МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 5 12.08 - 17.08 ФИНАЛ

• 46 483
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 495
Ингрид  е 167 см висока 57 кг 90-61-92, мерки от визитката на сайта Peace  еее какво да кажем , тая Тоца рече отпуснато тяло , майка й и говори как Мария Калас яла глисти , абе луд народ , аз съм луда явно. #2gunfire. Съсипват хубавото дете , от тези там събеседници и водещи само Лара беше читава.

# 496
е, хубу, има да свали 2-3 кг, нищо работа
тя, Тоца да си гледа нейното гъзище   ooooh!

# 497
За 167 ръст 57 кг са много, ако искаш да участваш в такива конкурси Rolling Eyes Аз съм 165 см и допреди бременността повече от 52 кг не съм качвала. Поне 3-4 кг мисля, че трябва да свали, обаче майка й ме втрещи с историята си за червеите ooooh! какви са тия призиви от една майка - ще си наложиш воля и ще гладуваш Shocked

# 498
Разбира се, че тези килограми са и много на Ингрид за такъв конкурс. Аз съм 165 и 46 кг. и ми е идеално.  Naughty

# 499
  • sofia
Мда, то щото все цепещи се от красота миски се избират...
Аз не си спомням ослепителна красавица, но си спомням някои грозни и кривокраки същества. Мис Ла Коста...все по-страшна става...
Това тая вечер, голяма боза беше. То не беше рев, то не бе чудо...
Джулия и Даниела(без бритон), са моите хора!

# 500
Тъй..Няколко часа преди финала вече си избрах фаворитка - Нанси!
Дано тя спечели. Отдавна не сме имали руса и синеока миска.Време е за нещо различно!

# 501
Замислих се, за няколко неща.
Четейки предния пост за "нещо различно", аз за имената на другите миски след Антония Петрова (русо и светлооко) не се сещам. Те си бяха някакви обикновенни ежедневни момичета, все едно си ги виждал вече 100 пъти, не се различават една от друга. Не знам дали е по-добре така или да втрещят народа както при случая с Тоца Крокодила  Mr. Green
Та относно Антония пък се замислих - "Абе пред повечето в двореца чак тя хубавее" (аз бях в шок като я избраха  Crazy). Но сега се разрових из интернет и видях, че носа го е правила и май ушите, но не съм сигурна за тях и това е причината да не стряска и да изглежда приятно на моменти.

Аз още съм за Даниела, с бритон, без бритон, най-добре е от всички.

# 502
Даниела се слива с предишните 3 миски Mr. Green

# 503
Слива се, не слива се, изглежда най-женствено. А Нанси е хубавка, но носът й ми е прекалено топчест, просто не си я представям МИС. Все едно Ваня Пенчева да се каже, че е красавица Confused

# 504
Е на мен хич не ми се слива, има излъчване, привлича погледа и т.н., и т.н.  Wink И се долавя някаква женственост в чертите, която просто липсва при последните носителки на титлата... при тях си е момичешко всичко, не стоят като жени. Не всичко опира до цвят на косата и очите, излъчването е важно за една Мис.
Скрит текст:
Иначе и аз предпочитам светли очи по възможност с тъмни коси... но има ли значение цвета, щом очите са светли Heart Eyes.
И най-важното, което няма общо с външния вид - не влиза в спор с Франсин кой прави по-хубави свирки, да се засяга "ама тва, че не искам да ми е постоянно в устата, не значи, че и моите не са хубави" както направи Нанси или да с лапа юмрука както направи Боряна.... Stop

# 505
Даниела е като някоя селска хубавица  ... Отделно че трябва да я научат да говори. Тя и Велина имат ужасни противни гласове и още докато я чуя и ми се отщява да я гледам Simple Smile

# 506
  • New Zealand
Ето снощният епизод, момичета:
http://www.dailymotion.com/video/x138cvc_%D0%BC%D0%B8%D1%81-%D0% … 21-17-08-2013_fun
http://www.dailymotion.com/video/x138drf_%D0%BC%D0%B8%D1%81-%D0% … 22-17-08-2013_fun
Преди малко го изгледах и все още се колебая коя ми е фаворитка. Може би Адриана, Джулия, Нанси и Даниела. Някоя от тях Peace Що се отнася до Антония Петрова, стори ми се много променена- погрозняла, старомодна, безвкусно облечена / както винаги/ и надебеляла Crazy

# 507
Даниела ми остана фаворит от началото до край. Не ме дразни гласът й не ми пречи бретона й. Може още повече да се разхубави що я поемат читави стилисти.
Според мен не се слива с предишните миски, освен ако не се има предвид цвета на очите и косата. Ваня Пенева е доста по-невзрачна от нея.

Освен нея бих се радвала както за Нанси, така и за Джулия ако спечелят. Направи ми добро впечатление това, че са полагали някакви усилия и да спортуват. Джулия вероятно ще трябва повече да поработи, но това не е голяма драма - другото си го има.

Миглена също се оказа много приятна дама, но пак да отбележа - би била успешна в конкурс за мисис.

# 508
Даниела е средностатистическо момиче:-)

# 509
Моята фаворитка от начало до край си е Джулия Peace

Общи условия

Активация на акаунт