Месечни помощи за дете (детски надбавки) - инфо, документи, въпроси - 8

• 117 820
  • 781
  •   1
Отговори
# 420
благодаря много   bouquet

# 421
  • Варна
Чета тук,чета и разбирам,че ММ пак се е изказал "неподготвен",защото ми каза,че максимумът доход за детски е 370лв. Rolling EyesДа разбирам,че е 350лв.,така ли?
Друго въпросче-в Молба-декларацията доходът се вписва месец за месец както си е,а не сумиран и разделен по месеци,нали?
И още един Blush-ако си подам Молбата на 26-ти,кога се предполага,че ще имам превод?В тази връзка,служителката ми каза,че крайната дата за този месец е 28-ми.Не знам дали важи навсякъде,но все пак може да ви е от полза Peace
И последно-каква е сумата за 2-ро дете(ММ казва,че била 50лв. Mr. Green)
Мерси и се извинявам за многото въпроси  Hug

# 422
  • В полите на Пирин планина
Чета тук,чета и разбирам,че ММ пак се е изказал "неподготвен",защото ми каза,че максимумът доход за детски е 370лв. Rolling EyesДа разбирам,че е 350лв.,така ли? - 350 лв е макс. доход за детски
Друго въпросче-в Молба-декларацията доходът се вписва месец за месец както си е,а не сумиран и разделен по месеци,нали? - месец по месец получените суми
И още един Blush-ако си подам Молбата на 26-ти,кога се предполага,че ще имам превод - преводите се получават между 20 и 25 число ?В тази връзка,служителката ми каза,че крайната дата за този месец е 28-ми.Не знам дали важи навсякъде,но все пак може да ви е от полза Peace
И последно-каква е сумата за 2-ро дете(ММ казва,че била 50лв. Mr. Green) - 50 лева  за второ дете
Мерси и се извинявам за многото въпроси  Hug

# 423
Това месец по месец получените суми пък е голяма глупост.. така или иначе всичко се сумира и се дели... напълно ненужно, ама то само това да беше  Crazy

# 424
  • Варна
Много благодаря Lady Brinne HugА ако успея с подаването на 24-ти(понеделник) какво,ще стане newsm78 В смисъл,да чакам превод до края на месеца(едва ли) или март,но за два месеца(пак едва ли Laughing)?
duhi_puhi да де,ама нали трябва да има за какво да ни връщат..то не случайно има отдел(или както там се казва) за попълване на документи  newsm48

# 425
  • Бургас
Много благодаря Lady Brinne HugА ако успея с подаването на 24-ти(понеделник) какво,ще стане newsm78 В смисъл,да чакам превод до края на месеца(едва ли) или март,но за два месеца(пак едва ли Laughing)?
duhi_puhi да де,ама нали трябва да има за какво да ни връщат..то не случайно има отдел(или както там се казва) за попълване на документи  newsm48
За януари вече, доколкото ми е известно, навсякъде са преведени, за февруари - ще се преведат м/у 17 - 25. март, няма как да са за два месеца.

# 426
  • София-Младост
Имаше тема "Имате ли вече детските", или нещо подобно във връзка си изплащането по банки и градове...може ли линк, че не я намирам?

# 427
# 428
Мами а кога мога да подам документи за детски, Blushаз получавам и инвалидна пенсия и нея ли да вписвам за доход?  bouquet

# 429
  • София

взе да ми се изяснява лека полека картинката, благодаря сърдечно момичета. Оказва се че този месец имам право  Wink пак да подам документи пък да видим. пожелайте ми успех   bouquet

искам сърдечно да благодаря на Духи Пухи и Пантера 666, които ми разясниха някои неясни ми неща в тази сага. одобрена съм за получаване на детски и следващия месец ще получа.

bouquet  bouquet

# 430
Въпрос :
март трябва да подавам документи за детски,но имам питанки:
1.фирмата в която бачках лятото месец и половина вече я няма.съответно няма откъде да си взема сл.бележка за дохода./освен от интернет банкирането/. в случая мога ли да направя нещо?
2.наистина съм самотен родител,т.е. детето си е с моите имена и не е припознато.някакви предимства има ли?

# 431
  • Пловдив
взе да ми се изяснява лека полека картинката, благодаря сърдечно момичета. Оказва се че този месец имам право  Wink пак да подам документи пък да видим. пожелайте ми успех   bouquet

искам сърдечно да благодаря на Духи Пухи и Пантера 666, които ми разясниха някои неясни ми неща в тази сага. одобрена съм за получаване на детски и следващия месец ще получа.

bouquet  bouquet
Ей Норче, честити доходи. И да почерпиш  Heart Eyes

# 432
  • В полите на Пирин планина
Въпрос :
март трябва да подавам документи за детски,но имам питанки:
1.фирмата в която бачках лятото месец и половина вече я няма.съответно няма откъде да си взема сл.бележка за дохода./освен от интернет банкирането/. в случая мога ли да направя нещо? - без служебна бележка не виждам как ще подадеш декларация
2.наистина съм самотен родител,т.е. детето си е с моите имена и не е припознато.някакви предимства има ли? - ако питаш за социални помощи, то по-добре се информирай в ДСП

# 433
  • Бургас
Мисля, че можеше такава бележка да се вземе и от НОИ, но не съм на 100% сигурна Rolling Eyes. Попитай там за всеки случай. Понеже имаше нещо, че ведомостите на фирмите трябва да се пазят определен период от време, независимо, че фирмата не съществува вече.

# 434
Здравейте.Преди 1 година служителка в социални ми каза,че след като не може да представи бележка за доход моят съпруг трябва да представи бележка от борсата,че е безработен.1 год.се подписва и днес когато подадох най-после молба за детски ми казаха,че не било нужно да се подписва на борсата.Даже нямал право,защото е с адр.регистрация в друг град.Ако някой има информация,ще съм много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт