ЮНСКИ мами радваме се всички на пухкави кречета и ръчички

• 36 661
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Как не вярваш,естествено че ще ти го сменят. Като не си го отворила не виждам проблем.аз от днес давам стодал на гери и едни пробиотици за коремчето на пуфи. Няма да помогне за ден но се надявам като цяло да се поуспокоят...
Ааа не мога аз да търпя рев,по-добре да не съм около децата като се изнервят отколкото да извърша нещо необмислено в гнева си.а и аз също съм чела и това се отнася за първите 3 мед. После малките вече не са толкова малки и почват да хитриват и аз го виждам.познавам кога реват от лиготия. Както педи каза-вече са много манипулативни и бързо разбират кого да въртят на малкия си пръст.петя ми отказваше лекарства но аз насилствено давах колкото и да ми брше жално кви сълзи ронеше.и педи каза че добре съм направила,иначе тия номера и друг път ще ги прави и все по-трудно ще я прилъгвам. Сега едва и давам пробиотика ама се надявам да му свикне...

# 691
Добър вечер мамчета  Embarassed .
Valnuvashta стискам палци   fingerscrossed всичко да е наред с Иво. Дано се размине операцията  Praynig .
DramaOueen   благодаря за подкрепата.
Дейзи и аз бях решила точно на 6-ят месец да захранвам ... ама ти ме накара да се замисля ... може и аз така да процедирам.
MalenaTak това със събуждането ми е мн познато.
TINN ужас ... това наистина може само в бг да се случи. Бебешките дрехи да вземат точно.
ayka и ние бяхме така ... толкова хубаво си спеше до скоро ... а сега по 2-3 пъти на нощ. Когато се случи да е само веднъж на нощ и мн се радвам ... ужас тези зъби.
Kanari разбирам те ... с това безсъние полудявам ... една вечер след 3 часа будуване се осъзнавам, че казвам на Малчо : " Сърдя ти се .. сърдя ти се ." Какъв смях ...детето ме разбра и се трогна, ама толкова бях уморена вече, че не ми остана подход вече. А теб не те знам с тези  две ревли ... А на мен ми казаха, че като стане на годинка ще са по добре нещата Simple Smile ... ами започвам обратното броене остават ми само около 8 месеца  smile3518.

А за чистенето вече съм вдигнала ръце ... скоро не съм чистила, ако ММ има време той чисти. Млечко спи само на вън в количката .. един ден ми беше мн зле и не го изведох и той спа за цял ден 15 мин. А ако не се занимавам с него рев, че като реве и не го успокоя започва да се дави. Оооо не знам вече ... каквото такова.

# 692
Аз, откакто се е родила малката, не съм имала повече от 3-4 часа плътно сън. От един месец малката се буди през час и половина-два и то - с рев. Кога суче повече, кога по-малко, повита, неповита, след баня, след разходка, няма значение, направо се чудя зъбки ли са, скок в растежа ли е, страшна работа е всеки случай.

Иначе ние живеем сами, приятелят ми има много работа напоследък и ми помага с къпането и със сменянето на пелените, за друго не му остава време, та си избирам - или излизам на разходка, или чистя, или готвя, пера и простирам всеки ден. Просто се примирих с мисълта, че не смогвам с всичките работи. По едно време се бях засилила всичко да правя и не си почивах, та бях много зле. Сега си оставям някакво време, макар и малко.

# 693
Mили момичета, майки на прекрасни юнчета,
Изминаха няколко месеца, в която бяхме заедно виртуално, а с някои от вас – и реално. Благодарим Ви, че ни направихте съпричастни израстването на своите дечица, благодарим за доверието, което проявихте към нас - ЛЛЛ - през цялото това време, за споделените радости и тревоги. Надяваме се, че сме Ви били полезни и проектът на Бг-мамма и Ла Лече Лига продължава да е успешно начинание.
Ето че дойде време да се разделим. Вече няма да следим темата Ви за въпроси към нас. Оттегляме се от темата, но ако имате нужда от нас, имате въпроси за кърмене, захранване  или отбиване, можете да ни потърсите на националния телефон на ЛЛЛ – 0888 555 385, да ни пишете в подфорума за консултации с Ла Лече Лига, да намерите контактите ни на сайта на Ла Лече Лига – България, или на страницата ни във Фейсбук.

