата щерка на година и половина говореше доста повече. Аз не се притеснявам, знам си че и малката ще проговори и няма да млъкне никога повече като кака си  Laughing

# 588
Синът ми проговори на 2, дъщеря ми на 8 месеца казва вече "мама", и двамата са кърмени, та не знам...

# 589
Синът ми проговори на 2, дъщеря ми на 8 месеца казва вече "мама", и двамата са кърмени, та не знам...
Сега кърмата ти е по-наситена с вещества, развиващи мозъка Wink.

# 590
  • София
 аз не мога да си обесня факта, че за всичко свързано с физическо и психическо развитие се обвинява кърменето ooooh!

# 591
  • Плевен
аз не мога да си обесня факта, че за всичко свързано с физическо и психическо развитие се обвинява кърменето ooooh!
И яденето/неяденето на твърда храна също се свързва с кърменето  ooooh!

# 592
Така е, отдавна съм се убедила, че за всяко нещо е виновно кърменето.  ooooh! Добре, че се отби навреме, та сега няма за какво да ме обвиняват  hahaha
emichka84, децата са различни. На една приятелка детето е колкото моето и вече свързва изречения от по 2-3 думички, а моята както казах има 3 думи в речника си. Еми не е кърмено детето, може би за това говори вече  Mr. Green

# 593
И двете ми дъщери се родиха с много коса, която не окапа, а направо си расте като на голям човек. Съседка, която си спря кърмата с хапчета веднага след раждането, за да не и се развали бюста, все много им се чуди и мае на косите. И като ме пита:
-Как така са с такива големи коси, пък и не окапват?
Отговарям:
- От кърменето е!  Joy
Така, де, няма само за лоши неща да е причина!

# 594
  • Англия
Сседка, която си спря кърмата с хапчета веднага след раждането, за да не и се развали бюста
newsm78 наистина ли некърменето запазеа бюста или кифлите така си мислят?

# 595
Те не просто го мислят, ами са твърдо убедени.  Laughing
Не мислят, че се "разваля" от бременността, както и смятат, че стриите се получават при рязко отслабване- никой не си признава, че е напълнял.

# 596
  • София
а пък мойта хубавица до 1 годинка си беше с гола глава, сигурно пак ще обвинят кърменето, чак сега почна да и расте хубава гъста коса, но от горе все още и е доста късичка  newsm78

# 597
Мойта пък има голяма коса и едни къдрици.... Сигурно кърмата ми е била по-хубава от твоята  hahaha Joy

И аз имам приятелка, която още в родилното си спря кърмата за да не и се развали бюста.  ooooh!

# 598
  • Варна
И как е, запази ли се Mr. Green

# 599
Моята кърма сигурно е много смотана, щом на годинка бебка е още плешива  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт