Малена, аз мажа венците на Тео с калгел преди лягане от два дни насам и веднага се успокои
.
... гърди ... гърло. Леко му е запушено нослето и това и тя ми казва вирус, но лек и нищо да не му давам ще му мине. Е не знам какъв е тоя вирус от тогава не е акъл, но взе да вдига температура ... от 37.2 до 37.6 ... варира и като е по-висока давам Панадол ... ама вече ми писна да го тровя. Аз си мисля, че от зъбите .. но тя отрича .. ами тогава от къде е тази температура... какво разтройство за една нощ и къде са симптомите за температурата. А зъбът му почти изби... горе в дясно. А отгоре на всичко на другият ден аз се събуждам болна ... бях сама през тези дни с разстройството и другите неща и не съм спала, а времето е гадно ... и така се разболях .. температури ... болки в гърлото ... кашлица и се усетих, че направо не мога да си гледам детето и виках една приятелка да помага за малко .. да взема някакви лекарства и да поспя . Нейната версия сега е, че съм го разболяла, но при мен се е проявило по-късно
, ама то за щастие няма нито един от симптоми ми. Да споделят мамите с по-големи деца дали са имали такива случай при никненето на зъбите .
прегръдки на бебчовците.
. За сега нашият висш организъм трудно се справя сам със себе си. Т.к зъба ни мъчи вече близо месец. Вече се будим редовно в 2, 4 и 6, което ме е превърнало в нервен сомнамбул. Дано скоро избие, че всички ще полудеем. Иначе и аз мажа с калгел и понякога давам дентокин , но ефект 0.

Явно всички малко или много пребуледуват 

Препоръчани теми