За кърмата - и за мен е магическа работа направо. Капах му на Теодор в носа, като бе настинал и му помогна... А и да споделя- надявам се да не ви възмутя или погнуся - но преди няколко дни се събудих с болки в гърлото. Стреснах се защото при мен така започват повечето ми заболявания и настава голяма мъка. А после ми хрумна - изцедих малко кърма и си направих гаргара с нея

За режима - смяната на времето. И нас ни затруднява малко. Досега бебето само си бе направило ритъм и заспиваше към 9.30 и се будеше сутрин в 7.30 ( суче малко през нощта- но без да се буди- насън. И аз го кърмя в полузапало състояние и не ме притеснява много). Но сега като се измести времето, се буди много рано и ми се иска пак да се измести. Ама не знам как. Идеи?
За захранването - и аз мисля да изчакам напълно още месец да навърши 6м. и тогава да пробвам ако има желание. И той много вече се заглежда когато ядем. Понякога му давам да подуши каквото ям, но никога не се е опитал да го вкуси, та не мисля, яе е готов и има достатъчно желание.