Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 22

• 48 151
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
Аз пък съм с много тежка бременност и май само ритничетата ме радват  Grinning, е и това, че ще дойде бебето  Grinning

# 601
  • в огледалото на живота
Много е приятно усещането. Най-хубавото от всички хубави неща по време на бременността. Движат се, когато ние сме в покой, иначе от движенията ни са унесени или спящи май.
Че какви хубави неща има в бременноста? Сигурно ритничетата са хубави да, но всичко останало си е кофти.  Grinning
Зависи под какъв ъгъл гледаш на този период  Wink

# 602
  • София !
Много е приятно усещането. Най-хубавото от всички хубави неща по време на бременността. Движат се, когато ние сме в покой, иначе от движенията ни са унесени или спящи май.
Че какви хубави неща има в бременноста? Сигурно ритничетата са хубави да, но всичко останало си е кофти.  Grinning
Зависи под какъв ъгъл гледаш на този период  Wink

Аз не веднъж съм изреждала какви неща ми се случиха по време на бременността  ooooh! , и въпреки всичко това беше едно от най - хубавите неща който са ми се случвали  Heart Eyes !

# 603
  • София
Приказно щастлив период ми беше това. И сега страшно ми умилява душата като видя бременна. Дано ми се случи поне още веднъж.

# 604
  • Шоколандия
Всички тежки моменти от бременността мисля че в даден момент се забравят и наистина остава една топлина в сърцето при мисълта за ритничетата и движенията на бебчето в корема. Сама по себе си бременността ми беше лека, проблем ми бяха инфекции, които нямаше как да моря с лекарства, или по- скоро изчаквахме, за да не се третират с антибиотик. В резултат на това смея да твърдя, че първите 4-5 месеца  от бременността ми бяха ужасни, но честно казано, вече нямам усещането за нещо гадно, по- скоро ми е едно мило такова Heart Eyes
Аз не усещах (или не различавах) къркоренето, газовете и пърхането, но съвсем отчетливо в 18 седмица ме събуди боксуване от вътрешна страна. Не бих казала, че е ритник това, но след този ден детето се отприщи и взе да ме бушонира профилактично Crossing Arms

# 605
Колко време след вагинално поставяне на утрогестана трябва да лежа? А ако съм навън какво да направя- приемам през устата или слагам без лежане?
След слагане все нещо изтича - нормално ли е илинещо правя грешно?

# 606
Хубаво е да полежаваш след слагането на утрогестан, поне половин час. Колкото повече, толкова по-добре.
Нормално е изтичане от влагалището, носи превръзки.

# 607
  • Пловдив
Колко време след вагинално поставяне на утрогестана трябва да лежа? А ако съм навън какво да направя- приемам през устата или слагам без лежане?
Мммм..да..ежедневните превръзки ще станат неизменна част от деня.Само това е кофти.добре е да полежиш 30 мин.Сутрин ако го слагаш буди се по рано,слагай и пак заспивай.Аз така правех  Peace

# 608
преди малко хапнах малко кашкавал за вечеря мога ли да хапна риба

# 609
  • Варна

Защо да не може?  newsm78

# 610
нали казват че не е хубаво риба и млечни храни

# 611
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Митове и легенди ...

Порови се в нета ..., но на първо време: цък

# 612
  • UK
Мммм..да..ежедневните превръзки ще станат неизменна част от деня.Само това е кофти.добре е да полежиш 30 мин.Сутрин ако го слагаш буди се по рано,слагай и пак заспивай.Аз така правех  Peace

А вечер го поставяй, като си лягаш! Нормално е да изтича нещо, не се шашкай
Hug

Можеш[/b! Дори е много полезно да се консумира често риба 2-3 пъти седмично, като се избягва мисля, риба тон [/b]и тази в консервите, но нашите си риби, можеш спокойно да ядеш, както  и всякакви млечни, те са много полезни даже  Hug

# 613
само, ако е сурова рибата.

# 614
  • София
само, ако е сурова рибата.
Аз пък знам за консервирана и кисело мляко. Оттам нататък наистина са градски легенди. Суши с филаделфия и сьомга съм яла, така че сурова риба и крема сирене отпада Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт