Отговори
# 540
Момичета,одеве много се стрестнах от кучето на нашите,показа ми се зад вратата като отивах при тях,а аз не го очаквах .Направо подскочих.Много се притесних за бебчо,нали нищо не му е станало,знаете ли нещо за стряскането  Sad

Мисля че нищо му няма не се притеснявай!
Все пак няма как 9 месеца да не изпитваме никакви емоции и страх и болка и мъка... е не е приятно нито за нас нито за бебето но няма как
СПОКОЙНО!!  Hug

# 541
  • София
аз днес се отдадох на разходки и лафче Simple Smile
Бях почти цял ден с една приятелка, която има две седмици до термин, че бая си начешахме езиците. После с брат ми и половинката му, че накрая и по магазините...а мъжо си седеше в къщи и само ми погледна торбите като се прибрах  Mr. Green

ККупих си рокли, че не мога да ходя с панталони, пък на работа трябва да съм официлна, не мога с клинче да се пръкна  #2gunfire

Лека вечер на всички и по=малко да се чува това повръщане  Heart Eyes

# 542
Привет маминки!!! Аз утре съм в Русе притеснено ми е ако имаше как нямаше да ходя но няма как малко остана. Надявам се всичко да мине наред и да се прибирам и да си лежа. Незнам как ще издържа на тези лекции като ми и все уморено като че ли не се наспивам.  Rolling Eyes

# 543
Ехаа, тук какво се е случило днес Simple Smile
Момичета, имате ли проблеми с нервите напоследък? Взех да си набивам филма, че щом толкова се дразня на дребни неща, може би ще е момче Laughing

Точно този въпрос и на мен ми се върти в главата от известно време. Имам чувството, че не съм аз Twisted Evil - мога да обърна всичко в скандал без дори да се замислям, а по принцип съм друг човек, могат да ми говорят и да ме дразнят колкото си искат и дума няма да възроптая newsm78 Ще ми трябва специализиран преглед може би Laughing и това ми минава през главата, дали някой буен младеж не расте в корема  Crazy Laughing

mimi_jobnoto
Предния път обаче ММ ми пусна един филм за някаква изкуствена плацента дето си отглеждат двама и се ражда нещо като извънземно  ooooh! как може на бременна жена да пуснете такъв филм  Joy
Аааааа не, извинявай, мила, но не сме ти го пуснали ние newsm47  обърни се към "режисьора" /или там както му се казва/ bash , с няколко по-на място ще решиш въпроса  Mr. Green Laughing

малко късно се включвам, но относно нервите особено около датите на цикъла е нещо страшно

# 544
Здравейте,мамита!
Аз нещо неможах да спя през нощта-така бях и при предишната ми бременност,изобщо не ми се спеше Thinking
Имам няколко предложения за заглавия на темите ни:
Готини сме ний мадами-ще бъдем ФЕВРУАРСКИ мами!
Всички ще сме горди мами на ФЕВРУАРЧЕТА засмяни!
Всяка мама се моли на Бог,ФЕВРУАРИ да я дари със здрав бебок!

Лек ден от мен  Hug

# 545
Добро утро момичета
С риск да бъда досадна,но винаги си изразявам мнението,дразня се как постоянно има на линия разни мами,а не пишат,нищо не пречи да се напишат 2,3 реда,нали?Понякога имам чувството че си пиша сама,или  с още няколко момичета който пишат,сори,ама темата ни е скучна.Включвайте се по често да обменяме опит.Simple Smile
Готова съм да приема критика,но да знаете че ми става гадно как от над 100 мами пишат само 10,а другите просто надничат.

# 546
Добро утро и от мен , а то станало добър ден  Grinning

Как сте днес? Аз съм с главоболие (поносимо) Simple Smile

На доки съм на 09.09

Хайде лек и усмихнат ден

Последна редакция: пн, 26 авг 2013, 13:05 от iveka88

# 547
Здравейте на всики Simple Smile
ina_princess,аз лично бях активна тук,но сега ми е по-удобно и приятно (лесно) да комуникирам във ФБ групата.Някак не е така анонимно там,ставаш по-близък с хората като им виждаш физиономиите.Затова тук рядко влизам вече,но сигурно си права,че има мами ,които само четат Simple Smile

# 548
Като се замисля и там не всички са активни,ама не можем с пистолет да ги заставим да говорят хахаххаха

# 549
Здравейте момичета! Как сте днес? Аз започнах да имам болки в кръста, мисля че ми се е възпалил някой нерв, защото ми изтръпва левия крак от дупето чак до долу. Случвало ли ви се е и какво правите? Мисля, че не мога да се мажа снищо, но съм на преглед чак на 11.09 и тогава ще питам.

# 550
Привет sunny_shine, с килограмите и аз съм така 3 кг, но все пак сме в 4м. До колкото знам на м. по 2 кг са в норма. Thinking Поня моя  доктор така ми каза. Или за цялата бременност 18кг. За коремчето и аз съм много напред Blush Въпреки, че  съм с обърната матка и не би трябвало да си личи поне до края на септември /така каза док./. Малко съм си трътлеста по принцип и си имам по-мазничко коремче Mr. Green сигурно е за това. Интересното е, че коремът ми е много по-издаден откъм стомаха. Направо отгоре ще се пукне!!! newsm78 И все ми се хапва мазничко;-(((!

Супер сте,как ги качвате тези килограми аз в началото качих страшно много ,до тук 12  ... Embarassed

# 551
Здравейте момичета! Как сте днес? Аз започнах да имам болки в кръста, мисля че ми се е възпалил някой нерв, защото ми изтръпва левия крак от дупето чак до долу. Случвало ли ви се е и какво правите? Мисля, че не мога да се мажа снищо, но съм на преглед чак на 11.09 и тогава ще питам.
Казвам ти ,имам същия проблем ,от няколко дни така се събуждам ,ама днес болката беше непоносима,още ме боли,от сяаната страна от дупето надолу всичко ми е изтръпнало.Чела съм че било нормално,ама как минава-незнам ,ако разбереш -да ми кажеш Simple Smile

# 552
Това с килограмите е много относително явно, аз сега ям повече от преди, но не съм качила все още. Определено обаче не мога да си сложа старите дънки, просто моделите ми са такива ,че талията им е точно на пъпа и нямат закопчаване вече  Grinning Вчера си поръчах едни за бременни онлайн, ще ги видим какви са Simple Smile

Такива хубави са ви историите как усещате бебчетата си , аз пък нищо не усещам  Sad Rolling Eyes Завиждам ви благородно. Мойто никакво не се обажда, дали да не е момиче и да е по-кротичко?  Grinning

От къде поръчваш онлаин, че саитове много а не мога да се спра на нищо

# 553
# 554
здравейте мили момичета. как сте днес. гледам подхванахте темата за болки в кръста и аз също съм с болки и изтръпване на десния крак особено вечер като си лягам. много е неприятно но ще търпим какво да правим. а за дрехите само клинове и рокли нося за сега че нищо не ми става вече, камо ли че от началото на бременността си съм свалила около 7 килограма ама на корем пораснах много. все едно съм в 6 месец бременна. оня ден като влязох в болницата за болничния едната акушерка ме попита да не би да съм по-голям месец. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт