МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 5 12.08 - 17.08 ФИНАЛ

• 46 481
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 150
Тази баба не е добре  Mr. Green

# 151
Лелелеее,коя е тази ,която говори,че Боряна е бисексуална Shocked А аз като не нося изобщо рокли Crazy Що за довод newsm78
И аз това си помислих, пък и как я прецени от едно клипче няма и 5 минути. Joy

# 152
От луди по=луди вкарват в това предаване Tired

# 153
Цяла вечер ли ще я слушаме тази луда лелка?! newsm78

# 154
Леле, тая Камелия кво тръгна да се съблича за рекламната пауза  Laughing

# 155
Цяла вечер ли ще я слушаме тази луда лелка?! newsm78
Тя не млъква  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 156
Ох, това с транссексуалните беше мега тъпо Confused бива изпростяване, бива... ooooh!

# 157
  • София
Дано Франсин излезе, че ми е адски дразнеща - откъде идва това самочувствие незнам...А лелката е пълно куку  Laughing

# 158
  • Варна
Е, това дърдото от къде го изровиха тв7,простотията е на max

# 159
Чудят се за какво да се хванат вече.Голямо внимание му обърнаха на този вибратор, та чак тази пишман сексоложка поканили да говори глупости.

# 160
Тъпи й бяха доводите на лелката, но аз няма да се учудя ако е така Laughing Ми тя Боряна се държи като мъж, някъде в някакви сайтове бях чела, че в родния й град се говори, че е лезбийка, но това естествено са жълти клюки.  

# 161
Тази псевдо сексоложка да вземе да се гръмне  #2gunfire Няма такъв дразнещ глас, че и "компетентна" относно Боряна се оказа  ooooh! Да вземе да си сдъвка дипломата  Laughing

# 162
Дано Франсин излезе, че ми е адски дразнеща - откъде идва това самочувствие незнам...А лелката е пълно куку  Laughing
На мен също. Изобщо няма място в тоя конкурс, не ми харесва грам. Crossing Arms

# 163
Леле, преди малко включвам предаването, какво става тук?  Laughing Някаква професорка твърди, че Боряна е метросексуална, а водещата фолк певица почти се съблече на сцената... Накъде отива това предаване  Laughing
Иначе стискам палците и на двете ръце да изгонят Франсин, че не мога нито да я гледам, нито да я слушам, без да ми се гади вече  Close  (Цветът на кожата не е причина, държа да го отбележа). Баща й би трябвало да се срамува...

# 164
Но каквото и да си говорим за мен Боряна е "леко" момиче, меко казано. След невероятния разговор за секса, в който тя си говореше най-спокойно за свирки и как са й "разядка" и сега след появата на Любчо и всичко това го прави в предаване, което цяла България гледа.  Това говори, че няма срам, знаейки къде се намира, ами като е навън? Кой знае какви ги върши. Не че е моя работа, но това са к**венски истории, неприемливи за една интелигентна дама камо ли за мис.  Stop

Общи условия

Активация на акаунт