МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 5 12.08 - 17.08 ФИНАЛ

• 46 481
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 945
Честито на Нансито, Даниела ми беше фаворитка, но не стоеше добре на сцената, разочарова ме тази вечер Confused

# 946
Само на мен ли ми беше едно сконфузно на края. Нанси се чудеше на къде да тръгне какво да направи. Някак си не са го измислили добре. Трябваше да се наредят трите миски, да застанат една до друга и да се усмихват умно  Grinning

# 947
Доволна съм.
Представям си каква радост ще е за хората от това село Юнаците.

# 948
  • София
Добре, че е Нанси а не невзрачната Даниела или крокодила Велина. Можеше и по-добре но можеше и по-зле

# 949
Браво на Нанси , тя заслужава . село Юнаците е един джендем , само с една асфалтирана улица. Знам , защото съм живяла при баба в едно съседно село. Там е пълно с цигани, прашно, мръсно. Момичето е пътувало до Пазарджик всеки ден и хич не му е било лесно. Трябва много да си борбен и много да го искаш , за да се измъкнеш от там. Браво на детето и честито, то го заслужава Hug Hug Hug

# 950
Велина и Боряна колко са намръщени Mr. Green
Стига де. Признайте си ,че и вас би ви хванало яд да отпаднете на финала.
Даниела беше изнервена заради тъпите водещи и още по-тъпия сценарий.
Да ги бяха научили през този месец да дефилират и как да се държат на сцена. А не да ги карат да се бият в кал и да пазаруват за норматив.

# 951
Винаги съм смятала, че в Пазарджик и околностите живеят едни от най-красивите български жени  Simple Smile

# 952
На мене ми харесва момичето. Честита да и е короната и много бъдещи успехи и пожелавам.

# 953
  • при Дядо Коледа
Бях за Даниела първоначално, тя ми беше фаворитка почти от началото,но ме разочарова малко днес,наистина беше доста прикрита вътре в двореца,а накрая си пролича според мен,че не е точно това,за което се представя. Радвам се,че е Нанси,красива е,въпреки че направи някои изказвания,дано си вземе поука.Джулия ми изглеждаше супер естествена и наистина ми се стори щастлива,че е в тройката и достойно зае мястото си,нямаше раочарование в очите и.

# 954
  • Пловдив
нямам нищо против, но ние не по заслуги, а по външен вид ги преценяваме  Peace
аз оставам с впечатлението, че българинът не обича красивото и това си е  Mr. Green

# 955
Цитат
100% истина.Пак ще сме последни на мис свят.  

Егати тъпия коментар. Е коя трябваше да изберат за да не сме последни след като сме най-непознатата и невзрачна държава. Ако ще и Айшвария Рай да пратим пак ще сме последни, не защото не сме хубави, а просто защото никой не му е еня за нас и това вече трябва да го проумеете.

# 956
Супер, доволна съм.ХУбава е

# 957
Много симпатизирах на Дани, но тази вечер грам не ми хареса, моята челна петица на база на тази вечер бяха

1. Ингрид
2. Велина
3. Адриана
4. Джулия
5. Даниела

моето лично мнение, не твърдя, че в този ред, но според мен това трябваше да е петицата, дано Ингрид участва и следващата година, но едва ли...

# 958
Какво да кажа за Даниела , винаги казвам , не може все да се преструваш , накрая всичко лъсва , както стана и тази вечер . Обаче , аз не разбрах Джули трета ли е или втора newsm78. Тоя Киро е гола водаааа. Даниела преигра на сцената и хората го усетиха , жалко за нея , то и това с дневниците си беше нагласено, абе каквато майката , такава и щерката Peace

# 959

Егати тъпия коментар. Е коя трябваше да изберат за да не сме последни след като сме най-непознатата и невзрачна държава. Ако ще и Айшвария Рай да пратим пак ще сме последни, не защото не сме хубави, а просто защото никой не му е еня за нас и това вече трябва да го проумеете.

Има истина в това  Thinking

И Мис Свят е политика.

Общи условия

Активация на акаунт