Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 22

• 48 163
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
  • София
В края на 18г.с. Пърхане се усеща, не ритничета. Аз не бях сигурна, че е той, но след това първо пърхане вече си го усещах всеки Божи ден.

# 586
  • София
Пърхане усетих около 17-18-та седмица, а 10-тина дни по-късно усетих и ритник, даже и мм го усети.

# 587
  • София
Не съм усещала никакви пърхания. С предишната усетих бебето към 5-ти месец,сега по-рано.

# 588
  • София
С първата бременност в 20 г.с., с втората към 18 г.с., като не съм усещала пърхания, а точно побутване отвътре. Като леко почукване "Мамо тук съм"  Heart Eyes

# 589
  • UK
С първата бременност в 20 г.с., с втората към 18 г.с., като не съм усещала пърхания, а точно побутване отвътре. Като леко почукване "Мамо тук съм"  Heart Eyes

Същата работа е и при мен  Heart Eyes Усещам не ритничета, а как ме почукват отвътре Mr. Green И сякаш когато се въртят пак ги усещам, едно такова много странно не мога да го опиша   с думи, но май при всеки е по-различен начин  Hug

# 590
  • София
По-скоро по различен начин се изразяваме  Peace

# 591
Успокоихте ме  Simple Smile

# 592
  • София !
В началото на 18 г.с. усетих нещо като пърхане  Heart Eyes

# 593
Аз усетих рано в 15 г.с беше ясно движение, но следващото беше доста по-късно, а в между тях усещах пърхането и като каркорене  Grinning

# 594
И аз като kadrova4kata още в 15та седмица усетих това пърхане, за което говорите. Миналата нощ усетих ритниче ли, яко помръдване ли - не знам какво точно беше (а и не мисля, че някой може да знае със сигурност), но дори мъжа ми го усети. Два дни нищо и днес пак докато си почивах след голямо шетане, малкият ми мъж ме подбутна Simple Smile

# 595
Аз го усетих в 5-ти мес като побутване, но много рядко  усещах бебето. Сякаш го мързеше да мърда  Laughing. За разлика от сега - крачетата и ръчичките му не спират да пърхат  Simple Smile

# 596
  • София
Много е приятно усещането. Най-хубавото от всички хубави неща по време на бременността. Движат се, когато ние сме в покой, иначе от движенията ни са унесени или спящи май.

# 597
Всяко бебе е различно активно, моето днес цял ден рита, а вчера пък до късно вечерта не я усетих, но наистина е много хубаво усещането  Grinning

# 598
Много е приятно усещането. Най-хубавото от всички хубави неща по време на бременността. Движат се, когато ние сме в покой, иначе от движенията ни са унесени или спящи май.
Че какви хубави неща има в бременноста? Сигурно ритничетата са хубави да, но всичко останало си е кофти.  Grinning

# 599
  • София
Моята бременност беше прекрасна. Страшно се бях разхубавила, гърдите ми бяха станали големи, изобщо не ми тежеше корема, чувствах се толкова свободна, не се спирах. Единственото гадно нещо на моята бременност бяха киселините.

Общи условия

Активация на акаунт