МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 5 12.08 - 17.08 ФИНАЛ

• 46 483
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 405
Традициите не са това,което бяха Whistling
 Tired

# 406
Има ли ги някъде правилата?

# 407
Тези мис-ки коя от коя по-зле. От началото на формата ми станаха симпатични Нанси и Ингрид... и двете ме разочароваха Grinning ако може така да се каже. Нанси хубаво, симпатично момиче, визитката и ме грабна, ноооо до там. Личи си напъва девойчето да каже нещо свястно и да избяга от образа на селянката (който всъщност сама си изгради и не спря да повтаря, че била момиче от народа е аджаба другите момичета не са ли и те от същия тоя народ Thinking ) но с изрази от сорта "Е па аз да не съм си ръгала мопа у газа, че да го счупа" не постигна голям резултат. А Ингрид, то стратегия ли било държанието и, или наистина си била такава никой не разбра! Имала момичето какво още да покаже- е то конкурса свърши освен едно хубаво лице и едно чекнене по диваните аз лично нищо друго не видях!
Но все пак най-много ми харесва Даниела, страхотно момиче, даже и дама. Макар и да не направи и един скандал тя показа много повече от някои които ги върнаха по 100 пъти за шоуто  Simple Smile Peace

# 408
То пък щото Даниела показа нещо.
Изобщо не ми харесва. Кофти нос, кофти коса, никакво излъчване.

# 409
Не знам.

Тези ,за които се сещам на прима виста са:
-да са български граждани
-да не са се омъжвали
-да нямат деца
-допускат се момичета от 17-26г
-да нямат професионални договори с модни агенции
-да не са участвали в международни конкурси за красота
-да нямат еротични фотосесии

# 410
Въпроса е дали всичките още важат, защото ето например, правилото за татуировките тази година не важи  Peace

# 411
Имаш предвид ,че не важи за Мис Свят или за нашата пародия?

# 412
За Мис Свят, за нашата очевидно правила няма

# 413
  • София
Не знам.

Тези ,за които се сещам на прима виста са:
-да са български граждани
-да не са се омъжвали
-да нямат деца
-допускат се момичета от 17-26г
-да нямат професионални договори с модни агенции
-да не са участвали в международни конкурси за красота
-да нямат еротични фотосесии
За Миглена правила няма явно...

# 414
Не знам,но сега се сещам,че Ромина Андонова има татуировка на задните си части. Mr. Green Значи още преди 3г не важи правилото.

# 415
  • София
Не, и преди можеше, но не трябва да се виждат, когато си с бански. Понеже тази година няма да има кръг с бански, затова и това правило отпада и предполагам, че важи да се скриват от рокля.

# 416
Не, и преди можеше, но не трябва да се виждат, когато си с бански. Понеже тази година няма да има кръг с бански, затова и това правило отпада и предполагам, че важи да се скриват от рокля.

Как да няма да има?! : " Претендентките ще излязат в индивидуален стил, по бански и с вечерни рокли."

От тук: http://www.missbulgaria.tv/novini/28/Parviyat-voden-ekran-u-nas- … is-Balgariya-2013

Wink

# 417
Няма да има кръг по бански на световния, тук ще си има

# 418
  • София
Според мен и това правило може да е отпаднало. В момента се сещам за Адриана, на която една от татуировките е на ръката и се вижда почти всякак.

# 419
 Laughing Според мен всички правила са отпаднали - силикон, възраст, деца, татиуровки, ръст Rolling Eyes  Аз преди си спомням, че имаше ограничение 170 см за ръст Wink
Тоя път се надявам да отпаднат Ашли, Мелиса или Велина.

Общи условия

Активация на акаунт