Чак преди лягане, явно озверяла от глад е изпила 140. В Неделята пак същата работа, аз се прибрах към 14:30, милото като ме видя и очите ѝ станаха огромни. Изцока ми и двете гърди, естествено преяде и повърна, но беше ужасно доволна. Та така- емоции. 
?
....нощно време се събужда по 5-6 пъти.....често не за да яде,ами и аз не знам какво става. Гушкам,приспивам на ръце (както обикновенно) и в мига в който искам да я оставя в леглото се събужда със зверски писък. А днес направо изтрещях.....от това безсъние така се изнервих,че я оставих да се нареве. Рева 3 часа,като междувременно и пях песнички,плясках с ръце,гушках за малко и пак я оставях,но всичко с кратковременен ефект. Накрая заспа....и се събуди след 15 мин.
усмихната и готова за игра
. Накърмих я и веднага заспа. Зъби ли са,какво е това чудо не знам,но като се събуди отивам за Дентокинд.
. Толкова мило ми стана като те прочетох...леле....направо се умилих от трепетното очакване на мама
. Ето това обожание в следствие на кърменето за нищо на света не бих заменила ,това е нещо,което само кърмеща майка може да разбере.
. За храненето обаче имам ясна концепция. На 6 навършени месеца ще започна с картоф. Евентуално може и в началото на 2014г. да започна,което май е по-вероятно. По-напред прочетох,но не се сещам кой беше писал за необходимостта от по-ранно захранване на бебе на изкуствено мляко
. Няма и никога няма да има подобна логична обоснованост. Нито рефлукса,нито адаптираното мляко,нито каквото и да е не е предпоставка за по-ранно захранване!!!
.
. Толкова мило ми стана като те прочетох...леле....направо се умилих от трепетното очакване на мама
. Ето това обожание в следствие на кърменето за нищо на света не бих заменила ,това е нещо,което само кърмеща майка може да разбере.
Дано проблемите със спането се оправят скоро.
.
, а иначе като седнем да ядем първо ни гледа мн съсредоточено ... и когато нищо не се случи ... и никой нищо не му даде ... започва бурен рев. Ние ядем само когато той спи, а когато е буден понякога той реве, а ние ядем
. Но това го прави от както взе да вижда ... и не знам по логиката, че когато прояви интерес към твърдата храна и трябва да го захранваш
то ние вече трябваше вече да сме на кебапчета
.
Дали не трябваше да изчакаме малко с бебето " . Просто понякога като реве толкова и започваме да се самообвиняваме, че не правим нещо както трябва щом е толкова ревлив и това води до тези негативни мисли и като се прибави и безсънието (събужда се по 3-4 пъти на нощ). Но като се усмихме и ни минава. Но ММ ми каза : " Ако искаш второ няма да е от мен
, мн го обичам, но не знам дали мога да го преживея пак." Е сигурно ние сме най-отвратителните хора, но го гледаме изцяло сами ... и да искаме няма на кой да го оставим ... моята майка не е в града, а свекитата казват, че бил мн трудно дете и твърде малък да го взимат да го гледат, когато започнал да яде "супички" тогава щели да вземат да го гледат . Препоръчани теми