МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 5 12.08 - 17.08 ФИНАЛ

• 46 483
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 525
Разтроена съм. Ако една има едно, другата няма друго, третата и при нея се губи нещо. Няма събирателен образ на красота, интелект, чар и грациозно поведение.

От една страна си мисля Нани, че на световния конкурс ще поизпъкне малко с русата главица, ама дето казвате, лекинко простее. Освен това има визията на славянската хубост. Различаема е като типаж, няма да потъне сред тълпата.
После си викам Даниела , ама.... Thinking тука много ежедневна красота ми се вижда. Иначе тя пък интелигентна, ама нещо и прическата ли не й е тамън, що ли, ама ми се губи излъчването й. На световния конкурс ще потъне, щото определено ще стои посредствено там.
Джулия  newsm78- тя ми е ни така, ни така. С нищо не допълва предните два образа. Освен това и не грабва с поведение. Пред нея мисля, че повече ще хване окото Нанси, че е с по-характерни черти.

А, бе за Нанситу ще ударя един глас. Ся им погледнах пак снимките. Определено се различава в тълпата. Синьото око си казва думата  Naughty

П.П Тоца Ла Коста след 2009г. що пластики направи не е истина. Тя, ако в тоя вид както е сега, беше се явила тогава на конкурса, нямаше чак толкова да го отнесе. Ама истината е, че при нея дразнещото е поведението й, лъжите й, и постоянното й афиширане на това, което не е.

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 15:45 от Red_Hot

# 526
Aз влизах днес.
При мен не тръгва музика. Grinning

# 527
Малко извън темата, но гледайки Тоца се замислих- след ринопластика остават ли видими белези? Може ли да се ходи без ФДТ или си личи?

# 528
1. Нанси - защото,
- по първи впечатления, дори от визитка, повечето харесаха нея. Това ще рече само едно много важно нещо - на конкурс за красавици нямаш време да показваш колко си интелигентен, трябва да те харесат. Нанси въобще не е и глупава
- има запомняща се красота / такива като Даниела много, да красива е, но и до момента я бъркам с останалите/.
- славянска красота, която се запомня

2. Джулия - перфектното лице, излъчва чистота, универсална красота, без специфични за даден етнос черти.

3. Даниела - на мен ли е прекалено лигава, стандартна

Ами това са моите трите фаворитки точно както бих искала и да бъдат класирани

Тоца ви изглежда странно, защото има брекети, незнайно защо....

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 15:05 от Даскалица Кукундрелова

# 529
  • До морето
Направете анкетата с 3 опции, така ще изберем финалната тройка  Wink

# 530
  • София
Много е гадна музиката и аз се опитах по-рано да гледам епизода от вчера, ама го пуснах в друг сайт. Те губят.  Mr. Green

Нямам фаворитка още. Джулия и Ингрид най-много ми харесват в лице. Джулия ми харесва и по характер, но ми се искаше тази година да изберем нещо различно.

# 531
Малко извън темата, но гледайки Тоца се замислих- след ринопластика остават ли видими белези? Може ли да се ходи без ФДТ или си личи?

Абсолютно никакви белези не остават. Трябва само да внимаваш първите шест месеца да не хващаш хрема. Първите две седмици си посиняла и с отоци, след това всичко спада. Хрущялът се калцира до към шестия месец и след това дори вече не си спомняш, че си правила интервенция.

# 532
Нанси, Нанси  Peace

Тя е различната.
Такава Мис България до сега сме нямали. Все чернички ги избираме. Джулия ми е от типа на Ваня Пенева и Румина Андонова. Видя се, че не стигат далеч.

Значи това шоу не го гледах. Хванах на половина предаването във вторник, когато Киро сам си водеше и снощи беше единственото предаване, което изгледах от край до край. Е, ми Нансито веднага ми хвана окото. Другите не мога да ги оправя коя коя е.

