Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 22

• 48 402
  • 769
  •   1
Отговори
# 15
  • London
Ако скаридите са готвени, мисля че е ОК. Има риск обаче ако не са пресни да си докараш отравяне и това е нежелателно...

# 16
Светулка, аз само се размечтах, няма да си купувам и то не само заради рискове, но за жалост и сме го закъсали, а те са доста скъпички  Rolling Eyes

# 17
На мен пък ми се появиха хемороиди  Twisted Evil какво се прави при такова чудо?

# 18
Аз имам от малка и честно казано нищо не правя, но знам, че при проблем се ходи на лекар и се изписват някакви свещички, може и друго лекарство да има

# 19
  • London
true blue на мен ми изписаха кремче което помага ако сърби/боли, но четох в една статия че в повечето случаи изчезвали сами след раждането  Praynig. Яж храни богати на фибри и пий вода за да избегнеш запек и не се напъвай  Wink

# 20
  • София
Аз не съм имала никога, а и сега, за щастие, но съм чела много добри отзиви за едно лекарство, с което съм мазала гърдите на кучето, когато се разгони - антифлегмин. От ветеринарна аптека се купува.

# 21
  • София
-True Blue-, използвала съм това ПРОКТОГЛИВЕНОЛ

По време на първата бременност нямах никакви проблеми. След раждане беше ад. След второто раждане също.

Цитат
Временно облекчение

За много хора хемороидите са незначително и временно състояние, което отзвучава от само себе си. В тези случаи се използва измиване, вместо тоалетна хартия (с биде или ръчен душ), студени компреси. Медицинските свещички също облекчават болките в ранния стадий и спират развитието им. Важно правило е аналната област да се поддържа чиста и да се маже с крем за хемороиди.

http://doctoronline.bg/articles/5983/8-lesni-nachina-da-oblekchite-hemoroidite

# 22
Мерси , някво кремче ще да е , щото аз свещички там нема да си сложа  no

# 23
  • Варна
След раждането се прибират сами. Ако са външни може да ги мажеш с "кремче" от мас с невен.
Ама до 9 тия месец сигурно ще си промениш мнението за свещичките. Hug

# 24
  • На брега на морето
Има и 2 други кремчета. Масту мас и Долопрокт.
Не знам колко са ефикасни, аз се разминах без тази екстра.

# 25
  • Шумен
Здравейте, искам да ви попитам кога спряхте да си слагате колан в автомобил?

# 26
  • Пловдив
Хъммм ,а трябва ли да спираме?  newsm78

# 27
Не съм спирала.

# 28
Аз съм си с колан, пробвах веднъж без, но даже по се тръскам и ми е некомфортно без него  Simple Smile

# 29
  • София
Аз съм без колан откакто ми личи корема. Понякога го слагам, когато бързам или извънградско за да избегна спиране заради това, че съм без.

Общи условия

Активация на акаунт