Вие имате ценен опит и познания, ще се радваме, ако ги споделяте и с други настоящи и бъдещи майки, да ги подкрепяте и да им вдъхвате кураж, че могат да се справят, да ги уверявате, че ако се нуждаят и от нашата помощ, могат да ни намерят и виртуално, и реално. А ако някоя от вас иска да опознае ЛЛЛ отблизо, да се обучава и да помага на други майки, е добре дошла при нас. Hug
Ще ни бъде приятно, ако и в бъдеще се виждаме на ЛЛЛ-лекции, срещи и бебешки кафета, организирани с подкрепата на Ла Лече Лига в много градове на България.

Пожелавамe ви да ви се случват всички неща, които ви карат да се чувствате щастЛЛЛиви!
  bouquet

# 694
Добро утро. Ние вече сме в крак с новото часово време. Тео заспива кьм 21 часа. С малки премрьнквания спи до 5. Храняго и отново лягаме. Аз до 7, а той до 8. И той не иска да спи през деня в кьщи, и обикаляме улиците.  В кьщи само baby tv ме спасява за по 10-15 мин. Слел това губиинтерес и пак на рьце.
Това с разбитата кола хич не ме изненадва. Няма да коментирам повече', че ако почна ще ми изтрият поста.
Вьлнуваща, и от мен стиснати палци.  Praynig
Ох, стана ми мьчно от поста на Amorevole. Толкова бьрзо лети времето.

# 695

Amorevole благодарим много за всичко-подкрепата,съветите,човечността!   bouquet   bouquet   bouquet

# 696
  • София
Амореволе, благодарим за помощта   bouquet

Val, какво ти сърдене,аз съм мн по-тежък случай- крещя и друсам, макар да знам че не трябва. затова като се видя в това състояние просто ги оставям да реват. по-добре отколкото да им направя нещо. Една сутрин хвърлих едната на мъжа ми, направо едва я улови. НО просто нервите вече не стигат. това беше още в началото де, сега е малко по-спокойно, но въпреки всичко много ме избиват бесовете!

# 697
  • София
моята тиквичка  hahaha

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 15:12 от J.R,

# 698
J.R, страхотна е тиквичката ти!

# 699
  • София
Ей мама им стара мръсна!егати и нещастниците...аз вече думи нямам за народа.на нас нали ни откраднаха количката от гаража...мръшляци...

# 700
Е те това, да откраднеш от бебе вече си е истинско падение.

# 701
Здравейте мами, а дали някоя от вас има намерение да захранва по т. нар.  Захранване водено от бебето или Baby Wed Weaning  Simple Smile

Drama Queen
би ли споделила заглавието на книгата, която четеш?  Simple Smile

Спокойна вечер на всички!

# 702
Да, разбира се. Книгата е на Трейси Хог и Мелинда Блау - Ръководство за недоспали родители. Има мн полезни неща за режима, сънят и храненето на детето до 3 г. възраст.  Peace

# 703
Благодаря ти Drama Qween  Simple Smile - ще гледам да си я купя, тъй като се интересувам и за нежни начини да се научи бебето да не се буди много пъти през нощта..... Засега малката се буди около 2-3 пъти, но все още съм ОК, защото й е рано според мен, но за после не знам...

Препоръчаха ми и тази книга, която била успешна за научаване на бебето да не се буди по хиляди пъти на нощ, но все още я нямам и не мога да дам отзиви Simple Smile.

The No-Cry Sleep Solution: Gentle Ways to Help Your Baby Sleep Through the Night: Foreword by William Sears, M.D.

Има я в Amazon.

Спокоен и приятен ден на всички мами Simple Smile

# 704
Канари –нямам думи. За съжаление си мисля, че през зимата ще се зачестят кражбите  Rolling Eyes
Amorevole – благодаря Ти за подкрепата и ценните съвети
Garden of Eden и аз горещо препоръчвам тази книга и също като DramaQueen мисля, че има ценни съвети.
Valnuvashta – надявам се да са се разминали нещата при вас.

Момичета, някой знае ли за мамолог, който да има приемен час в събота? Бих искала да отида на профилактичен прегле, но през седмицата няма как да мръдна.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт