МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 5 12.08 - 17.08 ФИНАЛ

• 46 483
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 540
За мен най-красивите чисто физически са - Джулия,
                                                                      - Боряна,
                                                                      - Нанси,
                                                                      - Ингрид.

Тоца беше мноого зле, с тази деформирана уста...

# 541
Боряна интелигентна??? Уау хаха това беше вица на годината ! Такава простачка и селянка скоро не бях виждала по бг телевизия! Коя нормална жена ще си донесе вибратора и ще го показва на другите ??? Отделно че е адски злобна и наистина прилича на лесбийка ! И изобщо сериозно бих се замислила ако тези кокошки са цвета на българските жени. В случая това за мен са едни пикли без никакви маниери, култура и интелект!
Коя е Тоца?
Антония Петрова мисля  Grinning

# 542
  • София
Антония Петрова.

# 543
1. Нанси - защото,
- по първи впечатления, дори от визитка, повечето харесаха нея. Това ще рече само едно много важно нещо - на конкурс за красавици нямаш време да показваш колко си интелигентен, трябва да те харесат. Нанси въобще не е и глупава
- има запомняща се красота / такива като Даниела много, да красива е, но и до момента я бъркам с останалите/.
- славянска красота, която се запомня

2. Джулия - перфектното лице, излъчва чистота, универсална красота, без специфични за даден етнос черти.

3. Даниела - на мен ли е прекалено лигава, стандартна

Ами това са моите трите фаворитки точно както бих искала и да бъдат класирани

Тоца ви изглежда странно, защото има брекети, незнайно защо....

поправям, имах предвид Даниела, ама все ги бъркам с Боряна и Адрияна...

# 544
  • с/у ОколоМръсТното
Даниела, Даниела, Даниела... ще е новата МИС БГ.
Каква Нанси на световната сцена виждате... Тя сигурно в София ще се изгуби, вие по света бели я пращате... Естествено и лъчезарно момиче, но до там.
Другите няма какво да ги коментирам.

Предполагам, че Велина спечели зрителския вот от този сайт, тъй като явно собствениците само нея познават. Връзки, какво лошо има  Flutter

# 545
Няма никакво значение Нанси дали е ще се изгуби в София или какви глупости е говорила. Салва Богу, на световния конкурс няма да й се налага да говори на български, нито да я проверяват къде ще се оправи или не. Вие, да не  си мислите, че ония латино-американки дето все печелят са самата интелигентност и оправност. Кой знае от кои села идват и те.
Тоца, като се пише много интелигентна и оправна да не би да го взеха под внимание това на конкурса- не.

Хората гледат красотата и това е, приказките за интелигентност са ала- бала, щото да замазват положението, че красивите не са умни.

Боряна пък изобщо не й е мястото вътре. Нито е красива, нито е интелигентна, нито възпитана.
По- скоро се замислете коя би стояла по- добре на световния конкурс сред останалите красавици и би се различавала с нещо от тях. Такива, като Джулия и Даниела са с типични визии и всеки път е пълно с тях.

Ето, вземете последните ни миски и ги вижте, че с нищо не изпъкват на общия фон. Бих се хванала и за Ингрид, но е нисичка (като се надявам, че ще свали излишните килограми). А и тя има скандинавско излъчване, там пък не може се прибори с тамошните красавици.

# 546

....После си викам Борянка, ама.... Thinking тука много ежедневна красота ми се вижда. Иначе тя пък интелигентна....

...
Боряна пък изобщо не й е мястото вътре. Нито е красива, нито е интелигентна, нито възпитана.
...

Последно?  Laughing Или ги обърка?

Според мен, чисто визуално, на световния конкурс ще стоят добре Ингрид, Велина и Адриана, да имат си своите минуси, но съм сигурна, че ако не ги гледахте в риалити, а в конкурса, който си беше преди години, хич нямаше да ги забележите тези минуси...
Въпреки, че тук гласувах за Даниела, според мен Ингрид трябва да вземе короната! Именно, защото е много красива и мисля, че до останалите участнички на конкурса ще изглежда добре!

Днес от 21:00 часа ли е финала?

# 547

....После си викам Борянка, ама.... Thinking тука много ежедневна красота ми се вижда. Иначе тя пък интелигентна....

...
...

Последно?  Laughing Или ги обърка?

Според мен, чисто визуално, на световния конкурс ще стоят добре Ингрид, Велина и Адриана, да имат си своите минуси, но съм сигурна, че ако не ги гледахте в риалити, а в конкурса, който си беше преди години, хич нямаше да ги забележите тези минуси...
Въпреки, че тук гласувах за Даниела, според мен Ингрид трябва да вземе короната! Именно, защото е много красива и мисля, че до останалите участнички на конкурса ще изглежда добре!

Днес от 21:00 часа ли е финала?

ОбъкАх ги. За Даниела иде реч.
Боряна беше оная с вибратора, нали? Нея не я харесвам. Сори, ама наистина само един път и половина го гледах това предаване. Дори не знам коя е Адриана  newsm78

# 548
И аз отворих сайта. Наистина ужасно призрачна музика  newsm43

# 549
И аз съм на мнение че Ингрид би изпъкнала доста, но уви.. ще бъде Нанси, Даниела или Джулия ( поне така предполагам ).

# 550
  • sofia
Ха ха ха, музиката вярно е много...странна... hahahaИ аз се шашнах, хем ме бяхте предупредили.
Абе, въобще в това шоу всичко е на ниво! Барабар с музикалното оформление на сайта!!! Joy

# 551
Аз мисля да гласувам за Джулия, хубава е, а и ще се радвам да имаме още една пазарджиклийка за мис, макар че  то и Нансито си е като наше момиче.

# 552
Може някой да им е хакнал сайта, не виждам логична причина да звучи така иначе...  newsm43 bishop

Джулия според мен има леко обратна захапка и мноооого широка челюст, веждите са прекалено дебели за лицето и малко само трябва да ги изтъни.

Нанси е симпатична, но до там, носа и много и разваля визията като цяло.

Боряна... много пъти съм се изказвала за нея, не е лоша, но с това и поведение просто не си я представям като мис България

Емел без грим и прическа е плашеща.....

Мелиса... не мисля, че е грозна, ама не е и красива

Адриана много ми харесва на мен, малко не ми харесва като говори и като се нахили, но като е с лека усмивчица е страхотна

останалите, която и да спечели ще съм доволна

# 553
На мен пък изобщо не ми тръгва видеото в сайта им.

Alison DiLaurentis , напълно ми се покрива мнението с твоето. Само дето не ги познавам чак толкова добре по характер и поведение девойките, но в общи линии от малкото видяно, споделям  Peace

# 554
Нанси, няма да се загуби в София , защото учи в УНСС, информатика и статистика и това хич не е лека специалност да знаете, трябва много , ама много математика и език поне английски да се знае доста добре.

Общи условия

Активация на акаунт