За кърмата - и за мен е магическа работа направо. Капах му на Теодор в носа, като бе настинал и му помогна... А и да споделя- надявам се да не ви възмутя или погнуся - но преди няколко дни се събудих с болки в гърлото. Стреснах се защото при мен така започват повечето ми заболявания и настава голяма мъка. А после ми хрумна - изцедих малко кърма и си направих гаргара с нея
За режима - смяната на времето. И нас ни затруднява малко. Досега бебето само си бе направило ритъм и заспиваше към 9.30 и се будеше сутрин в 7.30 ( суче малко през нощта- но без да се буди- насън. И аз го кърмя в полузапало състояние и не ме притеснява много). Но сега като се измести времето, се буди много рано и ми се иска пак да се измести. Ама не знам как. Идеи?
За захранването - и аз мисля да изчакам напълно още месец да навърши 6м. и тогава да пробвам ако има желание. И той много вече се заглежда когато ядем. Понякога му давам да подуши каквото ям, но никога не се е опитал да го вкуси, та не мисля, яе е готов и има достатъчно желание.
?
, а и взе да иска постоянно внимание мъника

Но се оказа че има проблем с бъбреците - вродена хидронефроза. Сега изследват урина и ще му правят цветна снимка. Ако потвърдят, идваме за второ и трето мнение до София. Надявам се да избегнем операцията
Но рискът си заслужава мисля
и ние с нея естествено. ММ вика да не съм я будела в 11, да не съм й разваляла "режима", аз пък си мисля, че от 1 път няма как да стане програмирането на желания режим, и трябва по - настойчиво да продължавам да я будя - поне седмица докато не свикне. Ох дано само не си вкарвам таралеж в гащите с тези мои действия - ама има 2 варианта - или да стане или да не стане. Ще видим.. 

Иванита не посмях да я събудя вчера, пак се събуди в 3 и 30 хапна и заспа миличкото ми. Явно така ще е докато се кърмим, говорих с една приятелка вчера, и те така - по един път на нощ се събуждали да ядат, чак когато отбила започнали да спят по цяла нощ. Майка и ММ и те ми мелят че така ще е докато кърмя. В интерес на истината не пречи, чак толкова, тя се буди, суче и после веднага заспива, заспивам и аз. Като си помисля че някои въобще не могат да се наспиват и децата им се будят на всеки час или не спят въобще, аз си имам ангелче
Иначе благодаря ти много си мила
, другите неща явно не са ги харесали или са нямали време. А аз от това негово мрънкане, напъхах толкова много неща ( не можах да се съсредоточа), викам си "То нали колата ще ги носи". И най хубавите му дрешки и буйки. Никога не сме оставяли нищо в колата, и ние сме си виновни де и затова ме е яд. Ние живеем тук от 8 години и никога не е имало никакви проблеми до сега. Кка пък точно сега стана това
. Поуспокои ме малко, че има надежда да се оправи и очето на Дани. Аз правя също масаж от самото начало, педиатърката така ме посъветва и ми показа как и мисля, че съвпада с това, което ти казваш. Но ме притеснява това, че като че ли секрета е малко по-жълт от преди и затова се притесних, че може да е конюктивит или нещо друго.
ако бях на теб започвам да следя в Продавалника за дрешките и го сгащвам !!!