МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 5 12.08 - 17.08 ФИНАЛ

• 46 483
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 570
Какво като учи информатика? Като че ли не познавате хора завършили тази специалност и пълни шматки:-) Нанси се държи като селска пръчка и се влияе от Франсин и другите, така че няма никъв акъл !

# 571
Сестричката на Нанси според мен малко като порасне, ще я бие по красота.
Майката имаше много неподдържан вид. Жал ми стана за нея.

Най-силно ме впечатли като излъчване  майката на Емел.  Peace
А аз имам навика да съдя за една жена как ще изглежда след време по външния вид на майка й. Не че е всеобщо правило, но понякога се оказва достоверно. Peace

Майката на Емел е в пъти по-красива от щерка си. Самата Емел е симпатична, само когато е с грим, иначе направо си е грозна и безлична.

# 572
Не знам Велина защо толкова я спрягате newsm78
Изобщо не ми харесва  Stop
Защото Велина има приятелка в темата  Wink
. Хахах нека не се срамува жената заради Велина Simple Smile

# 573
Не знам Велина защо толкова я спрягате newsm78
Изобщо не ми харесва  Stop

Ми  то си е въпрос на вкус, и на мен Джулия не ми харесва ама никак   Naughty

Както казах buttinsky всеки си има вкус, аз си изказвам моето мнение, вие вашето, на никой не налагам своето, както ще помоля и вие да не ми налагате вашето. Това, че на теб или на някой друг не му харесва си е ваше мнение... Tired

emi_5rova ти си и гледала профила, че има над 5000 последователя, аз ти говоря за фен страница във фейсбук

Ето това е сестра и
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1005168_7 … 34_41842297_n.jpg

А докато и гледах профила, видях, че преди 2 седмици се е тагнала от Салон "Кати стил" в Пловдив, те имат ли право да излизат? Thinking

ФБ малко бърка времената, така че не е ясно кога е било. А и може някой в момента й управлява профила.

Детето е много красиво. Вътре няма толкова изящно момиче.

Може и така да е.

А иначе на мен  и сестра и не ми харесва толкова, просто аз харесвам съвсем друг тип жени, по-пищни, по-мургави

# 574
Аз няма да мога да гледам финала, пътувам тази вечер. Sad
Моля ви после като го качат, някой да сложи линк в темата. Praynig

Приятно гледане довечера.
И успех на Нанси. Crazy

# 575
Сестричката на Нанси според мен малко като порасне, ще я бие по красота.
Майката имаше много неподдържан вид. Жал ми стана за нея.

Най-силно ме впечатли като излъчване  майката на Емел.  Peace
А аз имам навика да съдя за една жена как ще изглежда след време по външния вид на майка й. Не че е всеобщо правило, но понякога се оказва достоверно. Peace

Майката на Емел е в пъти по-красива от щерка си. Самата Емел е симпатична, само когато е с грим, иначе направо си е грозна и безлична.

Чак пък грозна не е Wink тя и боряна без грим е като измита чиния, но в интерес на истината емел е може би най образованата и интелигентна.

# 576
Аз няма да мога да гледам финала, пътувам тази вечер. Sad
Моля ви после като го качат, някой да сложи линк в темата. Praynig

Приятно гледане довечера.
И успех на Нанси. Crazy

Лек път на теб където и да отиваш, сигурна съм, че още утре ще го има качен финала, ще го постнеме  Wink

# 577
Разглеждам снимките във фейсбука на Нанси сега, гледам, че има коментари от Джулия  Laughing да не се окаже, че и те отдавна се познават  Laughing

Най- вероятно, мисля, че и двете момичета са завършили ЕГ в Пазарджик.

# 578

И на мен ми боде очите.Като камба е, ужасен...Ще се повторя-селска хубавица, винаги така съм си ги представяла. Laughing
Сестра ѝ е много изписано дете, след някоя и друга година, заслужено може да печели конкурси.

Майката на Етем много ми хареса, очите ѝ са прекрасни, прилича на жена със стил и класа.

Велина ми е превзета, а и нещо в лицето ѝ ме дразни-отворената ѝ уста ли, малките очички, физиономиите ли...

# 579
Дайте снимка на майката на Емел  Praynig

# 580
Разглеждам снимките във фейсбука на Нанси сега, гледам, че има коментари от Джулия  Laughing да не се окаже, че и те отдавна се познават  Laughing

Не са го споменали...или по-скоро не са го излъчили

# 581

Чак пък грозна не е Wink тя и боряна без грим е като измита чиния, но в интерес на истината емел е може би най образованата и интелигентна.

Боряна също не е красива
Емел, ако е в напълно неглижиран вид, с разчолена коса или прибрана, си е направо безлична и първия път я видях точно в това състояние и се зачудих какво прави на този конкурс. Снощи, поне си беше сресала косата и изглеждаше прилично.
Какво й е толкова интелигентното и образовано? Просто е с голямо самочуствие, то се видя, че и майка й го подклажда и е доста студена като човек. Мисля, че и коментаторите казаха, че с това неемоционално поведение може да се пробва някъде във висшата администрация. Прекалено надута ми идва, никога не пропуска да спомене, че тя знаела каква е, какво можела, къде е било мястото.... ooooh! я, по- кротко. На 22 години никой не знае кой е какво може.  Stop

# 582
Нанси е хубаво момиче, но и мен носът й ме дразни. ooooh! Сестра й също е хубава.  Peace
Колкото до Емел- много интелигентно момиче е, а също така е и красива.

# 583

Моля те дай линк за фейса й Simple Smile

# 584
В Нанси харесвам единствено очите, страхотни са, носа й отблизо е ужасен. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт