МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 5 12.08 - 17.08 ФИНАЛ

• 46 483
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 510
Джули е красива и умна но почна да показва качества които не трябва да има.

# 511
Хах, сега изгледах видеото на Нанси, много ми хареса, колко сладки бяха сестричките. Embarassed Embarassed

# 512
  • София
Кой излезе вчера? newsm78

# 513
# 514
Изобщо не ми е женствена Даниела, даже леко грубовата (в лице) ми идва, освен това за мен е незапомняща се, аз като нередовно гледащ зрител се затруднявам да се сетя как изглежда тя. Харесвам донякъде Нанси и лицето на Джулия. Фаворитка нямам.

# 515
Все повече симпатизирам на Нанси, но до там, не мисля, че може да носи короната.
Видеото и беше много сладко.
Даниела е красива, но разговора за космите в края на предаването малко ме втрещи, вчера се била епилирала, днес с лентички и пак и избили космите...
Лично аз се надявам, короната да вземат или Ингрид или Велина, искам най-после да видя една по-различна Мис България, последните няколко години миските ни са като по калъп направени, не казвам, че са грозни момичета, но бяха еднакви и нито една от тях не се и добра до полу-финал поне на световния...

Мис България 2010 Р. Андонова
Мис България 2011 В. Пенева
Мис България 2012 Г. Василева
Хубави момичета, но еднакви...

# 516
Според мен финалната тройка ще е - Нанси, Даниела, Джулия ( независимо в каква последователност).  bowuu

# 517
По принцип от малкото пъти, които съм гледала най-симпатизирах на Нанси, но след вчера нямам никакво колебание. Иска ми се момиче, което няма богат подръжник да спечели. Което не е от големите градове с голямото самочувствие. Много ми е симпатична. Май нито една друга не харесвам. Народен човек, с обикновено гадже. Много красива, земна. Ще викам за нея. newsm18 newsm18 newsm18

# 518
Съвсем очаквано се разделихме с Ашурето.
Беше ми смешен спорът за красотата на Мелиса.

Тоца силикон ли си е слагала в устните? Ужасяващ вид имаше. И тези нокти! Shocked

Нанси ми простее. Моите три фаворитки са Даниела, Джулия и Адриана.

# 519
Моят фаворит е Даниела, защото е възпитано, интелигентно и красиво момиче. Нанси не ми допада, защото се мъкнеше в групата на Франсин и Ашли, а и не мога да забравя че и тя участваше в разговора им за сви***те, като се хвалеше че "това че не обичала постоянно да й е в устата не значело, че не била по-добра от тях"  Whistling

# 520
  • София
Йей!
Аз съм за Джулия. Нансото и на мен ми простее и то много

# 521
Пуснете една финална анкета, за да се види коя е фаворитката в деня на финала  Peace

# 522
Мислех да пусна анкетата по-късно, но ок - готова е. Mr. Green

# 523
Пуснете една финална анкета, за да се види коя е фаворитката в деня на финала  Peace

202uu и аз искам анкета, не че имам фаворитка, няколко ми харесват, няколко не..

# 524
А бе момичета влизали ли сте в сайта на мис България днес  Shocked
някаква психопаткса музика свири, зловещо е
http://www.missbulgaria.tv/video/

Общи условия

Активация на акаунт