# 533
1. Нанси - защото,
- по първи впечатления, дори от визитка, повечето харесаха нея. Това ще рече само едно много важно нещо - на конкурс за красавици нямаш време да показваш колко си интелигентен, трябва да те харесат. Нанси въобще не е и глупава
- има запомняща се красота / такива като Боряна много, да красива е, но и до момента я бъркам с останалите/.
- славянска красота, която се запомня

2. Джулия - перфектното лице, излъчва чистота, универсална красота, без специфични за даден етнос черти.

3. Боряна - на мен ли е прекалено лигава, стандартна

Ами това са моите трите фаворитки точно както бих искала и да бъдат класирани

Тоца ви изглежда странно, защото има брекети, незнайно защо....

На същото мнение за Нанси  Simple Smile от самото начало на конкурса изпъкваше, но някой нейни коментари на моменти ме втрещиха. Shocked Но май се колебая между нея и Даниела. Според мен тройката трябва да са-  Даниела, Нанси и Джулия(Ингрид също е доста красива, но сякаш не показа достатъчно) ! Simple SmileWink

# 534

Абсолютно никакви белези не остават. Трябва само да внимаваш първите шест месеца да не хващаш хрема. Първите две седмици си посиняла и с отоци, след това всичко спада. Хрущялът се калцира до към шестия месец и след това дори вече не си спомняш, че си правила интервенция.
Благодаря!   bouquet

# 535

[/quote]
На същото мнение за Нанси  Simple Smile от самото начало на конкурса изпъкваше, но някой нейни коментари на моменти ме втрещиха. Shocked Но май се колебая между нея и Даниела. Според мен тройката трябва да са-  Даниела, Нанси и Джулия(Ингрид също е доста красива, но сякаш не показа достатъчно) ! Simple SmileWink
[/quote]

И моите три фаворитки са тези Flutter

# 536
Стига с тая Даниела, бе хора, толкова е обикновена! Няма нищо запомнящо се в нея. На всяка крачка има такива момичета. А и една захлупена с тоя бретон.  ooooh! Не казвам, че е грозна, но е е за Мис България. И аз съм за Нанси.

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 14:55 от -True Blue-

# 537
Боряна интелигентна??? Уау хаха това беше вица на годината ! Такава простачка и селянка скоро не бях виждала по бг телевизия! Коя нормална жена ще си донесе вибратора и ще го показва на другите ??? Отделно че е адски злобна и наистина прилича на лесбийка ! И изобщо сериозно бих се замислила ако тези кокошки са цвета на българските жени. В случая това за мен са едни пикли без никакви маниери, култура и интелект!
Коя е Тоца?

# 538
Без колебание давам своя вот за Джулия Simple Smile
Най-красива е според моите критерии, а и дето казвате нещо по-различно. Последните години все кестеняви(тъмнокоси) и тъмнооки,  а Джулия има светли очи, много интерсно зелено, има си ръст и години и всичко. А тялото може лесно да го постегне, не е с наднормено тегло все пак. Сега се абстрахирам от факта, че е реалити и сме ги видяли и в друга светлина. На другите държави миските надали и те ще са перфектни ако ги гледаме цял месец в една къща затворени, а не само снимки в нета. Wink

Снощи попитах и мъжът ми за Даниела, каза, че ич не му харесва, дори не била хубава. Иначе аз и нея харесвам де  Grinning

# 539
Нанси и Ингрид ми харесват външно, по-различни са от останалите като типаж, а и мисля, че биха били добър избор за "Мис Свят", като външност.Обаче, Нанси е ужасно елементарна и има потресаващ изказ.Да, хубаво селско девойче, но "Мис България" и на "Мис Свят"-не!
Ингрид не е изпъкнала с нищо особено, но това го приемам като плюс.

Даниела е хубавка, Джулия е прекалено семпла и не мисля, че ще постигне успех, ако я изпратим в Индонезия, а останалите ми се сливат.

Общи условия

Активация на акаунт